Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım bunları en iyi bilen bizim takımın kaptanı eski_bir_masal sen ona sor. O anlatır sana nasıl temin edeceğini. Yanlış hatırlamıyorsam İstanbul'da yaşıyordun. Eğer öyleyse bulman daha kolay olur. Tatlandırıcı eczanelerde satılıyormuş. Tablet olanlarıda ezip kullanıyorlar.

Tatlım İstanbuldaysan eğer Cevahir Alışveriş merkezinin en altındaki aktarda var:)

tatlandırıcı serbestmiş bu dukanda tarifler topiğinde birsürü tarif var ama hep
toz tatlandırıcı aroma falan var ben bunları nereden temin edebilirim bildiğiniz bir site falan varmı kızlar???
aromaları aktarlardan temin edebilirsin...bi site var ama burdan ismini verebiliyomuyuz bilmiyorum...ama sen alma öyle şeyleri bence ya vericek kilon az...zaten 2-3 ay sonra normal yeme düzenine geçersin sen..gerek yok yani...bide eğer toz tatlandırıcı alıcaksan stevya yada splenda al..bunlar bitkisel içinde aspartam veya sakarin gibi kanserojenler yok...emziren anneler kullanabiliyo bunları..

kız bari bir tane yeseydin poğaçadan :22:
kaçamak listesine kaydın yapıldı haftaya çarşambaya kadar ful dikkat :20:
ama onun dışında menün ve sporun güzel

Ah kaptanım güzel kaptanım 4 ay sonra ilk kez anneler günüe annimin yanına gidicem zayıfladım diye kahrolucak ağzıma ne bulduysa tıkıcak ben nasıl kaçmak yapmıycaaaaaaam:17::17::17:

ben hemen menüme geçeyim...bugün biraz cozuttum...:17::17::17:

sabah:
kepekli ekmekle sandwiç
beyaz peynir
salam
süt

öğlen:
türlü
yoğurt
1 dilim ekmek

ara:
4 grissini
süt

akşam :
karnıyarık yedim 1 tane
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

akşam bu kadar ağır yemezdim ama evde değildim...çok da açtım mecbur kaldım anlayacağınız...benim de bu haftaki kaçamak günüm bu olsun:((

Son düzenleme:
ah bu anneler yokmu benimkide diyo çok zayıflamışsın yeter bu kadar diyet miyet yapma diyo
80 kiloyum ya:37:

canım inan adam gibi kiloda vermedimgerçi ayda 4 fene değilama herkez çokincedin diyo sporun etkisi sanırım artık 40 beden çok rahat oluyo da cuma yola çıkıyorum 3 gün annimleyim kara kara düşünüyorum napçaam diye :(bide uzağım ya Allllaaahhh yandım ben:((

yulaf ezmesi ve buğday kepeği benim kafamı karıştırdı. Çünki yulaf ezmesi kesinlikle yasak demişti Hilal bana. O yüzden almamıştım.

canım ben sadece yulaf kepeğinden yaptımatak evresinde inan taş oldu taaaaaaaaş Allahım eksikliğinigöstermesin ve yedim inan ama bu ona göre daha güzel ouf puf ama yasak mı atakta hiç bilmiyorum tatlım:(

bende menümü yazayım ..
öncelikle belirtmek istiyorum ki ben dukana başladım atak evresinde 1.günüm menülerimi ona göre değerlendirirseniz sevinirim...

sabah
yulaf kepeği galetası
light peynir
yumurta
çay

öğle
yağsız tavuk
ayran

akşam
yağsız et ızgara
ayran

2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
yarım saat b-fit

tam olarak menü çeşitlendirmeyi bilemiyorum yeni olduğum için zamanla öğreneceğim
birde kızlar benim kaç gün yapmam gerek bu atak evresini 5-6 kilo fazlam var..
valla müthiş olmuş..afiyet olsun:nazar::nazar:
bende menümü yazayım hemen
sabah:2 dilim ekmek,peynir,salatalık,şekersiz nescafe
ara:1 sade soda
öğle:1 kase special k
ara:erik ve çilek,2 tane kuru incir
akşam:1 dilim ekmek,çorba,1 tabak dolusu bakla yemeği,bolca salata
2 lt su aralarda 1bardak maydanoz suyu,1 yeşil çay ve 1 kiraz saplı form çayı içtim
bol su tüketince mide acıkmaya fırsat bulmuyor kızlar deneyin
50 dk yürüyüş
afiyet olsun..çok güzel :nazar::nazar:
Menümm

