Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cısssssssslı bir MENÜ:17::17::17::17::

SABAH:
2dilim ekmek
peynir
yumurta
yarım elma

ÖĞLE:
2 poaça(ölmeliyiiiiimmm:(velim yapmış:17::17::17::17:çok ısrar etti:47:

AKŞAM:
semizotlu yoğurt
2 kaşık ıspanak yemeği

ARALARDA fındık çookaz amabugün+1elma

SPORUM:30 dak.total body(hoca canımızı çıkardı resmen:27:20dak.ayakta bisiklet tarzı bi alet ama süper kalori yaktırıyor 20dak.300cal.:55:15dak yürüyüş biraççık affedildim miii:30::30::30::30::30::30::30:
yaşilçayım ve bol suyum içildi:))))

Menümm

Sabah
1 dilim light ekmek
1 yk menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay

Öğlen
6 sıkımlık çiğ köfte+ Marul
1 bardak ayran

Ara
Limonlu soda

2.Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam bişey yemedim karnım acıkmadı hiç. Sadece 10 badem yedim

1.5 saat karın pilatesi (2.Günüm)
1 saat yürüyüş
2 litre su (3e tamamlanacak)

sporlar su harika canım afiyet olsun:46:

tatlandırıcı serbestmiş bu dukanda tarifler topiğinde birsürü tarif var ama hep
toz tatlandırıcı aroma falan var ben bunları nereden temin edebilirim bildiğiniz bir site falan varmı kızlar???

Canım bunları en iyi bilen bizim takımın kaptanı eski_bir_masal sen ona sor. O anlatır sana nasıl temin edeceğini. Yanlış hatırlamıyorsam İstanbul'da yaşıyordun. Eğer öyleyse bulman daha kolay olur. Tatlandırıcı eczanelerde satılıyormuş. Tablet olanlarıda ezip kullanıyorlar.

Kızlar sadece ben mi göremiyorum son sayfayı yoksa sizde de aynı sorun var mı?

Canım dediğim gibi sen atağı 3 gün yap çünki verilecek kilon çok az. Zaten 3 günde de oldukça güzel kilo vereceğine inanıyorum. Senin menülerin zaten düzenli. Buda çok işe yarayacaktır. Zaten senin bu kilona normal çıkar Dukan sitesinde.

azönce bendede son sayfa gözükmüyordu şimdi görebiliyorum canım tamam 3gün yaparım ..
sizin topicte çok yapan varsa bilirler canım bu malzemeleri alabildiğimiz bir site falan yokmudur??
birde bu puding tarifleri falan var onları atakta yiyebilir miyim ki??

Sorma canimya ben neyime guvenip yaptim bilmiyorum az kilom kalinca bi rahatlama geldi hemen silkinip kendimr gelmem lazim

off bnmde bugünüm çok kötü geçti :2:

yok canım emzirmiyorum 3 yaşında olcak yakında , hamilelikten korkuyorum inşallah değildir
:18:
sizler nasılsınız kızlar,
kim evli kim bekar kim ne iş yapıyor kaç yaşındasınız? hangi şehirdesiniz biraz tanıyalımmı birbirimizi ?

ben başlayım, 79 luyum , 4 yıllık evliyim, 3 yaşında bir bal küpü oğlum var, bursadayım, işletme mezunuyum çalışıyordum ama oğlum küçükken ayrıldım şimdi yine iş arıyorum

bende 89 luyum 2.5 senelik evliyim öğretmenim istanbul da yaşıyorum ve artık zayıflamak istiyorummm :1:

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum..bırkac gündür uğrayamadım foruma bazı ailevi meselelerden dolayı kusuruma bakmayın lütfen :( hemen dünkü menümü paylaşayım

sabah 3 dilim kızarmış ekmek zeytin peynir salça krem peynir ve şekersiz açık çay ile

