Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benimde vermem lazım ortim zemuszemus yaş 30 u geçiyo bundan sonra vermek zor almak kolay
ohh =) afıyet olsun. valla ben hıc bısı yıyemıyorm hem hastyım hem yırmılık dısım cıkıyo cnm yanıyo... zaten canım da bısey cekmıyoo..

geçmiş olsun canım :teselli:

=) valla burayı tesadufen bulmustum ben ıyıkı de bulmusum yıllarca yapamadıgımı yaptım.. hem de burda cok ıyı ınsanlarla tanıstım. hem burda erkek yok kı. erkeklerın olmadıgı ortamda zarar gelmez zaten =) ya acaba merak edıp de gıren erkekler var mıdır buraya merak edıyorm =)

bende tesadüfen buldum
işte millet kulaktan dolma kötü biyer sanıyo bilmiyolar ne bilsinler
onların bildiği evli barklı kadın çocuğunu bırakmış internetten sevgili bulmuş ona kaçmış falan
gerçek hayattada var ama burda olmaz :lepi:
buraya giren erkek çooooook canım zamanında az dedektiflik yapmadık bizde kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/324570-diyet-pogaca-resimli.html

okuyanlar vardır bence ..

amanınnn kızlarr bri girim dedimmm ne sohbet koparmışsınız maşaalaahhh.....

vercez hepsını bak gor =)

sağol. annem domuz grıbı olmamdan korkuyo

allah korusun canım olma grip falan dikkat et kendine

bu arada aşağıdaki arkadaşlar naber niye hiç konuşmuyosunuz
biz özlemle msn den yazışıyo gibi yazışıyoz valla kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben kaçtım kızımı okuldan almaya gidecem
öptüm hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz

hadiya :bbo: şuan kendime tekme tokat dalmak istiyorum klava: neden zor kilo veriyorum yaaaa:çok üzgünüm:

ya bı unlu dıyestısyen var gecen tvdeydı gene. az yedıkce kılo verırız sanıyosunuz ama aslında zorlastırıyosunz dıyo. az yıyınce vucut depoluyo dıyo az besın gırdıgı ıcın vucuda. ama az ve sık yersenız metabolızmanız daha hızlı calısır dıyo ki bence de dogru bu ben bı ara ısvec dıyetı yapmaya calıstım carpıldım resmen =) sonra dogru duzgun ana ve ara ogunlerle beslenmeye basladgmda daha hızlı kılo vermeye baslamıstım. ama ıste duzenı tutturmak zor oluyo dısarda olunca evdeyken ıyı de. duzenlı yemek gerekıyo bunun ıcınde bellı saatlerde

grıbım zaten de domuz mu onu bılmıyoruz annem karantınaya alcak benı =)

gorusmek uzere... ben de ders calısıymm

ayy pogacalar super gorunuyo acaıp cnm cektı =) ay sabahtan berı bısey yıyesım yoktu ya bakmasaydım keske
:lepi: ben yaptım dolaba attım kriz zamanlarım için sakladım yerimseniben
sakın yemeeee..kızlar ben kaçar öptüm sizi..

canım ama light poğaça
bi tane yesek mesela kaç kalori almış oluruzki
yağ halis mulis zeytin yağı...un kepekli
yani çokmu kalorili bi poğaça olmuş yaww akannehir
oturup tıka basa yenmek için değil cnm 15 günde bir mesela kahvaltıda yenebilir ben onun için yaptım
yakında kepekli kekte yapacam naniknanik onada şeker koymuycam havuç elma üzüm ve ceviz koyacam ..nasıl fikir CADIARZU

bunlar bile dikkate alınmazken bukadar uğraşıp hazırlıyourum acaba kaçınız merak edip okuyor yada inceliyor

ilter sen yazarsında bız okumazmıyız cok teşekkür ederım canım elıne emegıne saglık ama kımse ortagı hakkında ne yedıgını ne ıçtıgını nede sporunu yazmış yorum yok kımse önemsememış galıba kımsede bu hafta yedıklerını yazmadımı klava:klava:

güzel fikir benım ıstedıklerımı yemem ıcın once en az 2 kg vermem gerek o zamana kadar yok bısı :) ceza verdım kendıme. 55ı gordgmde cok ıstedgm bıseyden bırazcık yıyebılırm

senağlamasenağlamasenağlama neden bırıncı olmadık bız ya üzüldüm akannehirakannehirakannehir

ezlem ve dıvınıtı tebrıkler kızlar ama haftaya bız bırıncıyız lülülülülülülaelaelaelaelae

ezlem ve dıvınıtı tebrıkler kızlar ama haftaya bız bırıncıyız lülülülülülülaelaelaelaelae

ayy bu yarısma sırası mı ben de dıorm ne oluyo bunlar :) 1.takım , 2. takım dıe adlandırıldı sanmıstım. ayy valla benı degıl ortımı tebrık etmek lazım benım hıc bı katkım yok bu bırıncılıkte. tebrıkler ortım ama haftaya el bırlıgıyle bırıncıyız hıc sansınız yok =)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inşallah canım
birinciliğin tadını aldımki kimseye vermem bidaha artıkın :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…