• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoş bulduk canım gerı sayfalarda kendımı tanıttım canım bakabılırsınyerimseniben
tamam cnım bakarım bir ara geçmişi okurum
hoş bulduk canım oda benim annemmmmmmmmkaydirigubbakcemile5iyi gecelerrrropuyorumnanaktan
hımmm ne güzel anne kız zayıflıyacaksınız süper birşey
ILTERCIM CANIM BENIM LÜTFEN UMUTSUZLUGA KAPILMA BAK ŞIMDI BENIDE ÜZDÜN EŞINDE KARIŞMASIN SANA SENI SANA BIRAKSIN INSANIN ÜSTÜNDE BASKI UYGULADIKCA PISKOLOJISI BOZULUYOR LÜTFEN TOPARLAN BIRAN ÖNCE KG ÖNEMLI DEGIL SENIN MUTLULUGUN HUZURUN ÖNEMLI OLAN ÜZÜLME LÜTFEN Şenizopuyorumnanaktan Şeniz
karışma demekle olmuyorki bitanem dinlemiyorum daha çok üzerime geliyor oda haklı esasında ama artık benim kaldıracak gücüm kalmadı allah beterinden saklasın ama bir evladım olsun istedim sadece ama olmuyor artık delirecemmmm
iltercim umutsuzluğa kapılma kendini sıkıntıya sokma kafanı dağıtacak ugraşlar bul kendine stres yapma önce kendini düşün canım gerisini boşverrrrrrrrr
kafamı 5 dakikalığına dağıtıyorum ama sonra yine aynı oluyorum bilmiyorum ayşe ama gerçekten bazı şeyler çok ağır gelmeye başladı
çok güzel bi liste az öz
spor yok mu

o ilacı kullanma çok zararlı
onun yerine keşke elma kromu alsaydın

ilteeeeer ilyeeeer bn seni kendine bi getrecem haberin olaakötükedihüso

günaydınopuyorumnanaktan

günaydınŞeniz

aferim hadi yürüde gel .kaydirigubbakcemile2
sen beni kendime getirde sen nerdesin bu arada geliyorum gidiyorum yoksun birde üstüne üstlük kaçamaklar yapıyorsun haaa söyle bakalım kaptanımmm kötükedihüso

tünaydın herkese doktordan geldim yarım saat önce kahvaltı yapmadan gitmiştim kahvaltımı yaptım nete oturdum evde işlerimi bitirip yatmak istiyorum çok kötü yapıyor bu iğneler beni yaaa

ılter nasılsın ben cıkıyorum cok kötü belım tutuldu şu an ps başına emeklıyerek geldım cok agrım var kapatıyorum bıktım artık bu belım ve boynumdan ınşallah uzun sürmez ama cok kötüyüm cok
iyi olmaya çalışıyorum bitanem geçmiş olsun yaaa sen birdaha gitsene doktora böyle çekilip durulmazki hadi git uzan sert zemine ki belinin ağrısı hafilesin
bende doktordan geldim dişlerimi yaptırıyorum ama ben benden geçtim resmen hergün gitgel morfin vuruyorlar aptal gibi dolaşıyorum bütün gün

GÜNAYDIN KIZLAR
geçmişi okuyacak vaktim yok ama son sayfaya bi göz gezdirdim sadece
annemi hastaneden çıkarmaya gidiyorum az sonra babam gelip beni alacak

hafta sonum berbat geçti
kaynanamları hacca yolcu ettik gelen gidenin haddi hesabı yoktu çok yoruldum yediklerimede dikkat edemedim
cumartesi pazarı saymıyorum
bana artı olarak geri geleceğinide sanmıyorum
akşama gelmeye çalışacam
kocik bu hafta gececi .büyük ihtimal gelirim ..tabi kızımın öğretmeni çok ödev vermezse
görüşürüz kızlar allaha emanetsiniz öptüm hepinizi a.s.a.s.a.s.a.s.
allah kavuştursun
bu arada özlettin kendinii

slm azracım dun spor yapmadım bugun yürüş yaptım geldım :hulya:
ii etmişsin kaç dk yürüyorsun

ılter nasılsın ben cıkıyorum cok kötü belım tutuldu şu an ps başına emeklıyerek geldım cok agrım var kapatıyorum bıktım artık bu belım ve boynumdan ınşallah uzun sürmez ama cok kötüyüm cok
ay cnmm bnmm en zor ağrıladır onlar
inşallah bi an önce geçer gider kurtulursun sende

tamam cnım bakarım bir ara geçmişi okurum

hımmm ne güzel anne kız zayıflıyacaksınız süper birşey

karışma demekle olmuyorki bitanem dinlemiyorum daha çok üzerime geliyor oda haklı esasında ama artık benim kaldıracak gücüm kalmadı allah beterinden saklasın ama bir evladım olsun istedim sadece ama olmuyor artık delirecemmmm

