Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben Çıkıyorum selmacımm ıyı geceler sanada bıraz gergınım uyuyacamda sabah erken kalkıp duŞ falan alıp dr gıdıcem ordanda yıne ıŞee.......ıyı gecler herkeseee lÜtfen bana dua edın.....

Ben Çıkıyorum selmacımm İyİ geceler sanada bİraz gergİnİm uyuyacamda sabah erken kalkıp duŞ falan alıp dr gİdİcem ordanda yİne İŞee.......İyİ gecler herkeseee lÜtfen bana dua edİn.....

NESLIHAN LÜTFEN ÜZÜLME CANIM BENIM ALLAH HERŞEYI BILEN VE GÖRENDIR EMIN OL HERŞEY YOLUNA GIRER HAKKINDA HAYIRLI RABBIM BIZI MUTLAK BIR ŞEKILDE IMTIHAN EDIYOR EMIN OL BIZIMDE COCUKLARIMIZ VAR VE BIZIMDE KENDIMIZE GÖRE SIKINTILARIMIZ VE ÜZÜNTÜLERİMİİİİİİİİİİZ VAR HERŞEYIN HAYIRLISII ALLAH SANA GÖNLÜNDEKINI VERSIN CANIMM:ecrin_bebek:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ıyı akŞamlar dıvınıtı nasıl gıdıyor kg ıŞlerı ben bu gÜn acayıp yemek yedım ve hala yemek ıstıyorumm ne oldu bu gÜn bana bılmem

evt dr banada yürü demişti

Bİlmİyorum selmacımmm ya Çok kÖtÜyÜmmm bugÜn hep aĞladımm
:mymeka::mymeka:
kız cadı kendine gel çık şu bunalımdanyasakkelime

en iyisini edersin
nşallah bu dr ila.la tedavi eder
ama kesin ameliyat sonuç veriri derse de gün almadan gelme

Ben Çıkıyorum selmacımm İyİ geceler sanada bİraz gergİnİm uyuyacamda sabah erken kalkıp duŞ falan alıp dr gİdİcem ordanda yİne İŞee.......İyİ gecler herkeseee lÜtfen bana dua edİn.....
bizi haberdar et
allahaemanet ol canım arkadaşım

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ıyı akŞamlar dıvınıtı nasıl gıdıyor kg ıŞlerı ben bu gÜn acayıp yemek yedım ve hala yemek ıstıyorumm ne oldu bu gÜn bana bılmem
:mymeka::mymeka::mymeka:

günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
hihoyyythihoyyythihoyyyt

bugün kına var kızlar yine pek olmucam
ama siz boşlamayın burayı
bu aRADA yarın büyük gün
lütfen yarın çok işim varın 11:30 en geç 12 ye kadar tüm arkadaşlar kilo bildirimlerini yapsınlar
bn tartıya çıkmadım ama artıyım biliyorum
çünkü şişim

iyi akşamlar cnm..kusura bakma kocik pc başındaydı o wc gidince ben hemen kk ya dalıyorum
diyet iyi gidiyoda benim sanki hiç veremedim gibime geliyo durakladım ben yaff :1ninca:

günaydın kızlar hihoyyyt

4 kasım çarşamba

sabah:
4 küçük dilim pizza
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:
2 kase lahana çorbası

akşam:
2 kase lahana çorbası

aralarda:
2 dilim kepek ekmeğe nutella sürüp yedim :tomato:
3 mandalina
1 kivi
yarım elma
yeşil çay

su: 2 lt

spor: yok malesef canım sıkkındı yapmak istemedim

günaydın kızlarrrrr çok mutluyum yaaaa kendimi kucaklayıp öpesim varŞeniz
dün kahvaltı yapmadan arkadaşa gittik orda 4 tane pişmiş 4 tanede çiğ köfte yedim 3 bardakta şekerli çay içtim akşamda kayınvalideme geçtik onunda binadaki komşuları gelicekmiş birsürü hazırlık yapmış
ama ben kaynanamın bütün ısrarlarına rağmen hiçbişey yemedim hihoyyythihoyyythihoyyyt
:lepi::lepi: YAŞASIN ıRADE:lepi::lepi:

günaydın asu dıvınıtı ılter nasılsınız bu günn benımde ışlerım cok
günaydın selmacım opuyorumnanaktan...yardıma gelemmi delikafadulden
meltem mesajımı aldınmı akşam

cnm okudum dün kocik evdeydi cevap yazamadım
öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Şeniz saol cnm
mesajı okuduktan sonra biraz kafam karıştı uykularım kaçtı gece 4 e kadar uyuyamadım
bize dr yolları göründü yine

asuuuuuu dur ben senı öpeyım senın kendı kendını öpmen sor olurŞeniz ŞenizŞeniz Şeniz

bravo cnm tebrik ederim alkisalkisalkis
bende geçen hafta annemlerde yemedim böreklerden annemde paket yapıp eve gönderdi onuda no frosta attım yemeyim diye kaydirigubbakcemile3
çizelgelerimiz yok yaaaaa senağlama

:1shok: aaaa nere gitti yaa çizelgeler :uhm:

canım hıç durma gıt dr vakıt kaybetme gec olmasın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…