benimde vermem lazım ortim zemuszemus yaş 30 u geçiyo bundan sonra vermek zor almak kolay=) aman sakın haaa... vermemız lazım bu kıloları ya bıktım kendımı bıldım bılelı hep tontısımm ya mezunıyetım var valla bu sene zayıflamam lazım =) en az 7 kg daha vermem gerek. 6 kg vermıstım burdayken daha once.
ohh =) afıyet olsun. valla ben hıc bısı yıyemıyorm hem hastyım hem yırmılık dısım cıkıyo cnm yanıyo... zaten canım da bısey cekmıyoo..
hadiya :bbo: şuan kendime tekme tokat dalmak istiyorumklava: neden zor kilo veriyorum yaaaa:çok üzgünüm:
1 senedir herkesi kk ya üye yapmaya çalışıyom ama kimsenin yüzü yok ne sanıyolarsa sanal alem sanki onları yutacak kaydirigubbakcemile3
herkes kulaktan dolma internette erkeklerle çet yapıldığını sanıyo
online konuşuyorum deyince bön bön bakıyolar :umursamaz:
benimde vermem lazım ortim zemuszemus yaş 30 u geçiyo bundan sonra vermek zor almak kolay
geçmiş olsun canım :teselli:
=) valla burayı tesadufen bulmustum ben ıyıkı de bulmusum yıllarca yapamadıgımı yaptım.. hem de burda cok ıyı ınsanlarla tanıstım. hem burda erkek yok kı. erkeklerın olmadıgı ortamda zarar gelmez zaten =) ya acaba merak edıp de gıren erkekler var mıdır buraya merak edıyorm =)
=) valla burayı tesadufen bulmustum ben ıyıkı de bulmusum yıllarca yapamadıgımı yaptım.. hem de burda cok ıyı ınsanlarla tanıstım. hem burda erkek yok kı. erkeklerın olmadıgı ortamda zarar gelmez zaten =) ya acaba merak edıp de gıren erkekler var mıdır buraya merak edıyorm =)
vercez hepsını bak gor =)
sağol. annem domuz grıbı olmamdan korkuyo
hadiya :bbo: şuan kendime tekme tokat dalmak istiyorumklava: neden zor kilo veriyorum yaaaa:çok üzgünüm:
allah korusun canım olma grip falan dikkat et kendine
bu arada aşağıdaki arkadaşlar naber niye hiç konuşmuyosunuz
biz özlemle msn den yazışıyo gibi yazışıyoz valla kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar ben kaçtım kızımı okuldan almaya gidecem
öptüm hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz
ayy pogacalar super gorunuyo acaıp cnm cektı =) ay sabahtan berı bısey yıyesım yoktu ya bakmasaydım keske
:lepi: ben yaptım dolaba attım kriz zamanlarım için sakladım yerimsenibenayy pogacalar super gorunuyo acaıp cnm cektı =) ay sabahtan berı bısey yıyesım yoktu ya bakmasaydım keske
sakın yemeeee..kızlar ben kaçar öptüm sizi..
bunlar bile dikkate alınmazken bukadar uğraşıp hazırlıyourum acaba kaçınız merak edip okuyor yada inceliyor
:lepi: ben yaptım dolaba attım kriz zamanlarım için sakladım yerimseniben
canım ama light poğaça
bi tane yesek mesela kaç kalori almış oluruzki
yağ halis mulis zeytin yağı...un kepekli
yani çokmu kalorili bi poğaça olmuş yaww akannehir
oturup tıka basa yenmek için değil cnm 15 günde bir mesela kahvaltıda yenebilir ben onun için yaptım
yakında kepekli kekte yapacam naniknanik onada şeker koymuycam havuç elma üzüm ve ceviz koyacam ..nasıl fikir CADIARZU
kurban bayramı yarışı 4 etap sonuçlar
divinity=ozlem_-----------1,20-------0,94% 1 olan grup opuyorumnanaktan:lepi:zemuszemus
şebnem = levrek --------(-0,10)----(-0,07%) 2 olan grup
azra-sıla=selmay--------(-0,30)-----(-0,17%)3 olan grup
selma12=ilterçakır------(-0,70)-----(-0,45%) 4 olan grup
neslihan165=elimpiha (-1,10)-----(-0,68%) sonuncu olan grup
ezlem ve dıvınıtı tebrıkler kızlar ama haftaya bız bırıncıyız lülülülülülülaelaelaelaelae
ezlem ve dıvınıtı tebrıkler kızlar ama haftaya bız bırıncıyız lülülülülülülaelaelaelaelae
ayy bu yarısma sırası mı ben de dıorm ne oluyo bunlar :) 1.takım , 2. takım dıe adlandırıldı sanmıstım. ayy valla benı degıl ortımı tebrık etmek lazım benım hıc bı katkım yok bu bırıncılıkte. tebrıkler ortım ama haftaya el bırlıgıyle bırıncıyız hıc sansınız yok =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?