opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inşallah canım
birinciliğin tadını aldımki kimseye vermem bidaha artıkın :lepi:
=) haftaya hedef koyalım bence.. ulasamazsak da ceza bı menu uygulayalım 2-3 gunluk nasıl fıkır? benım arkadasımın ablası kılo vermek ıcın oldukca tanınan bı yere gıtmıs. orda eger menu dısına cıkarsa uymazsa 3 gun elma sut uygulatıyorlarmıs. bunun gıbı bısey yapalım bızde bırbırımıze =) ne dersın ?
tamam ortim ben varım kaydirigubbakcemile5
listem dışına çok nadir çıkıyorum zaten kaydirigubbakcemile2
annemlere gidince ama annem ağzıma tıkıyo yemekleri o günleri niydecem :umursamaz:
benim haftaya hedefim 69 nasıl iyimi CADIARZU
az diyosan 68,5 olsun şutarafagitti
özlemcim lahana çorbası saatim geldi cokacimcoook ben kaçtımsana iyi akşamlar Şeniz öptüm
arkadaşlar bn geldiiiim ilterimee burdan ne kadar minnet etsssem azdır
hakkını helal et
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoNihalciğim benim yerimde kim olsa bırak sinirlenmeyi çatlardı herhalde...
Düşünebiliyor musun ya olabilir mi böyle şey, eşimin babası bundan sonra eşinin ve çocuklarının hiçbir dediğini almayacaksın verdiği iki kuruşa dayanarak bundan sonra benim dediğim olacak sözümden dışarı çıkmayacaksın dedi telefonda konuşurken duydum gelde delirme. 16 yıllık evliyim anladımki(çoğu şeye gözümü kapadım kinci olmadığımdan)eşiminailesinden bana dost olmazmış onlara yazıklar olsun.
ooff offffffffazracım sıkma canını sen yetersın kızına
sıkma canını selmaÇok üzgünüm çoookcokacimcoook klava:senağlamasenağlama
bak eşinn bir bildiği varmış demekŞuna emin olun benim kadar eşinin tarafıyla iyi geçinen kayınvalidesini şapur şupur öpüp şakalaşan kayın babasını kayınvalidesi için karşısına alıp onu savunun gelin eminim ki yoktur.Bunu söylerken beni yanlış anlamayın(bunuda eşimin biraz gelin ol sen gelinisin kızı olamazsın istediğin kadar iyi davran seni kızı gibi görmezler der.) Hakkatende adam doğru söylemiş.
:kedi::kedi::kedi:ben çıkıyorum kızlar bildirimi bitirdim kardeş takımıda kontrolü bitti biraz eşimle ilgileneyim odada kıyamati koparıyor birdaha bilgisayar alırsam diz üstü alacam masa başı olmuyor hehehe
SÖZ müCADIARZUCADIARZUBEN VARIMMM SELMACIMMMM.....HAFTAYAAA EN AZ -1 GELECEM SÖZZ BU ŞİŞLİKLERLE BİLE SÖZ VERİYORUM SİZEE..... :lepi:
allahım ağzınn tadını bozmasınbende ne bİlezİk varrrr....nede evvv.......boŞver ortİmmm eŞİm var ve bİrbİrİmİzİ Çok sevİyoruzzz..herŞey allahtan Önce saĞlık olsun gerİsİ boŞ.....ben bu Şekİlde ayaktayımmm....hee evet eŞİmİn aİlesİnden evlenİrken dÜĞÜnde vs. Çektİm ama oda onların cahİllİĞİ dİyorummm ve geÇİyorumm....Çok ŞÜkÜrr ama Şİmdİ aramız İyİdİr....benİ Çok severler..zaten İkİtanecİk oĞlu İkİtanecİk gelİnİ varr....İkİmİzde İyİyİzz.....ÖpsÜn baŞının ÜstÜne koysun....hehehehe.....ama benİm kaynanam kendİ kayınvalİdesİnİ hİÇÇÇÇ sevmezz ve İstemezz.....ben kayınvalİdemİ sevİyorum ama yakın olmak İstememmm...10 gÜnde bİr gİderİmm... GerÇİ Şİmdİ ev alırsak onlara bİraz yaklaŞmıŞ olucaz ama oda zor gÖzÜkÜyorr....
Ben bİr Çocuk İstİyorummm saĞlık İstİyorum kİmseye muhtaÇ olmadan kendİ yaĞımızla kavrulmak İsİtyorummm....gerİsİ benİ İlgİlendİrmezzz...kİm ne derse desİn.....::
işte böyle eşlere deli oluyorumTamam boşvermesine boşvereyim boşveriyimde eşimden istediğim bikere olsun onlar benim hakkımda konuşmalarına dinleyerek izin verme izin veriyorsanda cevabını ver sustur diyorum ama dinleyen kim.Tabi eşim onları dinleyince ne diyorlarmış biliyormusun oğlumuz bize hak vermese dinlemezdi verecek cevabı olmadığı için susuyor diyorlarmış. İnanın benim bir gelin olarak onlar için yaptıkları duysanız sen enayisin abartıyorsun onlar senin annen baban değilki bence bu kadarda üzerlerine düşme derdiniz.
ŞenizŞenizŞenizŞenizkardeş takım selamlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhosgeldıınn =)
niye suskunsunuz??
bugün ayrıca berbat bir gün geçrdiim
çeyiz evi harici
allah daha büyük dert vermesin yne bin şükür
ama bzan hayat bni çok yoruyor ve yıpratıyoor
iiiii akşamlar kızlaarrr
kimsecikler kalmamış nereye kayboldunuzyaa sonuca çokmu üzüldünüz haftaya biz birinciyiz üzülmeyinkaydirigubbakcemile
canım ben ara ara bakıp çıkıyorum duramuyorum pc başında opuyorumnanaktan iyi geceler ben kaçtım:gitme:ılterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?