ooyy çok çok geçmiş bu yaşta daha idrar yollarını üşütmüş annem çekio onun ağrısını çok kötü bişey dio vallakızlar bnm kız çok hasta ateşlii
sanırım idrar yollaranı üşüttü bnde ö.sonra hastaneye götrcem yokm bilesinz
geçmiş olsun kuzuma ya kıyamamkızlar bnm kız çok hasta ateşlii
sanırım idrar yollaranı üşüttü bnde ö.sonra hastaneye götrcem yokm bilesinz
teşşekkür ederim ablam ya önemli değil alıştık artık eski rum evi ne olacak yatak odamın perdesi k,l,mleri ısladı kafamçokkarıştıama eski esyaları toplayıp getirdiğim için buraya üzülmedim bilelaelaelaelaelaeyoksa kendi eşyalarım olsa çok üzülürdüm kimder kıbrısta böyle yağmur yağacak...Ay canım benim okuyunca çok üzüldüm . Şu anda yanında olup sana destek olmayı yardım etmeyi çok isterdim. Canım üzülme Allah daha kötüsünden saklasın. İnan üzüntüden şu anda diyecek söz bulamıyorum.Elimden üzülme demekten başka birşey gelmiyor.:çok üzgünüm:
afiyetttttt olsun yok istemedişakkıdıNerden duydun kız bizim cadı mı söyledi ?
Canın istemedi dimi ?
narenim beni takip et günlük yediklerime bak kuzum bak 2 haftada 2 kilo verdim neyi ne kadar yiyorum takip sende benzeri şekilde uygula canikomkaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar ben haziranda doğum yapım 56 ile hamile kalıp 72 ile doğuma girdim
doğumdan 10 gün sonra 61 dim buraya kadar hersey ii ama sü olsun die ben 67 ye cıkım (sanki holşayn yada mondofon ineğiyim ya vereceğim süt belli
neyse hala emziriyorum
öğretmenim ve doğum izni aldım gardrobumun hiç bir kıyafeti olmuyor banasubatta okula baslıycam kilo nasıl verebilirim önerileriniz var mı şimdiden tesekkür ederim ii kilo vermeler hepinize :)
merhaba arkadaşlar ben haziranda doğum yapım 56 ile hamile kalıp 72 ile doğuma girdim
doğumdan 10 gün sonra 61 dim buraya kadar hersey ii ama sü olsun die ben 67 ye cıkım (sanki holşayn yada mondofon ineğiyim ya vereceğim süt belli
neyse hala emziriyorum
öğretmenim ve doğum izni aldım gardrobumun hiç bir kıyafeti olmuyor banasubatta okula baslıycam kilo nasıl verebilirim önerileriniz var mı şimdiden tesekkür ederim ii kilo vermeler hepinize :)
narenm çek bişeycik olmazbugün sabah 1 salatalık yarım domates 4 bardak acık az sekerli çay kibrit kutusu kadar tulum peyniri ve 6 7 tane zeytin yedim 3 dilim ekmekle tabi
ardından 1 fincan elma cayı içtim ara ögün olarak bu süre zarfında da yarım litre su malum emziriyorum
az sonra bir elma yiyeceğim
ama göbek bölgemin gitmesini istiyorum ben sezaryanlıyım acabva mekik ceksem işe yarar mı bi zararı olur mu dikiş yerine
bu arada gecmiş olsun cimcimeye annesi
çok mu yiyorsun 2 hafta önce bende çok yiyodum heleki tatlı pasta götürüyordum ama zayıflıyodum yine yarım kg yada 300 gr her hafta gidiyodu bünye ile alakası demekki canikomhoşgeldin boncugummm napıo ceylin hanım ii mi uyuttun galiba ben uyuttum ya benm anlamadıgım hem onunla ilgilenip hem emzirip hem de nasıl kilo alıyorum hayret yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?