Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydınlar olsun herkese...

nihayet regl oldum..ama çok ağrım var yaa..üşüttüm mü ne...ama olsun bi ara hamile miyim diye tırsmıştım ne yalan söyliyim...çok şükür içim rahatladı

Günaydın herkesee :16:

Cimcimem geçmiş olsun tatlım.
Hamile olsaydın ikisi birlikte büyürdü işte ne güzel :1:

Günaydın kızlar iş yerindeyim alıntı yapamıyorum. Mesaj sayılarını bildirmeyenler bildirebilir. Listeyi öğleden sonra hazırlayacağım. :16:

günaydin canlarim

bakabilirseniz trt de gülben ergenin programina bakin diyetisyen var coookkkk faydali seyler anlatiyor.ben dünkü menümü yazmadim bugün basladim diyetime tekrar insallah almamisimdir $viannen39.gif ve hala bastonla geziyorum ne zaman iyilesicem cookkkkk merak ediyorumEki Görüntüle 409779 yatmakdan ve oturmakdan sisdim vallah catladim

Son düzenleme:
Dukan yapan arkadaslarim bana acil tarafindan kendi denediginiz dukan ekmegi tarifi verebilirmisiniz tadi guzel olsun ama bugun deneme yapacagim lezzet icin bi de benim kac gun atak yapmami onerirsiniz??

Son düzenleme:
Tamam canim bundan sonraboylemi olacak hep?
Mesaj sayim 6
Zorluk olmasin diye mesajlarimi numaralandirayim bundan sonra bende

Evet canım mesajlarını numaralandır. Herkes öyle yapıyor. Ben bir iki gün size örnek olsun diye liste hazırlayacağım. Zaten herkes bana mesaj sayısını bildiriyor. Sonra sizlerde sırayla liste hazırlayacaksınız. Yani sadece olan bilgileri liste yapacaksınız. Böyle daha kolay olacak.

Dukan yapan arkadaslarim bana acil tarafindan kendi denediginiz dukan ekmegi tarifi verebilirmisiniz tadi guzel olsun ama bugun deneme yapacagim lezzet icin bi de benim kac gun atak yapmami onerirsiniz??

Bizim topiğe (13. takım) sor. Dukan yapan çok var canım.

7 Mayıs Mesaj Sayıları

edaa00 : 15 :65: :46:

umutlayasasen : 11 :32: :46:

cimcime81 : 10 :16: :46:

yilike : 6 :46:

allmost : 6 :46:

şekerkızcandy : 5 :46:

gececek : 0 :47:
acalya : 0 :47:
eloisee : 0 :47:
papatya89 : 0 :47:

MALZEMELER:(12 adet minik ekmek için)
-3 yumurta akı(1 adet sarıyı üstüne süreceğiz)
-6 yk yulaf kepeği(tepeleme-90gr)
-1/2 su bardağı süzme yoğurt veya light labne
-1/2 çay bardağı yağsız süt
-1/2 paket kab.tozu
-1 tepeleme tatlı kaşığı toz maya
(Tüm malzemeler oda sıcaklığında olmalı)

Yumurta akları kab.tozu ile beraber iyice çırpılır(beyazlaşıp,kabarmalı)Yoğurt ve süt eklenerek iyice karışmaları sağlanır.Kepek maya ile harmanlanır ve karışıma eklenir.Ilık bir yerde yaklaşık 30dk mayalanmaya bırakılır.Gözgöz olduğunda mayalanmış demektir.
Muffin kalıplarına kaşıkla paylaştırılır ve üzerlerine yumurta sarıları sürülür.
Fırında 160 derecede 15 dk,sonrasında derece 180'e çıkarılarak 15 dk.daha pişirilir.(fırını önceden ısıtmıyoruz.yoksa dışı pişip içi çiğ kalıyor.)

12 adet çıkardım ben.Tanesinde yarım kaşık kepek olduğunu hesaplayarak limitinize göre tüketebilirsiniz.

Son düzenleme:
Back
X