Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailenle nice mutlu sağlıklı senelere canımkızlar meraba bugün bizim evlilk yıldönümümüz onun için yemeğe gittik ama abartmadım
sabah kahvaltı yapmadım
öğle ekmeksiz ızgara tavuk ve salata yedim
ikindi 1 kupa dondurma
akşam yemek yemedim şuan mandaline yiyorum
tamam canım sağlıklı beslenmek en güzelihaklısın ılter bu hafta sacmaladım ama yarın başlıyorum düzenlı yemeye sporumuda yapacagım suyumada dıkkat edecegımklava:
klava::tomato:
inşallah hamilesindir canımneden olduğunu bilmiyorum aman şimdi hamile neyim çıkarım hiç kaldıramam düşer bayılırım kaydirigubbakcemile3
kızlar leslie teyzeyi ararken bide callenetics buldum buda iyiymiş yani öle diolar bilginizeeeeeee
yarm yamalak yapmama ragmen her tarafım agrıyo bale gibi bişi yaa bız de o vucut ne gezer =) onların ceyregı kadar esnek degılım benbilginize hayır ındırdım yapmaya calıstım ordan bılıyorm
![]()
mesaj alındı cnmmm öle her gördüğümüze atlamamk gerek tabi olanı var olmayanı var dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yarm yamalak yapmama ragmen her tarafım agrıyo bale gibi bişi yaa bız de o vucut ne gezer =) onların ceyregı kadar esnek degılım benbilginize hayır ındırdım yapmaya calıstım ordan bılıyorm
![]()
ben Çıktım kızlarrrr
İİ akŞamlarrrrrrr