günaydın kızlar bugün sabah uzuuuun bi zamandan sonra ilk defa 10buçukda kalktım
annem ve kardeşime kavuştum darısı tüm hasret olanların başına
a.s.amınnnnnnnnnnn tatlım ınşallahhhh
opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar bugün sabah uzuuuun bi zamandan sonra ilk defa 10buçukda kalktım
annem ve kardeşime kavuştum darısı tüm hasret olanların başına
günaydoın Rukiye Abla..
gözünaydın asucum ben de anneme -babama-kardeşime hasretim![]()
kıslar acıkmışım daa şimdik bulgur pilavı yoğurt veee ıspanak yiyorum. hımmmmmmmmm nede güselmiş yafff
ohh afiyet olsun canım..
ben sabah tam buğdaydan sandviç yedim
arada yşil çayımı içtim
öğlen de çorba ve ızagara tavuk salata yicem..
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bende pirinç lapasıı :dilcikar:
bugün son di mi canım..
bu arada kızlar perşembeye randevu aldım ve güzel haber her gidişimde 42.5 değilmiş..yani ayda 2 kere vercem ikisi de kontrol çok sevindim..hihoyyyt
MERHABA ARKADAŞLAR...Valla bu kiloya gelmek için bende çok çabaladım :) önceden 80 kiloydum hayret etmeyin öyleydim :) ama bakıyorum siz doğum fazlalıklarınızı vermeye çalışıyorsunuz ben daha yolun başındayım yeni evliyim bakalım doğumda ben kaç kilolara ulaşacağım:)p ama kilo vermek için beyinde bitiyor herşey tavsiyeler verebilirim :)
MERHABA ARKADAŞLAR...Valla bu kiloya gelmek için bende çok çabaladım :) önceden 80 kiloydum hayret etmeyin öyleydim :) ama bakıyorum siz doğum fazlalıklarınızı vermeye çalışıyorsunuz ben daha yolun başındayım yeni evliyim bakalım doğumda ben kaç kilolara ulaşacağım:)p ama kilo vermek için beyinde bitiyor herşey tavsiyeler verebilirim :)
benim derdim bir sene bu tempoyla devam etmek işte..çabuk pesediyorum ben ..tebrik ederimc anım ne güzeldir kilo verip istediğini giymek..ahh ben de bir yaşayabilsemAslında boyuma göre 80 kiloyken herkes iyisin iyisin derdi boyun var derlerdi tabii kimi kandırıolarsa :)Yalnız şu var genelde basenlerim vardı tum kilo resmen oraya birkmiş gibiydi..Şimdi Düşünüyorum da bölgesel zayıflamak gerek oralar zayıflasın derken bu sefer her yerden gidiyor insan daha kötü oluyor..Neyse çözüm buldum şu an formu korumam için özellikle kalça bölgesine kondüsyon bisiklet aldım bekliyorum siparişimi :)
Öncelikle abur cubur yemeyeceksiniz akşamları sebze yada haşlama yemek lazım hamur işleri kesinlikle yok aslında en geç 7 den sonra bir şey yememek lazım ben hep öyle yaptım çok acıkırsam meyve yerdim yada kuru incir kayısı atardım ağzıma...sabahları normal kahvaltımı yapardım mutlaka vazgeçilmezim sabahları haşlama yumurta idi dört gözle beklerdim sabah olmasını benim için ziyafet di :) çok tok tutuyordu beni..1 seneyi aşkın sürede verdim yavaş yavaş kilolarımı ben bile şaşırmıştım 46 bedenden 38 e düşmüştüm ve bunu ilk kez kardeşimin nişanı için kıyafet alırken farketmiştim evdeydim farkedemiyordum fazla..Rüya gibiydi valla ama azim şart aşırıya kaçmamak şartıyla tabii yavaş yavaş ama bende bazen aşırıya giderdim mesela annem karnıyarık yapardı bağırır çağırırdım neden benim patlıcanı közleyip yapmadın die :) iyice abarttım dıp
Sana da mutluluklar dilerim Allah bir yastıkta kocatsın :) Hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun :)