• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlarr,
kızlar bnm kız çok hasta ateşlii
sanırım idrar yollaranı üşüttü bnde ö.sonra hastaneye götrcem yokm bilesinz
ooyy çok çok geçmiş bu yaşta daha idrar yollarını üşütmüş annem çekio onun ağrısını çok kötü bişey dio valla

Ay canım benim okuyunca çok üzüldüm . Şu anda yanında olup sana destek olmayı yardım etmeyi çok isterdim. Canım üzülme Allah daha kötüsünden saklasın. İnan üzüntüden şu anda diyecek söz bulamıyorum.Elimden üzülme demekten başka birşey gelmiyor.:çok üzgünüm:
teşşekkür ederim ablam ya önemli değil alıştık artık eski rum evi ne olacak yatak odamın perdesi k,l,mleri ısladı kafamçokkarıştıama eski esyaları toplayıp getirdiğim için buraya üzülmedim bilelaelaelaelaelaeyoksa kendi eşyalarım olsa çok üzülürdüm kimder kıbrısta böyle yağmur yağacak...
Nerden duydun kız bizim cadı mı söyledi ?
Canın istemedi dimi ?
afiyetttttt olsun yok istemedişakkıdı

merhaba arkadaşlar ben haziranda doğum yapım 56 ile hamile kalıp 72 ile doğuma girdim

doğumdan 10 gün sonra 61 dim buraya kadar hersey ii ama sü olsun die ben 67 ye cıkım (sanki holşayn yada mondofon ineğiyim ya vereceğim süt belli :(
neyse hala emziriyorum

öğretmenim ve doğum izni aldım gardrobumun hiç bir kıyafeti olmuyor bana :(subatta okula baslıycam kilo nasıl verebilirim önerileriniz var mı şimdiden tesekkür ederim ii kilo vermeler hepinize :)

merhaba arkadaşlar ben haziranda doğum yapım 56 ile hamile kalıp 72 ile doğuma girdim

doğumdan 10 gün sonra 61 dim buraya kadar hersey ii ama sü olsun die ben 67 ye cıkım (sanki holşayn yada mondofon ineğiyim ya vereceğim süt belli :(
neyse hala emziriyorum

öğretmenim ve doğum izni aldım gardrobumun hiç bir kıyafeti olmuyor bana :(subatta okula baslıycam kilo nasıl verebilirim önerileriniz var mı şimdiden tesekkür ederim ii kilo vermeler hepinize :)
narenim beni takip et günlük yediklerime bak kuzum bak 2 haftada 2 kilo verdim neyi ne kadar yiyorum takip sende benzeri şekilde uygula canikomkaydirigubbakcemile5

neyse hala emziriyorum

hoşgeldin cnmmm
hep birlkte kurtulacağız inşallah

bugün sabah 1 salatalık yarım domates 4 bardak acık az sekerli çay kibrit kutusu kadar tulum peyniri ve 6 7 tane zeytin yedim 3 dilim ekmekle tabi

ardından 1 fincan elma cayı içtim ara ögün olarak bu süre zarfında da yarım litre su malum emziriyorum

az sonra bir elma yiyeceğim

ama göbek bölgemin gitmesini istiyorum ben sezaryanlıyım acabva mekik ceksem işe yarar mı bi zararı olur mu dikiş yerine :(

bu arada gecmiş olsun cimcimeye annesi

saolun arkadaşlar şimdi birazcık iii

narenim koymammı hiiç
edward 1:asigim:
ezel 2:asigim:
narenm cumartesi adana buluşması var müsait isen gel

bugün sabah 1 salatalık yarım domates 4 bardak acık az sekerli çay kibrit kutusu kadar tulum peyniri ve 6 7 tane zeytin yedim 3 dilim ekmekle tabi

ardından 1 fincan elma cayı içtim ara ögün olarak bu süre zarfında da yarım litre su malum emziriyorum

az sonra bir elma yiyeceğim

ama göbek bölgemin gitmesini istiyorum ben sezaryanlıyım acabva mekik ceksem işe yarar mı bi zararı olur mu dikiş yerine :(

bu arada gecmiş olsun cimcimeye annesi
narenm çek bişeycik olmaz
bizim spor salonun da 2 aylık yeni sezeryanlı doğum yapmış bi bayan var maşallah bnden ii
bu arada sana bi önerim var eğer kızına bi bakanın varsa
sende gelsene bizm spor salonuna hm ücretsiz hm yakın da sana
gün içinde seansları var
bnm seansm sabah 9:00 11:00 arası
çok faydasını görürüsün

slm kardeş takımcım,nasılsınız bakalım,pek görüşemiyoruz bu aralar
umarım herkes iyidir...bu arada azracım kızına çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşir inş.

ayyyyyyyyyyyyy keske bakan olsa biliosun benm esim asker yani o bakamaz nöbet falan haftasonu gelsem desem bakıcı da tutmadım hala bu arada gelmey o kadar cok istiyorum ki buluşmaya ama defne rahat vermez bana cinemada edfırt var bi de :((( ühühüh

hoşgeldin boncugummm napıo ceylin hanım ii mi uyuttun galiba ben uyuttum ya benm anlamadıgım hem onunla ilgilenip hem emzirip hem de nasıl kilo alıyorum hayret yaaa

sen de hoşgeldin o zaman rukiyecim inşallah kurtuluruz kilolarımızdan bu arad ben boyumu yazmayı unutmuşum 169 cm boyum 67 kiloyum gerci yediğim zaman 68.5 falan oluyorum bu sabah tartıldıgım zamanlardaki kilom

hoşgeldin boncugummm napıo ceylin hanım ii mi uyuttun galiba ben uyuttum ya benm anlamadıgım hem onunla ilgilenip hem emzirip hem de nasıl kilo alıyorum hayret yaaa
çok mu yiyorsun 2 hafta önce bende çok yiyodum heleki tatlı pasta götürüyordum ama zayıflıyodum yine yarım kg yada 300 gr her hafta gidiyodu bünye ile alakası demekki canikom
yok uyanık klavyeye saldırıyo suanda:ecrin_bebek: yaramaz şey durmuyo hiç
nazcımmmmm spor emzirenlere önermiyo dr. sütü bozuyo çünkü hafif sporlar ve en çok yürüyüşü öneriyolar onuda yaptıktan sonra 120 dk emzirmiyorsun bebişi

aman o zaman spor bana göre değil balım ya

aaa bu arada rukiye teyzem annen galiba :) teysecim ben senin kıza bayılıom valla canım arkadasım o benm iiki dogurmuşsun

inşLLh sizde kilo verirsiniz

Back
X