Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekledim ,kimse gelmedi
ahan bnde küstüm gittim
atlayım süpürgeme![]()
oooo neslişim gelmiiş kırmızı halılar döşensiinsositosositoturkbayragigünaydın kızlarrrr
ben çokkkk yoğunum bu aralar deliricem dün bile saat 21.00 de çıktım...arife günüde çalışcakmışızz....off offfff....
siz de iyisiniz gördüğüm kadarıyla....
nihalciğimm hoşgeldin geçmiş olsun canım....
CANIM ÇOKKK GEÇMİŞ OLSUNNN...E İŞE GİTMİYORSUN OZAMAN AYRILDINMI İŞTEN...BENCE HİÇBİŞEYİ KAFAYA TAKMAA...VE O İLAÇLARDA EVET BELKİ İYİ GELİR AMA BEYNİ UYUŞTURMAKTAN BAŞKA HİÇ BİŞİYE YARAMIYORLAR SEN YİNE AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYORSUN SADECE DAHA FAZLA UYUYOR VE GEÇMİŞİ HATIRLAMANA İZİN VERMİYO. BENCE ÖNCE KENDEİN DENE NE YAPARSAN MUTLU OLUYORSUN DİYE DÜŞÜN...BUNLARI KENDİNE SOR...BİRDE BOL BOL TEVEKKÜL ETKİ İİ OLASIN TATLIM....RABBİM SENİ SAĞLIĞINA TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞ.....ÖPTÜM ORTİŞİM BENDE SENİ ÖZLEDİM..opuyorumnanaktan.GERÇİ BENDE ÇOK YOĞUNUM SENDEN SONRA TOPU TOPU 5-10 KERE GİREBİLMİŞİMDİR... GİREMİYORUM HİÇ VAKTİM OLMUYORR....:sinifsinif:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanküsmeeeeeeeee kaptanımmmmm ben hep burdayımmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun cnmkızlar çok hastayım hastaneden geldim şimdi birsürü ilaç yazdı doktor bayramı hasta karşılıycam galiba
ben de buradayım şekerler sabah ertken kalktım ancak yazıyorum
asucum gecmiş olsun kötü olmuş tam bayramda hastalanmanız
elimpia cok gecmiş olsun ama inşallah gececek canım hepimiz bi dönem böle durumlardan gecioruz ve ya gectik mesela ben de senin gibi bi dönemi atlattım üniver5site 3 ve lise sonda yasadıklarını yasadım gecici bu durumlar canım allahın izniyle atlatırsın inşallah
çok tşk ederim canım..kendimi daha iyiy hissediyorum çok şükür..
]
çok tşk ederim canım..elimphia geçmişolsun fıstık
ayşecim sennde örtmenler günn kutlu olsun o zmnnn:)
sağol kaptanım ya herşey iyiye gidicek inanıyorum..zaten benim ciddi birştyeim yok bence de bu bayılmalar korkuttu bizi..bir süredir tansiyonum da düzgün gidiyor bayılma da olmadı...bakalım daha da iyi olcam işallah canım..günaaaaaaaaaaydıııııııııın
elimphiam çok çok geçmiş olsun hepimzn dönem dönem yaşadığı birşey ama belli ki sen daha ağır atlatıyorsun inşallah iyi olursun en kısa zamn da
iremin annesi söle selmay a kaldrsın azcık başını takılardan buralarada uğrasın
rukiye ablam menün süper azmine hayrnm tkrr diyim
asucum aman dikkat et bayram öncesi düşme yatağa
oy oy oy cetlinm 5 ay lık mı oldu off yaa tam şimdi öpülmelik zamanı bnde kocamn bi maşallah![]()
CANIM ÇOKKK GEÇMİŞ OLSUNNN...E İŞE GİTMİYORSUN OZAMAN AYRILDINMI İŞTEN...BENCE HİÇBİŞEYİ KAFAYA TAKMAA...VE O İLAÇLARDA EVET BELKİ İYİ GELİR AMA BEYNİ UYUŞTURMAKTAN BAŞKA HİÇ BİŞİYE YARAMIYORLAR SEN YİNE AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYORSUN SADECE DAHA FAZLA UYUYOR VE GEÇMİŞİ HATIRLAMANA İZİN VERMİYO. BENCE ÖNCE KENDEİN DENE NE YAPARSAN MUTLU OLUYORSUN DİYE DÜŞÜN...BUNLARI KENDİNE SOR...BİRDE BOL BOL TEVEKKÜL ETKİ İİ OLASIN TATLIM....RABBİM SENİ SAĞLIĞINA TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞ.....ÖPTÜM ORTİŞİM BENDE SENİ ÖZLEDİM..opuyorumnanaktan.GERÇİ BENDE ÇOK YOĞUNUM SENDEN SONRA TOPU TOPU 5-10 KERE GİREBİLMİŞİMDİR... GİREMİYORUM HİÇ VAKTİM OLMUYORR....:sinifsinif:
canım ortişim bana verdikleri ilaç cipralex ağır bir ilaç değil hiçbir yan etkisi yok..yani bana bir etkisi olmadı şimdilik..işi de bırakmadım canım ya aman Allah korusun yoksa nasıl geçiniriz bir süre raporluydum onu bir süre uzattım şu bel için sonra izin aldım 2 haftadır falan da geliyorum işe..hep dua ediyorum canım ya merak etme gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum zaten..sana da kolay gelsin canım..senin tedavin başladı mı nasıl gidiyor??
kızlar çok hastayım hastaneden geldim şimdi birsürü ilaç yazdı doktor bayramı hasta karşılıycam galiba
merhaba arkadaslar.ya ben yeniyim de bir turlu cözemedim bu takım kavramı nedir.siteye cok alısamadım o yuzden galiba.
birileriyle birlikte rejim yapmak daha az sıkıcı olur dedim.biri bana biraz bilgi verir mi acaba cünkü bende 8-10 kilo azlalıgı olanlardanım.
nerdesiniz böyle kimse yokkkkkkk