Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bn çıkar spora gidecem
gidim geliim belki o artı 400 terle atarııım
birşeyde yemedim zateen
inşalah bn gelinceye kadar geri kalan tüm takım arakadaşlarım bildirimleri bitmiş olur

sana inanıyoruum
haftaya verecksiin yalnız bu artıyı

vermek zorundayım canım..benim moral bozuldu mu kötü oluyorum iyice uzaklaşıyorum şu diyet meselesinden ...hemen unutup önüme bakmam gerek..ama bu nasıl bişidir hakketen anlamıyorum..yedikelrimi yazıyorum görüyorsunuz..suyumu içiyorum 5 i biyerdeleri içiyorum ..evet spor yapmıyorum ama bu kadar artıya da neden olmaz ki bir porsiyon pide ile bir kazandibi 1300 kg aldırmaz ki:sinifsinif:reglim yakın belki ondandır diyorum..

kızlar bn çıkar spora gidecem
gidim geliim belki o artı 400 terle atarııım
birşeyde yemedim zateen
inşalah bn gelinceye kadar geri kalan tüm takım arakadaşlarım bildirimleri bitmiş olur

sen bu hafta spora da başladın canım yürüyorsun da neden artı çıktın gibi acep senin de reglin mi yakın?
bu arad senin canın neden sıkkın canım?

GÜNAydın kızlarrr

şuanda çok yoğun bir aradan yazıyorummm....ben kilo bildiririmimi yaptımm....bugün bir daha giremem sanırımm çok yoğunummm....bilgiliniz olsunnnn

kızlar bende bugün yoğunum öğle gibi girerrim tekrar opuyorumnanaktan

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii tam tamına 70 kg oldum :dance: :dance:

ama 70 in altına düşmek asıl mesele

sen bu hafta spora da başladın canım yürüyorsun da neden artı çıktın gibi acep senin de reglin mi yakın?
bu arad senin canın neden sıkkın canım?

walla bilmiyorum cnm bndee
yalnız ki hafta içi yaptığım kaçamaklarn olduğunu düşünüyorum klava:
cnm ise kişisel problemlerden dolayı sıkkın
sılann babası babalık görevini yapmıyooor

günaydın kardeş takımcım

hayırlı cumalar hepinize
günaydın sana da kirazıım
kızlar daha kahvaltı yapmadık oğlumla kahvaltı yapalım evişlerimi bitiriyim dönerim yine aranıza
:gitme::gitme::gitme:
günaydın kızlar
hepinize hayırlı cumalar a.s.
günaydın meltemciim
kilon kaç bakimCADIARZU

22 ekim perşembe

sabah:
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
çok az peynir
4 zeytin
3 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:
1 dilim etli pide
yeşil çay

akşam:
1 tabak pırasa
1 kase yoğurtlu yarma
metabolizma hızlandırma çayı

aralarda:
çiğ brokoli
3 tane kuru kayısı
üzüm

su:2 lt

spor:
45 dk bisiklet
50 twister
10 şinav

unuttum eklemeyi....1 tane kelloggs K bar

Son düzenleme:
alkisalkisalkis kaç günde kaç kilo verdim canım tebrik ederim benim oğlan uyudu evişi yattı enufak bi tıkırdıya uyanıyo beyfendi

canım 18 günde 4 kilo verdim
bu takıma 18 gün önce katıldım
tabi o zamanlar açlıktan bayılıyodum ama şimdi alıştım beslenme tarzım oldu bu liste kaydirigubbakcemile5 :teytey:

günaydın kızlar malesef takım dökülmüş şok oldum ne bu ya kötükedihüso:tomato::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…