kafamı 5 dakikalığına dağıtıyorum ama sonra yine aynı oluyorum bilmiyorum ayşe ama gerçekten bazı şeyler çok ağır gelmeye başladı

sen beni kendime getirde sen nerdesin bu arada geliyorum gidiyorum yoksun birde üstüne üstlük kaçamaklar yapıyorsun haaa söyle bakalım kaptanımmm kötükedihüso
anacımm bn burdayım genelde
sıloşu okuldan almaya gittim o ara gelmişsin sende
özledim senle şöle karşılklı konuşmayı wallavereliniortak

tünaydın herkese doktordan geldim yarım saat önce kahvaltı yapmadan gitmiştim kahvaltımı yaptım nete oturdum evde işlerimi bitirip yatmak istiyorum çok kötü yapıyor bu iğneler beni yaaa

ahhh cnmm diş yaptrıoosun demek
bn korkumdan dişçinn önünden geçemem yıllardır 20 lik dş ağrısı çekerim
bu arada pek bişey de yiymiyosundr

selam kızlarrrrr

tünaydın levrekcim

anacımm bn burdayım genelde
sıloşu okuldan almaya gittim o ara gelmişsin sende
özledim senle şöle karşılklı konuşmayı wallavereliniortak

ahhh cnmm diş yaptrıoosun demek
bn korkumdan dişçinn önünden geçemem yıllardır 20 lik dş ağrısı çekerim
bu arada pek bişey de yiymiyosundr
canım bende özledim sizlerle sohbet etmeyi ama geliyorum gidiyorum kimse olmuyor ben yakalayamıyorum yani sizleri bir türlü

evet dişlerim çok kötü olmuştu bir sürü çürük vardı agrı yapmadan gidip yaptırayım dedim çalışmazken hemde aradan çıkartırım dedim ondan gittim geçen hafta pazartesiden beri nerdeyse hegün gidiyorum hergün birtane diş yapıyor doktor bugün kanal tedavisine başladı çarşamba tekrar gidicem işte inşallah çarşamba son olur
yemek konusuna gelince su bile içemiyorum özelliklede uyuşukluğu devam ederken ama sonrasında yavaş yavaş olsun yiyorum nede olsa kanımda var oburluk :roflol:

canım bende özledim sizlerle sohbet etmeyi ama geliyorum gidiyorum kimse olmuyor ben yakalayamıyorum yani sizleri bir türlü

evet dişlerim çok kötü olmuştu bir sürü çürük vardı agrı yapmadan gidip yaptırayım dedim çalışmazken hemde aradan çıkartırım dedim ondan gittim geçen hafta pazartesiden beri nerdeyse hegün gidiyorum hergün birtane diş yapıyor doktor bugün kanal tedavisine başladı çarşamba tekrar gidicem işte inşallah çarşamba son olur
yemek konusuna gelince su bile içemiyorum özelliklede uyuşukluğu devam ederken ama sonrasında yavaş yavaş olsun yiyorum nede olsa kanımda var oburluk :roflol:

yakalıdıım senii yuppppppppppi

güne gidemedim feci bir yagmur dolu basladı gözgözü görmedi hayatımda böyle yağmur görmedim bardaktan bosanırcasına yagdı deyişi az kalır çok fenaydı sel bastı her yeri yatak odamız su içinde kaldı ıslandı her yer. çıkamadık evden mahsur kaldık

güne gidemedim feci bir yagmur dolu basladı gözgözü görmedi hayatımda böyle yağmur görmedim bardaktan bosanırcasına yagdı deyişi az kalır çok fenaydı sel bastı her yeri yatak odamız su içinde kaldı ıslandı her yer. çıkamadık evden mahsur kaldık

ayy cnm çok geçmiş olsunadana da bugün soğuk

ayşecim çok geçmiş olsun canım .... çok üzüldüm allah kolaylık versin dikkat et kızına hasta olmasın

ayy cnm çok geçmiş olsunadana da bugün soğuk

ayşecim çok geçmiş olsun canım .... çok üzüldüm allah kolaylık versin dikkat et kızına hasta olmasın
teşekkür ederim kızlar offfffffffff canım sıkılıyo bugün yemek yapmadım ev dagınık Ceylin huysuz gece uykumuz yok-tatlicadiarzu- iş yapacak halim yok evin dağınıklına tahamülüm yokkafamçokkarıştı

balım cok gecmiş canım allah yardımcınız olsunopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar bugun neler yedım sabah 1 tane galeta 2 tane zeytın bi parca beyaz peynır 2 fıncan şekersız cay öylen bi tabak makarna akşamda corba 2 tane köfte 2 kaşık makarna toplam 3 .5 lt su belkı sonrada meyve yerımopuyorumnanaktan

evet bende de zor açılıyo azram
bugün
sabah 1 elma
öğlen 2 dilim ekmek sucuk peynir zeytin domates
arada 1 elma
aksam 2.5 dilim ekmek 1 kepçe çorba menemen
10 tane yer fıstığı

Son düzenleme:
Back
X