Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar kardeş takımdan selamlar ,
emelcim sana bir teklifim var haftada 3 gün 17:15/18:15 arası 1saat kayrayı bırakabilirsen yürüyüş+spor yapalım parkta ne dersin birbirimize destek oluruz tek başına olmuyo :34:

Günaydın kızlar,
atlattım ben doğumgününü iyi dilekleriniz için çok teşekkürler hepinize
çok yoruldum ama bittim resmen

nagişim 5 çeşit mama var ama pasta bitti , akşama gelcekseniz pasta yapıcam konuşalım bugün
diyet topiğinde konuştuklarıma bak :17:, bizi topa tutçaklar şimdi :52::52:
yürüyüşe söz veremem, malum kayınvalidem pek bakmak istemiyor ama dedesi baktığı zamanlarda gelirim canım

karbonhidrat diyetinin özelliği ne canım? sporların iyi menün de güzel olmuş böyle gidersen cumaya kesin verirsin gibi geliyor

inşallah veririm canım..
"karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz" topiğine bakabilirsin canım..
bende yeni gördüm dikkatimi çekti bilgisi olan varmı diye sordum
sadece et süt peynir gibi proteinler tüketiliyor ve karbonhidratların hepsini sınırlı yiyorsun günlük 50puanın oluyor onu dolduruyorsun bunun gibi işte

kaptancığım oğluşunun doğumgünü kutlu olsun tatlımmm..

benimde doğumgünüm pazar günü 27 mayıs ..

sağol canım, seninde doğumgünün şimdiden kutlu olsun kaç yaşındasın ?

kızlar, mesajları kim sayıyor bugün, karıştı biraz liste
yarım saat spor yürüyüş, yeşil çay , 2,5 litre su kurallarımızada uyalım
toparlayalım kendimizi biraz
kaçamaklarada son verelim

Günaydın kızlar nasılsınız

Ben bu sabah dayanamadım tartıldım:)
Ve çoktandır görmediğim bir rakamı gördüm çok mutluyum, ki akşam bi parça sütlü tatlı ve bi avuç çerezle kaçamak yapmıştım:))

Günaydın kızlar,

nagişim 5 çeşit mama var ama pasta bitti , akşama gelcekseniz pasta yapıcam konuşalım bugün
yürüyüşe söz veremem, malum kayınvalidem pek bakmak istemiyor ama dedesi baktığı zamanlarda gelirim canım

cnm sen müsaitmisin bu akşam ona göre plan yapalım ekstra hiçbişeyde yapma sakın olanlar yeter zaten biz bakarız çocuklar yer :) spor işinide gelince konuşuruz :34: telefonlaşalım :34:

cnm sen müsaitmisin bu akşam ona göre plan yapalım ekstra hiçbişeyde yapma sakın olanlar yeter zaten biz bakarız çocuklar yer :) spor işinide gelince konuşuruz :34: telefonlaşalım :34:

müsaitim canım eşimde geç gelcekmiş zaten bu akşam, sorun yok yani kayra uyuyor uyanınca ararım ses olmasın
hülyayla konuş istersen sen

tamam canım ozaman görüşürüz yemek yemeden gelin çok şey var
birde sakın bişey getirmeyin bak maksat çocuklar eğlensin biz dertleşelim
ihtiyacım var sizle konuşmaya

Günaydın kızlar,

Allah oğluna ve sana hayırlı uzun ömürler versin inş canım :)

herkese selamlar :)

birkaç günden beri menümü paylaşamıyordum ama epey topladım kendimi hani arada olur ya ben de ipin ucunu biraz kaçırdım işte ama verdiğim kiloları almak istemiyorum tekrardan tabi ki bu sebeple hemmen aklımı başıma aldım ve kaldığım yerden devam ediyorum..

sabah

2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek krem peynir, salça, beyaz peynir ve 1 zeytin yanına şekersiz açık çay

öğlen

yeşil salata, 4 kaşık kuskus

akşam

köfte ve patates yemeği yanında bol yoğurt + az kısır

toplamda 2 lt su ve 1 kupa yeşilçay + 1 kupa şekersiz sütlü kahve

Back
X