öğlen bir tabak koskos pilavı, az fırında pişmiş köfte ve yoğurt

akşam 1 dilim tam tahıllı ekmek, fırında pişmiş köfteden ve yine yoğurt yanına iki kaşık o pilavdan

toplamda iki litre su, arada bir yeşil elma ve 1 kupa yeşilçay ve 1 kupa da kiraz saplı form çay

çok güzel :nazar::nazar::nazar:

8 Mayıs Mesaj Sayıları

allmost : 13 :65: :46:

cimcime81 : 12:32: :46:

edaa00 : 9 :46:

yilike : 9 :46:

papatya89 : 6 :46:

şekerkızcandy : 5 :46:

umutlayasasen : 0 :47:
gececek : 0 :47:
acalya : 0 :47:
eloisee : 0 :47:

eline sağlık :34:

Pirinçle yapılıyorsa eğer yemeyeceksin canım. Çünki haaa pilav yemmişsin haa kabak dolması. Etle ve bulgurlada yapılabiliyor. Haberin olsun.

Kaptan, şekerkaptan hiç olmuşmu bu menü, yakışıyormu senin gibi bir kaptana. Bundan sonra senden daha düzenli ve örnek menüler bekliyorum canım. Haberin ola seninde :47:

(Farkettimde sen çok makarna yiyorsun. Makarnayı çıkar hayatından canım. Hiç yararı olmayan bir yiyecek.)

Zaten bu topik pilavcılar ve makarnacılar topiği. Bu nedenle kiloların sebebide anlaşılıyor.

Afiyet olsun canım. Umarım biber dolmasında pirinç yoktur. Eğer yoksa menün gayet güzel olmuş afiyet olsun.

Canım benim senin menülerin maşallahı var çok güzel gidiyor ama bu kadar az yemekle doyabiliyor musun?

Akşam yemeğin hiç ama hiç olmamış canım. Mazeret kabul etmiyoruz artık. Önceden hazırlaman gerekir böyle durumlarda yiyeceğin yiyecekleri.

Salatalık hiç bişey yapmaz canım. Yeterki sen normal kaçamaklarını yapma.

Bunları unutma hiç bir zaman olur mu canım. Şimdilik bir süre zorlanacaksın ama bir süre sonra sağlıklı yaşamaya başladığın zaman hayat sana ne güzel görünüyor o zaman daha iyi anlayacaksın. Ben sana güveniyorum inşallah başaracaksın.

sağol canım :16: dikkat etmedim ama vardı galiba.

bugünkü menüm

sabah sirkeli su
kahvaltı çeyrek tost yarım simit kahve

öğle az makarna yoğurt yeşillik

ara soğan suyu
çeyrek muz

akşam zeytinyağlı taze fasulye bir dilim ekmek yoğurt

gece bir litre yeşil çay

gayet güzel :nazar::nazar::nazar:

mesaj 7:

bügünkü menüm:

sabah: makarna bir iki kaşık
geç kalıyordum kahvaltı yapamadım

ara:bir kaç badem on tane falan sarı leblebi biraz da kuru üzüm

ögle:
bir sandviç
salata bir kaşık makarna

ara: iki yulaflı bisküvi

aksam:
bir kabak
bir biber dolması
yogurt

ara: bir muz

su:2,5 litre
bir soda bir yeşil çay
20 dk bisiklet

dolma yedim:S sonra baktım pirinçle ilgili yorumları okudum:S
diyetisyen makarna yiyebilirsin demişti diye sabah ekmegin yerine yedim:S
ama işte:S

lütfen bugün elimdeki imkanlar dogrultusunda menüm dogru olsun :((

ben beğendim :nazar::nazar::nazar:

bende menümü yazayım ..
öncelikle belirtmek istiyorum ki ben dukana başladım atak evresinde 1.günüm menülerimi ona göre değerlendirirseniz sevinirim...

sabah
yulaf kepeği galetası
light peynir
yumurta
çay

öğle
yağsız tavuk
ayran

akşam
yağsız et ızgara
ayran

2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
yarım saat b-fit

tam olarak menü çeşitlendirmeyi bilemiyorum yeni olduğum için zamanla öğreneceğim
birde kızlar benim kaç gün yapmam gerek bu atak evresini 5-6 kilo fazlam var..