Sabah
1 dilim light ekmek
1 yk menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay

Öğlen
6 sıkımlık çiğ köfte+ Marul
1 bardak ayran

Ara
Limonlu soda

2.Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam bişey yemedim karnım acıkmadı hiç. Sadece 10 badem yedim

1.5 saat karın pilatesi (2.Günüm)
1 saat yürüyüş
2 litre su (3e tamamlanacak)

:nazar::nazar:sen bu gidişle 1.5 ay sonra gelirsin istediğin kiloya:1:

cısssssssslı bir MENÜ:17::17::17::17::

SABAH:
2dilim ekmek
peynir
yumurta
yarım elma

ÖĞLE:
2 poaça(ölmeliyiiiiimmm:(velim yapmış:17::17::17::17:çok ısrar etti:47:

AKŞAM:
semizotlu yoğurt
2 kaşık ıspanak yemeği

ARALARDA fındık çookaz amabugün+1elma

SPORUM:30 dak.total body(hoca canımızı çıkardı resmen:27:20dak.ayakta bisiklet tarzı bi alet ama süper kalori yaktırıyor 20dak.300cal.:55:15dak yürüyüş biraççık affedildim miii:30::30::30::30::30::30::30:
yaşilçayım ve bol suyum içildi:))))

poğça haricinde hiç de kötü diil ki arkadaşım..ama kaptanımın dediği gibi bari bi tane yeseydin:))

kızlar baştan söyleyeyim ekmeği kıstım pilavı kıstım psikolojik olarak daha çok yemeye başladım bugün motivasyonum yerlerdeydi..

özür dilerim :43::43::43:

nasıl düzelirim bilmiyorum.. oysa çok güzel gidiyordum.

bugünkü menüm:

sabah
çay
tost
reçel

ara
1 kuru kayısı

öğle
sulu köfte
yoğurt
salata

ara
1 dilim pasta

akşam
kavurmalı pide
ayran

2 litre su + 30 dk yürüyüş

:1::1::1:hadi ben bişi demiyim...en azından yaramasın diyelim de kilo olmasın:1:

hepinize günaydın kızlar :) neşeli, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum herkese..bugünkü menümü paylaşayım hemen

sabah 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, beyaz peynir domates salatalık ve şekersiz açık çay

arada 2 bardak çay

öğlen taze fasülye 1 dilim tam tahıllı ekmek

arada 1 kupa çubuk tarçın ilaveli yeşil çay (size de tavsiye ederim kızlar metabolizmayı hızlandırıyormus kaynar suyu o içindeyken döküyorum baya iyi oluyor)

akşam tekrardan taze fasülye domates salatalık ve 1 dilim tam tahıllı ekmek

yatmadan önce 1 kupa kiraz saplı form çayı ve toplamda 2 litre su ve yürüyüş var

hepinize günaydın kızlar :) neşeli, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum herkese..bugünkü menümü paylaşayım hemen

sabah 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, beyaz peynir domates salatalık ve şekersiz açık çay

arada 2 bardak çay

öğlen taze fasülye 1 dilim tam tahıllı ekmek

arada 1 kupa çubuk tarçın ilaveli yeşil çay (size de tavsiye ederim kızlar metabolizmayı hızlandırıyormus kaynar suyu o içindeyken döküyorum baya iyi oluyor)

akşam tekrardan taze fasülye domates salatalık ve 1 dilim tam tahıllı ekmek

yatmadan önce 1 kupa kiraz saplı form çayı ve toplamda 2 litre su ve yürüyüş var

Teşekkürler canım :16:
Gayet iyi bi menüü ;)

9 mayıs mesaj sayımı
umutlayasasen 20 :65: :65: :66: :46:
cimcime81 13 :32: :46:
gececek 13 :32: :46:
allmost 12 :46::46:
eda00 12 :46::46:
papatya 89 12 :46::46:
şekerkızcandy 10 :46::46:
yilike 6
:46:
eloisee 0 :47:
acalya 0 :47:

selam kizlar bugun cok yogunum eve gecince girerim ..
bu arada dun cok super gecti gunum dukanla boyle devam ederse hic zorlanmayacagim

Back
X