iyi geceler kızlar
canım ben ara ara bakıp çıkıyorum duramuyorum pc başında opuyorumnanaktan iyi geceler ben kaçtım:gitme:
Ender Saraçtan 3 günlük toksin atıcı diyet Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar ben bu diyeti henüz uygulamadım çünkü daha emziriyorum.en kısa zamanda yapacağım.dobra programında ender saraç tan dinledim ve not aldım 3 günde 2 kilo verdiriyormuş hemde yağlardan gidiyormuş su kaybı olmuyormuş.yapan olursa benide bilgilendirin lütfen
1.GÜN:
Öğlene kadar yeşil elma kompostosu 2-3 kase içilecek
KOMPOSTO TARİFİ:2-3 yeşil elma,3-4 kabuk tarçın,5-6 karanfil,14-15 tane kuru üzüm komposto hazırlanacak
gün boyu 7-8 kase lahana çorbası içilecek
LAHANA ÇORBASI TARİFİ:1 lahana,3-4 diş sarımsak,1 soğan,maydanoz.kimyon,zerdeçal(karaciğerden toksin atar),1 tatlı kaşığı zencefil(yağ yakıcı özelliği vardır),acı sivri biber (metabolizmayı hızlandırır),1 tatlı kaşığı sıvı yağ.tencerede hepsini pişir blendırdan geçir.
2.GÜN:
öğlene kadar 2 elma ve istediğin kadar salatalık
Öğlen:domatessiz yeşil salata özellikle tere konulacak.üstüne 1 kase yağsız yoğurt yenecek
2 saatte bir yeşil elma yada salatalık yenecek
Akşam:hafif haşlanmış kabak,2-3 kaşık yağsız yoğurtla yenecek yeşil elma yenecek
3.GÜN:
SABAH:1 bardak yağsız süt 2-3 ceviz içi,elma
ÖĞLEN:1 Porsiyon kabak yağsız yoğurt avuç içi kadar lor peyniri
AKŞAM:Taze fasülye ıspanak yada brokoli.ayrıca akşam bol bol kivi yenecek
birde tüm günler bol miktarda bitki çayı içilecek(yeşilçay,rezene ısırgan vb)
bu dıyet lıstesıne bır bakın kızlar benım hoşuma gıttı belkı yaparım ıkı kg versem cok ıyı olacak ne dersınız
bugün ayrıca berbat bir gün geçrdiim
çeyiz evi harici
allah daha büyük dert vermesin yne bin şükür
ama bzan hayat bni çok yoruyor ve yıpratıyoor
AZRACIM HAYAT HERKESI YORUYOR SANA ÖZEL BIRŞEYLER DEGIL O YÜZDEN BOŞVER BETERIN BETERI VARDIR HERDAYIM :içelim:
az yemişsin ama kalori oranları e yağ oranları fazla gıdalar bunlarbende yazayım menÜmÜ
sabah yarım dılım ekmek bır Ücgen peynır
Öglen bır dılım bÖrek bırdılım pızza bır dılım bÜskıvılı pasta
su bugÜn ıÇmedım
neden ya canım nolduki
bayrama 34gün var sanırım ve ben bu 34 gün içinde 4 kilo vericem iltercim sööözzz
bundan sonra akşamları ertesi gün ne yicegimi not defterime planlıycam aynen şimdi oldugu gibi eksik fazla varsa söyleyin lütfen eger herangi bi değişiklik olursa onuda yazarım ama olmamalı
SABAH AÇ KARNINA 1 bardak elma sirkeli su
KAHVALTI3 -4dilim beyaz peynir (lıght) 1 salatalık 1 zeytin (ekemek yok çok aramam) 1 fincan yeşilçay
ÖĞLE 1 elma 1 kase yoğurt 1 fincan yeşilçay
ARA yok(dışardayım)
AKŞAM salata tavuk yada salata balık 1 fincan yeşil çay
3lt su içicem en az 4 km yürüyüş yapıcam
günaydınopuyorumnanaktangünaydın kızlara.s.
günaydınŞenizgünaydın
çok kötüyüm nası bi ağrı bilmiyorum ama boynumun kökünden dizkapaklarıma kadar bi ağrı var hele bel ağrımı anlatamam inliyorum resmen bu ne allahım ağlamak istiyorum öffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?