güne gidemedim feci bir yagmur dolu basladı gözgözü görmedi hayatımda böyle yağmur görmedim bardaktan bosanırcasına yagdı deyişi az kalır çok fenaydı sel bastı her yeri yatak odamız su içinde kaldı ıslandı her yer. çıkamadık evden mahsur kaldık
teşşekkür ederim ablacımayşecım gecmış olsun cok zor bır durum evı su basması
güzel ama çikolatalı ekmek bozuyo gecende yemiştin sık yiyosun çikolatalı ekmeği canımmmselmayy bugün yoksun canım hayırdırkaydirigubbakcemile
bugün yaediklerimi yazıyım sabah 1 bardak yarım limonlu yeşil çay
öğlen 1 tabak mercimek çorbası
akşam 6 kaşık mercimek çorba 1 tabak erişte cevizli 3 dilim kızarmış ekmek bitanesinin üstüne çikolata sürdüm yatmadan bir muz yarın görüşürüz kızlar
selma abla sen ne yedin bakalımmm
anacım pazar die böle bilmiyon mu
sen gel tek yazkaydirigubbakcemile5
selmay gbi kendi kendine yaz kaydirigubbakcemile3
biz okuruz sonrazemuszemus
ıyı geceler gıdıp yatayım belımın agrısı bıraz azaldı yarına ıyı olmam gerek ev temızleyemıyorum ruhuma sıkıntı gırdı gercı cocuklara yaptırdım bıraz ama onlar ne anlarkı
selmayy bugün yoksun canım hayırdırkaydirigubbakcemile
bugün yaediklerimi yazıyım sabah 1 bardak yarım limonlu yeşil çay
öğlen 1 tabak mercimek çorbası
akşam 6 kaşık mercimek çorba 1 tabak erişte cevizli 3 dilim kızarmış ekmek bitanesinin üstüne çikolata sürdüm yatmadan bir muz yarın görüşürüz kızlar
güne gidemedim feci bir yagmur dolu basladı gözgözü görmedi hayatımda böyle yağmur görmedim bardaktan bosanırcasına yagdı deyişi az kalır çok fenaydı sel bastı her yeri yatak odamız su içinde kaldı ıslandı her yer. çıkamadık evden mahsur kaldık
iyi akşamlar kızlar bugun neler yedım sabah 1 tane galeta 2 tane zeytın bi parca beyaz peynır 2 fıncan şekersız cay öylen bi tabak makarna akşamda corba 2 tane köfte 2 kaşık makarna toplam 3 .5 lt su belkı sonrada meyve yerımopuyorumnanaktan
selmay ablam hiç ugramadın bugün ayrıca lahana sarması yapmıssın duydumcokacimcoook
hadi kızlar nerdsnz bn spora gittim geldim halen yoksunz
bugün ilkkez plates yaptık
ne melun birşeymiş o ölleee
kızlar hazır oğluş uyuyoken ben yürüyüşümü yapıyım zemuszemus
GÜNAYDIN KIZLAR
geçmişi okuyacak vaktim yok ama son sayfaya bi göz gezdirdim sadece
annemi hastaneden çıkarmaya gidiyorum az sonra babam gelip beni alacak
hafta sonum berbat geçti
kaynanamları hacca yolcu ettik gelen gidenin haddi hesabı yoktu çok yoruldum yediklerimede dikkat edemedim
cumartesi pazarı saymıyorum
bana artı olarak geri geleceğinide sanmıyorum
akşama gelmeye çalışacam
kocik bu hafta gececi .büyük ihtimal gelirim ..tabi kızımın öğretmeni çok ödev vermezse
görüşürüz kızlar allaha emanetsiniz öptüm hepinizi a.s.a.s.a.s.a.s.
ılter nasılsın ben cıkıyorum cok kötü belım tutuldu şu an ps başına emeklıyerek geldım cok agrım var kapatıyorum bıktım artık bu belım ve boynumdan ınşallah uzun sürmez ama cok kötüyüm cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?