• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bu arada bu hafta neredeyse hiç spor yapmadım ve yediklerime dikkat etsem bile sanırım cok az kilo verdim. bu geceden itibaren hemen yeniden spora baslıyorum ! gercekten cok faydası varmıs .

canlarım suana dek menüm;

sabah - 1 bardak sirkeli limonlu su

ara - 1 sekersiz azıcık süt tozlu kahve

öğle - 1 mercimek çorba
1 incecik küçük dilim beyaz ekmek ( kepek kalmamıstı :(

1 küçük boy tavuklu salata söyledim, onu da aksamüzerine dogru acıkınca yicem :56: simdi dısarıya cıkıyorum öptüm sizi kocamaann :)

menün güzel gülşahcım.
bende temizlik yaptım yoruldum ufak tefek işlerim var daha...ve felaket şişim uzun zamandır bu kadar şişkinlik yaşadığımı hatırlamıyorum çok rahatsızım regl olmayı dört gözle bekliyorum ama bir kaç günü daha var

ayyy gercekten miiii :53: günde 5 bardak falan içiyorum calısırken ! eyvah eyvah :)

şekercim tavuk sote yapabilirsin mesela, küçük bir porsiyonu yanında yoğurtla yersin hem lezzetli hem de hafif olur.

canımm insallah ya :) şimdi de 38 giyiyorum aslında ama ah su basenlerimiz göbişimiz yok mu :) bu arada yeşil çay gercekten cok iyi, metabolizmayı da hızlandırıyor ve limonla olunca da kötü tadı biraz yumusuyor süper oluyor :)

canlarım suana dek menüm;

sabah - 1 bardak sirkeli limonlu su

ara - 1 sekersiz azıcık süt tozlu kahve

öğle - 1 mercimek çorba
1 incecik küçük dilim beyaz ekmek ( kepek kalmamıstı :(

1 küçük boy tavuklu salata söyledim, onu da aksamüzerine dogru acıkınca yicem :56: simdi dısarıya cıkıyorum öptüm sizi kocamaann :)

canım akşama tavuğu düşünücem tesekkürler
bu arada bugünki menü güzel yalnız canım sabahları en azından deyet bisküvi falan yesen aç aç zor oluyodur bide calısıyosun

slm kzla msaflktym
klavyli bzk
sizli ihmal ttim b aa k.bakamyn

n ksa zmnda döncm
aaaaaaaaaaaaaaaa
n zmş böl yaaaa

anlaşlmiyiii

menün güzel gülşahcım.
bende temizlik yaptım yoruldum ufak tefek işlerim var daha...ve felaket şişim uzun zamandır bu kadar şişkinlik yaşadığımı hatırlamıyorum çok rahatsızım regl olmayı dört gözle bekliyorum ama bir kaç günü daha var

bendede cok oluyo ödem ya regl döneminde cok şişiyprum insanın psikolojisini etkiliyo

benim bu kadar olmuyodu şuan çok rahatsız ediyo beni hava değişiminden sanırım serinledi baya üşüttüm herhalde sümeyyecim

menün güzel gülşahcım.
bende temizlik yaptım yoruldum ufak tefek işlerim var daha...ve felaket şişim uzun zamandır bu kadar şişkinlik yaşadığımı hatırlamıyorum çok rahatsızım regl olmayı dört gözle bekliyorum ama bir kaç günü daha var[/QUOTE

Aysecimm ayaklarini sicak tut tatlim usutmussundur kesin

Sumeyyecim bak seni dinledim smdi adliyedeyim bir form kraker yiyorum , bir paket yani :)
menum soyle, 1 paket form kraker 150 kal
1 bardak ice tea 50 kal
4. Zeytin kac kalori bilmiorum :)

Bu arada telefondan griorum umarim defalarca gitmez bi mj :)

naber kızlar yarın bildirim günü.yarın bildirim yapamayacak olanlar bugün akşam bildirim yapmayı unutmasın.:16:

selam bugün yediklerim
sabah
1 paket diyet bisküvi

ÖGLE
10 tane mercimek köftesi
domates salatalık biber
1 su bardağı ayran

AKŞAM
2 tane ıspanaklı ayböreği
bugün yediklerimden hiç ama hiç memnun değilim:37:

bugün kaçamak günü olmuş sümeyyecim bu hafta kaçamak yapmazsan telafi edersin gecen cuma kaç kg dun cnm

iyi akşamlar arkadaşlar hatırlarsanız baskülüm bozulmuştu bildirim yapabilmek için bugünden tartıldım kaçamaklardanmı yoksa değişik baskülde tartıldığımdanmı bilmiyorum 88.600 çıktım geçen hafta 87.400 dü acaba nasıl bir değerlendirme yapacağız malum basküller değişik yerde bile tartılınca farklı oluyor kaldıki bir başkasının baskülü çok
daha farklı tartma sı mümkün:53:

iyi akşamlar arkadaşlar hatırlarsanız baskülüm bozulmuştu bildirim yapabilmek için bugünden tartıldım kaçamaklardanmı yoksa değişik baskülde tartıldığımdanmı bilmiyorum 88.600 çıktım geçen hafta 87.400 dü acaba nasıl bir değerlendirme yapacağız malum basküller değişik yerde bile tartılınca farklı oluyor kaldıki bir başkasının baskülü çok
daha farklı tartma sı mümkün:53:

cnm sürekli o baskülle mi tartılacaksın birde tartılırken tok karına mı tartıldın aç karına hafif giyisilerle tartılman lazım

Kizlarr aksam ogunumde bir puding 130 kalori :( 2 nektari ve 1 mandalina yedim. Su reglim tamamen gecse de tatli krizlerinden kurtulsam :( ayrica acikmis hssediyorum yne :(

hayır ayşe arkadaşımın baskülü buhafta tedarik edeciğim aldığım baskülle sanki diyete yeniden başlamış sayılıcam gibi olacak

o zman seni bu hafat sabit gecelim haftaya yeni baskülde belli olur kesin sonuç hem kaçamaklarıda bırakmış olursun..

Back
X