Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy gercekten miiiigünde 5 bardak falan içiyorum calısırken ! eyvah eyvah :)
şekercim tavuk sote yapabilirsin mesela, küçük bir porsiyonu yanında yoğurtla yersin hem lezzetli hem de hafif olur.
canımm insallah ya :) şimdi de 38 giyiyorum aslında ama ah su basenlerimiz göbişimiz yok mu :) bu arada yeşil çay gercekten cok iyi, metabolizmayı da hızlandırıyor ve limonla olunca da kötü tadı biraz yumusuyor süper oluyor :)
canlarım suana dek menüm;
sabah - 1 bardak sirkeli limonlu su
ara - 1 sekersiz azıcık süt tozlu kahve
öğle - 1 mercimek çorba
1 incecik küçük dilim beyaz ekmek ( kepek kalmamıstı
1 küçük boy tavuklu salata söyledim, onu da aksamüzerine dogru acıkınca yicemsimdi dısarıya cıkıyorum öptüm sizi kocamaann :)
menün güzel gülşahcım.
bende temizlik yaptım yoruldum ufak tefek işlerim var daha...ve felaket şişim uzun zamandır bu kadar şişkinlik yaşadığımı hatırlamıyorum çok rahatsızım regl olmayı dört gözle bekliyorum ama bir kaç günü daha var
slm kzla msaflktym
klavyli bzk
sizli ihmal ttim b aa k.bakamyn
n ksa zmnda döncm
aaaaaaaaaaaaaaaa
n zmş böl yaaaa
anlaşlmiyiii
menün güzel gülşahcım.
bende temizlik yaptım yoruldum ufak tefek işlerim var daha...ve felaket şişim uzun zamandır bu kadar şişkinlik yaşadığımı hatırlamıyorum çok rahatsızım regl olmayı dört gözle bekliyorum ama bir kaç günü daha var[/QUOTE
Aysecimm ayaklarini sicak tut tatlim usutmussundur kesin
Sumeyyecim bak seni dinledim smdi adliyedeyim bir form kraker yiyorum , bir paket yani :)
menum soyle, 1 paket form kraker 150 kal
1 bardak ice tea 50 kal
4. Zeytin kac kalori bilmiorum :)
Bu arada telefondan griorum umarim defalarca gitmez bi mj :)
iyi akşamlar arkadaşlar hatırlarsanız baskülüm bozulmuştu bildirim yapabilmek için bugünden tartıldım kaçamaklardanmı yoksa değişik baskülde tartıldığımdanmı bilmiyorum 88.600 çıktım geçen hafta 87.400 dü acaba nasıl bir değerlendirme yapacağız malum basküller değişik yerde bile tartılınca farklı oluyor kaldıki bir başkasının baskülü çok
daha farklı tartma sı mümkün![]()
Kizlarr aksam ogunumde bir puding 130 kalori2 nektari ve 1 mandalina yedim. Su reglim tamamen gecse de tatli krizlerinden kurtulsam
ayrica acikmis hssediyorum yne
![]()
cnm sürekli o baskülle mi tartılacaksın birde tartılırken tok karına mı tartıldın aç karına hafif giyisilerle tartılman lazım
hayır ayşe arkadaşımın baskülü buhafta tedarik edeciğim aldığım baskülle sanki diyete yeniden başlamış sayılıcam gibi olacak