çok beğendimmm :nazar::nazar::nazar:

bende menümü yazayım hemen
sabah:2 dilim ekmek,peynir,salatalık,şekersiz nescafe
ara:1 sade soda
öğle:1 kase special k
ara:erik ve çilek,2 tane kuru incir
akşam:1 dilim ekmek,çorba,1 tabak dolusu bakla yemeği,bolca salata
2 lt su aralarda 1bardak maydanoz suyu,1 yeşil çay ve 1 kiraz saplı form çayı içtim
bol su tüketince mide acıkmaya fırsat bulmuyor kızlar deneyin
50 dk yürüyüş

bayıldımmmmm harika :nazar::nazar::nazar:

Menümm

Sabah
1 dilim light ekmek
1 yk menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay

Öğlen
1 bardak ayran

Ara
Limonlu soda

2.Ara
Şekersiz Türk kahvesi

1 saat yürüyüş

çok güzel özellikle sporun :16:

SABAH:
2dilim ekmek
peynir
yumurta
yarım elma

ÖĞLE:

AKŞAM:
semizotlu yoğurt
2 kaşık ıspanak yemeği

SPORUM:30 dak.total body(hoca canımızı çıkardı resmen:27:20dak.ayakta bisiklet tarzı bi alet ama süper kalori yaktırıyor 20dak.300cal.:55:15dak yürüyüş biraççık affedildim miii:30::30::30::30::30::30::30:

Poaça haricinde menün gayet güzel zaten. Keşke yemeseydin ama olan olmuş artık. Unut sen biran önce ve kaldığın yerden devam et. Ayrıca ev yapımı olduğu için biraz idare eder bence.

Poaça haricinde menün gayet güzel zaten. Keşke yemeseydin ama olan olmuş artık. Unut sen biran önce ve kaldığın yerden devam et. Ayrıca ev yapımı olduğu için biraz idare eder bence.

hu hu huuuuuuuuuuyaşasıııınn bide inan ne okulda oturdum ne sporda bir dakika durdum poaça sevdasına:(

tatlım eveşimdi gelebildim:(
Dukan ekmeği
3 yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık lor peyniri
3kaşık yulaf kepeği
5 kaşık buğday kepeği
yulaf ezmesi
1.5tk karbonat
tuz
AFİYET OLSUUUUUN

yulaf ezmesi ve buğday kepeği benim kafamı karıştırdı. Çünki yulaf ezmesi kesinlikle yasak demişti Hilal bana. O yüzden almamıştım.

kızlar baştan söyleyeyim ekmeği kıstım pilavı kıstım psikolojik olarak daha çok yemeye başladım bugün motivasyonum yerlerdeydi..

özür dilerim :43::43::43:

nasıl düzelirim bilmiyorum.. oysa çok güzel gidiyordum.

bugünkü menüm:

sabah
çay
tost
reçel

ara
1 kuru kayısı

öğle
sulu köfte
yoğurt
salata

ara
1 dilim pasta

akşam
kavurmalı pide
ayran

2 litre su + 30 dk yürüyüş

Evet kaptancım öyle galiba :D

Senin yardımcınım ben kaptancım olsun o kadar :16:

