• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dünkü yedikleri yazayııım
sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir
öğlen yok
ikindi bi dilim mantarlı tavuk sote fırınlanmış 4 kaşık pilav az turşu yoğurtlu rus salatası
akşam yok
sadece gazoz içtim birde azcık cips chetos

kızlar meraba bugün bizim evlilk yıldönümümüz onun için yemeğe gittik ama abartmadım
sabah kahvaltı yapmadım
öğle ekmeksiz ızgara tavuk ve salata yedim
ikindi 1 kupa dondurma
akşam yemek yemedim şuan mandaline yiyorum
ailenle nice mutlu sağlıklı senelere canım
haklısın ılter bu hafta sacmaladım ama yarın başlıyorum düzenlı yemeye sporumuda yapacagım suyumada dıkkat edecegım :oklava::oklava::tomato:
tamam canım sağlıklı beslenmek en güzeli
neden olduğunu bilmiyorum aman şimdi hamile neyim çıkarım hiç kaldıramam düşer bayılırım kaydirigubbakcemile3
inşallah hamilesindir canım

24/10/2009
sabah :
1 k.k kadar peynir
domates
1 dilim ekmek
1 tane ceviz

öğlen:
kabak mücüver 1 tane
4 tane küçük sarma

akşam :
hamsi 5-6 tane
salata
patates cips 5+6 tane sadece
1 dilim ekmek

sıvı : 1,5 lt su + 4 fincan çay +1 fincan nescafe

kızlar nihal sanırım yok gelmemiş hiç ben merak ettin bir arıyayım ne olduğunu öğrenir size haber veririm

kızlar leslie teyzeyi ararken bide callenetics buldum buda iyiymiş yani öle diolar bilginizeeeeeee

bende dün yedıklerımı yazayımm sabah ıkı kase corba dışarıya corbacıya gıtmıştık kahvaltıya

ara bır meyva suyu bır kola ıkısıde kutu

akşam bır dılım köy ekmegı ve kılasık kahvaltı yaptım

su yok

kızlar leslie teyzeyi ararken bide callenetics buldum buda iyiymiş yani öle diolar bilginizeeeeeee

yarm yamalak yapmama ragmen her tarafım agrıyo bale gibi bişi yaa bız de o vucut ne gezer =) onların ceyregı kadar esnek degılım ben :D bilginize hayır ındırdım yapmaya calıstım ordan bılıyorm :D

geçmiş olsun yaaa yokluğun çok belli nihal yaa biranönce iyileşirsin inş. kızlar ben indirme özürlüyüm hiçbişey indiremiyorum bilgisayara.akşam kaynım gelcek bide ona söylim o belki indirebilir.bugün oğlumun aşısını yaptırdık yavrum çok ağladı. inş ateşlenmez. bu günki yediklerim sabah kahvaltı yapmadım öğlen 1kase tarhana çorba 1 tabak bol limonlu pırasa ve salata ara öğün oğlumu susturmak için aldığımız çikolata ve cips leri yadim akşamda 1tane mısır yemeyi planlıyorum

iyi akşamlar kızlarrrr....

nihalcim geçmiş olsun canım....

şebnemcimm nice nice yıllara canımmmmm.....

meltemcimmmm inşşş hamilesindir.....

kızlar bugün çok yoğundum hatta bu hafta hep böyleyimmmm....sonunda diskalifiye olucam zatennn....:gitme: KıMSEDE MERAK ETMEMıŞ ZATEN.... mafoldumben

çarşamba rahim filmi çektiricem olmayacam yarında yeminlimiz gelicek bütün gün rapor hazırlayacazz....2 günde heralde akşam evden girebilirsem eğer giricemmm....

YEDıKLERıMı YAZIM....

C.TESı 24.10.2009
SABAH ; 2 ADET KÜÇÜK EV POĞÇASI

ÖĞLEN; 1 KÜÇÜK AÇMA

AKŞAM;
BALIK + SALATA + ÇORBA EKMEK YOK

PAZAR GÜNÜ
25.10.2009

SABAH: EVDE GÜSEL BıR KAHVALTI YAPTIMMM...BENCE NE YEDıĞıMı YAZMIMM....

KAHVALTIYI ÖĞLEN YEDıĞıM ıÇıN ÖĞLEN YOK...

AKŞAM; KAYINVALıDEDEYDıK GÜNÜMÜZ VARDI...
PATATES SALATASI + ÇÖREK + ıNDE DıLıM PASTA...

26.10.2009 PAZARTESı

SABAH; 2 DıLıM TAM TAHILLI EKMEK ARASI BEYAZ PEYNıRLı + AZ BALLI SANDıVıÇ. + 1 BARDAK ÇAY

ÖĞLEN; 1 SıMıT + DOMATES + SALATALIK + ÇAY

AKŞAM; ÇORBA + SALATA + YOĞURT. (YEMEYı DÜŞÜNÜYORUM.

YARINDA EĞER BUGÜN LAHANA ALABıLRSEM BULURSAM 3 GÜNLÜK DETOKS YAPACAĞIM....

yarm yamalak yapmama ragmen her tarafım agrıyo bale gibi bişi yaa bız de o vucut ne gezer =) onların ceyregı kadar esnek degılım ben :D bilginize hayır ındırdım yapmaya calıstım ordan bılıyorm :D
mesaj alındı cnmmm öle her gördüğümüze atlamamk gerek tabi olanı var olmayanı var dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nese ben şimdilik diğer teyzeyle takılayım barii ztn bi kaç resme baktım 4 seans o olayı yaptıktan sonra nasıl sıkılaşma fark edilio var ya anlamalıydım bizi aşan mevzu bu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Back
X