• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayırlı sabahlar güzel ailem nasılsınız bende 1 bardak meyve suyumu yudumluyorum şuan dun akşam misafirler vardı yoruldum biraz bugun oruç tutmadım göz konturolum var ondan dolayı yarın tekrar devam edecem inşallah opuyorumnanaktan​

hayırlı sabahlar güzel ailem nasılsınız bende 1 bardak meyve suyumu yudumluyorum şuan dun akşam misafirler vardı yoruldum biraz bugun oruç tutmadım göz konturolum var ondan dolayı yarın tekrar devam edecem inşallah opuyorumnanaktan​

arkadaşıml buluşacağııızolumunekankayizsmile
onu nie sölemiyorsunohaoldumsmile
yoksa bni beğenmiyormusuunalsanaalsanasmile

hoşgeldin nilbera nasılsın

arkadaşıml buluşacağııızolumunekankayizsmile
onu nie sölemiyorsunohaoldumsmile
yoksa bni beğenmiyormusuunalsanaalsanasmile

evet buluşacağız göz hastanesinde buluşma ayarladık gelmek isteyen varsa buyursun doktorun odasına bekleriz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3​

günaydınnnnn 8. takımın güsel hatunlarıııı.....

bende şuanda kahvaltımı ediyorummmm.....

evet buluşacağız göz hastanesinde buluşma ayarladık gelmek isteyen varsa buyursun doktorun odasına bekleriz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3​
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

günaydınnnnn 8. takımın güsel hatunlarıııı.....

bende şuanda kahvaltımı ediyorummmm.....

günaydın:1hug:
afiyet olsun cokacimcoook

selmaY nerde yaaa
kaç gündür gözükmüyor
yeni arkadaşlara hatırlatma yapim
yarın
geçen haftaki kilonuzu ve yarın sabah aç wc den çıktıktan sonra ki kilonuzu
en geç 11 e kadar yazıyorsunuz

EN BÜYÜK KURAL

Back
X