Menü çok güzell.
Soğan suyuda çok işe yarıyo. Kuzenimde yapmıştı bi ara yanları gitmişti resmen.
Bende içmek istiyorum ama onu içinde kendime gelemiyorum bi türlü :S
bana dokunmadı hiç inşallah faydası olur, çok zor kilo veriyorum ben, ama yeşil çayı bırakıcam şimdilik hamile olmadığım kesinleşinceye kadar :26:

sorma kaptancım benım de aklım hep buradaydı :) evet farkındayım fazla kacırdım öğlen kuskusu ve zatenaz midem küçülmüş demek ki rahatsız oldum hep hareket ettım sonra onu erıtebılmek için eskıden olsa hıc rahatsız etmezdi daha bıle yiyebilirdim e bu da bi gelişmedir :)
tabi gelişme canım, yarın biraz daha dikkat olurmu :20:

Kızlar onların pirinçleri bizim pirinçler gibi değil. Bizim pirinçlerimiz birçok işlemden geçiyor ve yararlı olan kısımları gidiyor. Bizim yediğimiz sırf nişasta. Pirinç konusunda ben sizinle aynı fikirde değilim. Canan KARATAY'dan dinledim ve ilk duyduğumda bende çok şaşırmıştım. Hatta o günden sonra evde kendi aileme bile yedirmemeye çalışıyorum. Tamamen hayatınızdan pirinci çıkarın demiyoruz zaten ama şuan sizler kilo vermeye çalışıyorsunuz ve bu şekilde devam ederseniz çok zorlanacaksınız kilo vermekte. Buda motivasyonunuzu etkileyecek. Dedim yaaaa şimdiye kadar zaten pilav yiyordunuz peki neden kilo alıyordunuz. Mantıksal açıdan da bakmak gerekirse olaya ben bir dilim ekmeğe iki kaşık pilavı değişmem. Çünki 2 kaşık pilav sizi doyurmaz. Bulabilirsem Canan hocanın o programının linkini bulup yazayım size sizde izleyin. Öyle bir duruma gelmişiz ki ; ben hastanede çalışıyorum, sağlıkçıyım ve bizim menülerde nerdeyse hergün yemeğin bir tanesi pirinç pilavı. Nedendir bilmem ama türk halkında da son zamanlarda obezite büyük problem olmaya başladı. Bunların en başında fast food beslenme tarzı ve karbonhidrat tüketiminin fazlalaşıp hareketin azalması. Ben sadece sizin iyiliğiniz için söylüyorum bu pirinç olayını. Ama yinede siz bilirsiniz. Bu arada akşam saatlerinde bizim takımın (13. takım) menülerinide kontrol edin. Fikir sahibi olursunuz. Yorumlarda işinize yarar.

Afiyet olsun canım. Suyu göremedim? Sadece akşamın güzel olmuş şeker kaptanım. Onun haricindekileri hiç beğenmedim.
su ben çook içiyorum canım, yazmayı unutmuşum yani en az içtiğim gün 3 litredir
menü işte daha güzel olcak canım, genellikle oğlumun yiceği şeyleri yapıyorum az az yiyorum bende, doğru olan bu değil ama şimdilik mümkün olan bu

mükemmel bir menü olmuş bence
hem sirkeli su hem yeşil çay hem zeytinyagı harikasın canım:46:
sağol canım, cuma sabahı görcez harikamıyız değilmiyiz

mesaj 7:

bügünkü menüm:

sabah: makarna bir iki kaşık
geç kalıyordum kahvaltı yapamadım

ara:bir kaç badem on tane falan sarı leblebi biraz da kuru üzüm

ögle:
bir sandviç
salata bir kaşık makarna

ara: iki yulaflı bisküvi

aksam:
bir kabak
bir biber dolması
yogurt

ara: bir muz

su:2,5 litre
bir soda bir yeşil çay
20 dk bisiklet

dolma yedim:S sonra baktım pirinçle ilgili yorumları okudum:S
diyetisyen makarna yiyebilirsin demişti diye sabah ekmegin yerine yedim:S
ama işte:S

lütfen bugün elimdeki imkanlar dogrultusunda menüm dogru olsun :((
bence güzel canım, karbonhidrat çok ama az az yemişsin

bende menümü yazayım ..
öncelikle belirtmek istiyorum ki ben dukana başladım atak evresinde 1.günüm menülerimi ona göre değerlendirirseniz sevinirim...

