tamam cnım bakarım bir ara geçmişi okurumhoş bulduk canım gerı sayfalarda kendımı tanıttım canım bakabılırsınyerimseniben
hımmm ne güzel anne kız zayıflıyacaksınız süper birşeyhoş bulduk canım oda benim annemmmmmmmmkaydirigubbakcemile5iyi gecelerrrropuyorumnanaktan
karışma demekle olmuyorki bitanem dinlemiyorum daha çok üzerime geliyor oda haklı esasında ama artık benim kaldıracak gücüm kalmadı allah beterinden saklasın ama bir evladım olsun istedim sadece ama olmuyor artık delirecemmmmILTERCIM CANIM BENIM LÜTFEN UMUTSUZLUGA KAPILMA BAK ŞIMDI BENIDE ÜZDÜN EŞINDE KARIŞMASIN SANA SENI SANA BIRAKSIN INSANIN ÜSTÜNDE BASKI UYGULADIKCA PISKOLOJISI BOZULUYOR LÜTFEN TOPARLAN BIRAN ÖNCE KG ÖNEMLI DEGIL SENIN MUTLULUGUN HUZURUN ÖNEMLI OLAN ÜZÜLME LÜTFEN Şenizopuyorumnanaktan Şeniz
kafamı 5 dakikalığına dağıtıyorum ama sonra yine aynı oluyorum bilmiyorum ayşe ama gerçekten bazı şeyler çok ağır gelmeye başladıiltercim umutsuzluğa kapılma kendini sıkıntıya sokma kafanı dağıtacak ugraşlar bul kendine stres yapma önce kendini düşün canım gerisini boşverrrrrrrrr
sen beni kendime getirde sen nerdesin bu arada geliyorum gidiyorum yoksun birde üstüne üstlük kaçamaklar yapıyorsun haaa söyle bakalım kaptanımmm kötükedihüsoçok güzel bi liste az öz
spor yok mu
o ilacı kullanma çok zararlı
onun yerine keşke elma kromu alsaydın
ilteeeeer ilyeeeer bn seni kendine bi getrecem haberin olaakötükedihüso
günaydınopuyorumnanaktan
günaydınŞeniz
aferim hadi yürüde gel .kaydirigubbakcemile2