Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bunları en iyi bilen bizim takımın kaptanı eski_bir_masal sen ona sor. O anlatır sana nasıl temin edeceğini. Yanlış hatırlamıyorsam İstanbul'da yaşıyordun. Eğer öyleyse bulman daha kolay olur. Tatlandırıcı eczanelerde satılıyormuş. Tablet olanlarıda ezip kullanıyorlar.
aromaları aktarlardan temin edebilirsin...bi site var ama burdan ismini verebiliyomuyuz bilmiyorum...ama sen alma öyle şeyleri bence ya vericek kilon az...zaten 2-3 ay sonra normal yeme düzenine geçersin sen..gerek yok yani...bide eğer toz tatlandırıcı alıcaksan stevya yada splenda al..bunlar bitkisel içinde aspartam veya sakarin gibi kanserojenler yok...emziren anneler kullanabiliyo bunları..tatlandırıcı serbestmiş bu dukanda tarifler topiğinde birsürü tarif var ama hep
toz tatlandırıcı aroma falan var ben bunları nereden temin edebilirim bildiğiniz bir site falan varmı kızlar???
kız bari bir tane yeseydin poğaçadan
kaçamak listesine kaydın yapıldı haftaya çarşambaya kadar ful dikkat
ama onun dışında menün ve sporun güzel
ah bu anneler yokmu benimkide diyo çok zayıflamışsın yeter bu kadar diyet miyet yapma diyo
80 kiloyum ya![]()
yulaf ezmesi ve buğday kepeği benim kafamı karıştırdı. Çünki yulaf ezmesi kesinlikle yasak demişti Hilal bana. O yüzden almamıştım.
canım teşekkür ederim
buğday kepeğini ve yulaf ezmesini nereden bulabilirim acaba??
valla müthiş olmuş..afiyet olsunbende menümü yazayım ..
öncelikle belirtmek istiyorum ki ben dukana başladım atak evresinde 1.günüm menülerimi ona göre değerlendirirseniz sevinirim...
sabah
yulaf kepeği galetası
light peynir
yumurta
çay
öğle
yağsız tavuk
ayran
akşam
yağsız et ızgara
ayran
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
yarım saat b-fit
tam olarak menü çeşitlendirmeyi bilemiyorum yeni olduğum için zamanla öğreneceğim
birde kızlar benim kaç gün yapmam gerek bu atak evresini 5-6 kilo fazlam var..
afiyet olsun..çok güzelbende menümü yazayım hemen
sabah:2 dilim ekmek,peynir,salatalık,şekersiz nescafe
ara:1 sade soda
öğle:1 kase special k
ara:erik ve çilek,2 tane kuru incir
akşam:1 dilim ekmek,çorba,1 tabak dolusu bakla yemeği,bolca salata
2 lt su aralarda 1bardak maydanoz suyu,1 yeşil çay ve 1 kiraz saplı form çayı içtim
bol su tüketince mide acıkmaya fırsat bulmuyor kızlar deneyin
50 dk yürüyüş
Menümm
Sabah
1 dilim light ekmek
1 yk menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay
Öğlen
6 sıkımlık çiğ köfte+ Marul
1 bardak ayran
Ara
Limonlu soda
2.Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam bişey yemedim karnım acıkmadı hiç. Sadece 10 badem yedim
1.5 saat karın pilatesi (2.Günüm)
1 saat yürüyüş
2 litre su (3e tamamlanacak)
cısssssssslı bir MENÜ:
SABAH:
2dilim ekmek
peynir
yumurta
yarım elma
ÖĞLE:
2 poaça(ölmeliyiiiiimmmvelim yapmış
çok ısrar etti
AKŞAM:
semizotlu yoğurt
2 kaşık ıspanak yemeği
ARALARDA fındık çookaz amabugün+1elma
SPORUM:30 dak.total body(hoca canımızı çıkardı resmen20dak.ayakta bisiklet tarzı bi alet ama süper kalori yaktırıyor 20dak.300cal.
15dak yürüyüş biraççık affedildim miii
yaşilçayım ve bol suyum içildi:))))
kızlar baştan söyleyeyim ekmeği kıstım pilavı kıstım psikolojik olarak daha çok yemeye başladım bugün motivasyonum yerlerdeydi..
özür dilerim
nasıl düzelirim bilmiyorum.. oysa çok güzel gidiyordum.
bugünkü menüm:
sabah
çay
tost
reçel
ara
1 kuru kayısı
öğle
sulu köfte
yoğurt
salata
ara
1 dilim pasta
akşam
kavurmalı pide
ayran
2 litre su + 30 dk yürüyüş
hepinize günaydın kızlar :) neşeli, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum herkese..bugünkü menümü paylaşayım hemen
sabah 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, beyaz peynir domates salatalık ve şekersiz açık çay
arada 2 bardak çay
öğlen taze fasülye 1 dilim tam tahıllı ekmek
arada 1 kupa çubuk tarçın ilaveli yeşil çay (size de tavsiye ederim kızlar metabolizmayı hızlandırıyormus kaynar suyu o içindeyken döküyorum baya iyi oluyor)
akşam tekrardan taze fasülye domates salatalık ve 1 dilim tam tahıllı ekmek
yatmadan önce 1 kupa kiraz saplı form çayı ve toplamda 2 litre su ve yürüyüş var
9 mayıs mesaj sayımı
umutlayasasen 20![]()
![]()
![]()
cimcime81 13![]()
gececek 13![]()
allmost 12
eda00 12
papatya 89 12
şekerkızcandy 10
yilike 6
eloisee 0