sabah
yulaf kepeği galetası
light peynir
yumurta
çay

öğle
yağsız tavuk
ayran

akşam
yağsız et ızgara
ayran

2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
yarım saat b-fit

tam olarak menü çeşitlendirmeyi bilemiyorum yeni olduğum için zamanla öğreneceğim
birde kızlar benim kaç gün yapmam gerek bu atak evresini 5-6 kilo fazlam var..
menün çok güzel canım, dukanı pek bilmiyorum

bende menümü yazayım hemen
sabah:2 dilim ekmek,peynir,salatalık,şekersiz nescafe
ara:1 sade soda
öğle:1 kase special k
ara:erik ve çilek,2 tane kuru incir
akşam:1 dilim ekmek,çorba,1 tabak dolusu bakla yemeği,bolca salata
2 lt su aralarda 1bardak maydanoz suyu,1 yeşil çay ve 1 kiraz saplı form çayı içtim
bol su tüketince mide acıkmaya fırsat bulmuyor kızlar deneyin
50 dk yürüyüş
süper :46::46:

Menümm

Sabah
1 dilim light ekmek
1 yk menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay

Öğlen
1 bardak ayran

Ara
Limonlu soda

2.Ara
Şekersiz Türk kahvesi

1 saat yürüyüş
çok güzel çıtır yardımcım :16::46::46::46::46:

hayır takıldığını anladım canım :) bende farkediyorum menülerdeki karbonhidratları ...
benim gibi sebzeci bir insanın bulunduğu grubun bu kadar makarna ve pilav tüketmeside ayrı bi tezat zaten :9:
yinede bu şekilde anılmak istemem yani kimse istemez arkadaşlar bence piilav ve makarnaları mümkün olduğunca azaltalım hepimiz için daha iyi olur :16:
şimdi bizmi alınmalıyız üstümüze, makarnacılar kim , sebzeciler kim
neyse hep beraber sebze yolunda ilerlememiz gerekli

bugünkü menüm

sabah sirkeli su
kahvaltı çeyrek tost yarım simit kahve

öğle az makarna yoğurt yeşillik

ara soğan suyu
çeyrek muz

akşam zeytinyağlı taze fasulye bir dilim ekmek yoğurt

gece bir litre yeşil çay

kaptancığım ya ben bu soğan suyunu her okuduğumda yüzümün şekli anormalleşiyor:37:tadı nasıl çok merak ettim birde kilo vermede çok mu etkili??

kaptancığım ya ben bu soğan suyunu her okuduğumda yüzümün şekli anormalleşiyor:37:tadı nasıl çok merak ettim birde kilo vermede çok mu etkili??

kötü canım çok kötü ama içilemeyecek kadar değil
tvde bir kadın çıkmıştı hani şu sabahki yemek programlarında kadın hiç diyet yapmadan 4 aydamı ne 20 kilo vermiş sadece soğan suyuyla
bir 15 gün deneyip bakıcam bakalım inşallah faydası olur

Menümm

Sabah
1 dilim light ekmek
1 yk menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay

Öğlen
1 bardak ayran

Ara
Limonlu soda

2.Ara
Şekersiz Türk kahvesi

1 saat yürüyüş

Canım sporuna bayılıyoruuuummm:nazar::nazar::nazar::nazar:

SABAH:
2dilim ekmek
peynir
yumurta
yarım elma

ÖĞLE:

AKŞAM:
semizotlu yoğurt
2 kaşık ıspanak yemeği

kız bari bir tane yeseydin poğaçadan :22:
kaçamak listesine kaydın yapıldı haftaya çarşambaya kadar ful dikkat :20:
ama onun dışında menün ve sporun güzel

Back
X