- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Ben Çıkıyorum selmacımm İyİ geceler sanada bİraz gergİnİm uyuyacamda sabah erken kalkıp duŞ falan alıp dr gİdİcem ordanda yİne İŞee.......İyİ gecler herkeseee lÜtfen bana dua edİn.....
evt dr banada yürü demiştivalla meltemcİmm haklısın tatlımm gerÇektennn hem spor hem dİyet vÜcud sıkılaŞıyor ve bellİ bİr yerde bedenen İncelmİŞ olsakta kİlo aynı duruyoo bende dÜŞÜnmÜyor deĞİlİmmmmm ama benİm dİyetİsyen bana spor deĞİl yÜrÜyÜŞ vermİŞtİ gÜnde 1 saat hızlı tempo ve 2 - 3 hareket vermİŞtİ bunlar kİlo vermene yardımcı olur demİŞtİ demekkİ ondanmıŞ.....
:mymeka::mymeka:Bİlmİyorum selmacımmm ya Çok kÖtÜyÜmmm bugÜn hep aĞladımm
en iyisini edersinYanİ herŞey ÜstÜste gelİyooo kendİm İİ deĞİlİm psİkolojİm Çok bozulduuu.....yarın dr. Gİdİyorum kadın doĞuma bakalım bİrde baŞkasına gÖstesİrcem fİlmlerİ eĞer aynı Şeylerİ derse oda İlk adetİmde amelİyat olurum heralde....
bizi haberdar etBen Çıkıyorum selmacımm İyİ geceler sanada bİraz gergİnİm uyuyacamda sabah erken kalkıp duŞ falan alıp dr gİdİcem ordanda yİne İŞee.......İyİ gecler herkeseee lÜtfen bana dua edİn.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:NESLIHAN LÜTFEN ÜZÜLME CANIM BENIM ALLAH HERŞEYI BILEN VE GÖRENDIR EMIN OL HERŞEY YOLUNA GIRER HAKKINDA HAYIRLI RABBIM BIZI MUTLAK BIR ŞEKILDE IMTIHAN EDIYOR EMIN OL BIZIMDE COCUKLARIMIZ VAR VE BIZIMDE KENDIMIZE GÖRE SIKINTILARIMIZ VE ÜZÜNTÜLERİMİİİİİİİİİİZ VAR HERŞEYIN HAYIRLISII ALLAH SANA GÖNLÜNDEKINI VERSIN CANIMM:ecrin_bebek: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:mymeka::mymeka::mymeka:ıyı akŞamlar dıvınıtı nasıl gıdıyor kg ıŞlerı ben bu gÜn acayıp yemek yedım ve hala yemek ıstıyorumm ne oldu bu gÜn bana bılmem
ıyı akŞamlar dıvınıtı nasıl gıdıyor kg ıŞlerı ben bu gÜn acayıp yemek yedım ve hala yemek ıstıyorumm ne oldu bu gÜn bana bılmem
günaydın kızlar nasılsınız ben bu gün şehir dışına gidecem burda olmıyacam haberiniz olsun
günaydın selmacım opuyorumnanaktan...yardıma gelemmi delikafaduldengünaydın asu dıvınıtı ılter nasılsınız bu günn benımde ışlerım cok
meltem mesajımı aldınmı akşam
günaydın kızlarrrrr çok mutluyum yaaaa kendimi kucaklayıp öpesim varŞeniz
dün kahvaltı yapmadan arkadaşa gittik orda 4 tane pişmiş 4 tanede çiğ köfte yedim 3 bardakta şekerli çay içtim akşamda kayınvalideme geçtik onunda binadaki komşuları gelicekmiş birsürü hazırlık yapmış
ama ben kaynanamın bütün ısrarlarına rağmen hiçbişey yemedim hihoyyythihoyyythihoyyyt
:lepi::lepi: YAŞASIN İRADE:lepi::lepi:
bravo cnm tebrik ederim alkisalkisalkisgünaydın kızlarrrrr çok mutluyum yaaaa kendimi kucaklayıp öpesim varŞeniz
dün kahvaltı yapmadan arkadaşa gittik orda 4 tane pişmiş 4 tanede çiğ köfte yedim 3 bardakta şekerli çay içtim akşamda kayınvalideme geçtik onunda binadaki komşuları gelicekmiş birsürü hazırlık yapmış
ama ben kaynanamın bütün ısrarlarına rağmen hiçbişey yemedim hihoyyythihoyyythihoyyyt
:lepi::lepi: YAŞASIN İRADE:lepi::lepi:
çizelgelerimiz yok yaaaaa senağlama
günaydın selmacım opuyorumnanaktan...yardıma gelemmi delikafadulden
yardımlık bırşey degıl canım arkadaş kavaltıya cagırdı başka bır arkadaş benımle carşıya gel dıyor öyle ışler
cnm okudum dün kocik evdeydi cevap yazamadım
öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Şeniz saol cnm
mesajı okuduktan sonra biraz kafam karıştı uykularım kaçtı gece 4 e kadar uyuyamadım
bize dr yolları göründü yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?