kimse yok temizlik yapim bari
yarın görürüm hepinizi :jeyyar:
ben burdayım azracım nasılsınnnnn opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse yok temizlik yapim bari
yarın görürüm hepinizi :jeyyar:
ablam bn ii sen nasılsınben burdayım azracım nasılsınnnnn opuyorumnanaktan
:gitme::gitme:
regl mi olcaksın seher
bi tek rukiye ablamı var. nasılsın abla. kızlar ben sizl konuşmak için soğuk odada oturuyom işte ama kimse yok. nerelerdesiniz yaaa.
ıyım sehercım sen nasılsınnn bu hafta topik sessız
kızlar ben şimdi tahlil sonuçlarımı aldım..dr a da gösterdim..tiroid,böbrekler,karaciğer hepsi normal ama kolestrol ve triglisarid çok yüksek..almış başını gitmiş...![]()
çook geçmiş olsun arkadaşım. triglisarid ne ile ilgili benim bununla ilgili çok bilgim yokta ondan sordum. kolestrolüne çok dikkat etmen lazım. bol bol ceviz suyu iç. o düene sokuyomuş
aman dikkat et kolestrol çok önemli!kızlar ben şimdi tahlil sonuçlarımı aldım..dr a da gösterdim..tiroid,böbrekler,karaciğer hepsi normal ama kolestrol ve triglisarid çok yüksek..almış başını gitmiş...![]()
evt bnde duydum bnm eniştem sağlıkçıçook geçmiş olsun arkadaşım. triglisarid ne ile ilgili benim bununla ilgili çok bilgim yokta ondan sordum. kolestrolüne çok dikkat etmen lazım. bol bol ceviz suyu iç. o düene sokuyomuş
huhuuu kimseler yok mu kızlar...hemen havadisleri vermek için girdim..ilk diyetisyen randevumun ardından..acı gerçek yüzüme tokat gibi çarptı valla..vücudumun yüzde 39.4 ü yağmış kızlar ıyyyk..
21 kg yağım varmış..makineye göre 24.6 kg vermem gerekiyor..Haftada 1 kg dan ayda 4 kgdan fazla vermek yok..Normalde 6 ay ediyor ama olası kaçaklara göre biz buna 8 ay diyelim dedi..
çok az değil mi dedim..Nasıl okumayı 1 senede öğrendik ve birdaha unutmadıysak sağlıklı beslenmeyi de yavaş yavaş öğrenip hayatımız boyunca uygulayacağız amacımız bu dedi..Yavaş ve kalıcı kilo vermek...ilk hedef olarak 85 kg gösterdi.adım adım gidicez önce vermemiz gereken 3.7 i verip 85 e inicez dedi 25 kg ı düşünmüycekmişim..ya aslnd auuzn uzun görüşemedik çünkü benden sonraki kişi kapıyı tıklatınca motora bağladı ister istemez ben de gerildim derken çok da istediğim gibi bir görüşme olmadı ..sorabilidğim kadar soru sordum ama aceleye geldi dedğim gibi...
*tatlandırıcıları sordum sakarin dışındakiler serbest günde 10 kadar dedi..aspartamın zararlı oldğuğuyla ilgili duyumlarım var dedi katılmıyorum kullanabilirsin dedi..ama stevya,spelendal marka tatlandırıcıların içinde aspartam yokmuş meyan kökündne yapılıyormuş onları tercih edebilirsiniz dedi..
*5 i biyerde ve diğer çayları sordum yeşil çay dışındaki zayıflamaya yönelik çayları önermiyorum çünkü içerikleri belli değil dedi..
*kiloluların spor yapması çok doğru değil deniyor sadece yürüyüşü mü öneriyorsunuz dedim ..hayır her türlü spor yapabilirsiniz haftada 4 gün yarım saat aktivite yapmalıymışız en az..
*akşam 19.30 dan önce eve gelemiyorum yemek de 20.00 i buluyor bazen de geçiyor akşam yemeğini yemezsem ya da az yersem anca kilo verebiliyorum dedim..mutlaka akşam yemeği yemelsiniz ki sonrasında atıştırmalık birşeyler aranmayın dedi..
*sirkeli suyu sordum..kolestrolü düşürüyormuş dedim..yok öyle bişey sadece bağırsakları çalıştırır onu da içecekseniz akşam için sabah içmek mideye zararlı dedi..
*metebolizmayı çalıştırmak için az az sık sık ve saatinde yenmeli,çok çiğnenmeli ve spor yapılmalıymış. sabah kalkar kalkmaz da mutlaka ayakta ılık su içilmeliymiş. 2 kuru kayısını da önerdi sabahları özellikle bağırsaklar için(niloş bu senin sorunun yanıtı canım)
*diyet cola ya da zero içebilir miyim dedim..evet dedi..
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar..
benneyaptımkibenneyaptımkihayırlı sabahlar ve cumalar kızlar ben tartılamadım baskülüm bozuldu :kedi: :sinifsinif:
günaydın kızlar. nasılsınız bugün. o kadar dikkat ediyorum ama yinede kilo almışım. 83.1 im kızlar.