Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyiyiz sen nasılsın eda sınavların nasıl gidiyo

Bitt sınavlarım canım evime geldm.
İyiydi sınavlarımda sonuçları bekliyorum şimdi :)

Canimmmm hosgeldinnnnnn :))

Sinavlarin bitti mi? Nasil gecti?

Kaptanimida senide coook ozledimmm ;)))

Hoşbuldum canıımmm :)
İyiydi sınavlarım çok bunalmıştım son günlerde ama evime geldim geçti hepsi çok şükür :)
Bende özledim çok çok :16:

canım ben kalıcı kilo vermek istediğim için yeme düzenimi değiştirmiyorum fazla zaten sebze ağırlıklı beslenmeyi çok seviyorum 24 saat sebze yiyen bir insanım sadece çikolatayı kestim farklı olarak...
zaten kubilay da bana senin düzenli olarak bir diyetisyene ihtiyacın yok zaten çok dengeli besleniyorsun dedi:)
gönderdi beni:)
sadece arada kontrollere gidiyorum bilgi alıyorum...
yeme düzenimi bozmamı istemedi yani kubilaydan onaylı listelerim :)

Cok guzell :)) gecmis olsun cnm sonuclar cikti mi?

Kaptanimmmm gel artik :(

Diyete tam gaz devam ;))))

Supersin ;))

Ben ekmeksiz yapamiyorum ya bu arada sporuda once istedigimiz kiloya inene kadar hergun yapsak sonra haftada 2-3 e indirsek nasil olur?

ekmeksiz durma canım .. birde kubilay hergün spor yapmayın diyor zaten haftanın 3 günü spor yada yürüyüş yeterli diyor...

kızlar ben bu hafta aynı kilodan girmek istiyorum listeye ..
yarın tartılmayacağım çünkü reglim ve aşırı şişim fazla çıkacağımı biliyorum bu da bende moral bozukluğu yapacak yine çikolataya saracağım..
bu sebeple 58 olarak geçmek istiyorum bildirime...

canım ben kalıcı kilo vermek istediğim için yeme düzenimi değiştirmiyorum fazla zaten sebze ağırlıklı beslenmeyi çok seviyorum 24 saat sebze yiyen bir insanım sadece çikolatayı kestim farklı olarak...
zaten kubilay da bana senin düzenli olarak bir diyetisyene ihtiyacın yok zaten çok dengeli besleniyorsun dedi:)
gönderdi beni:)
sadece arada kontrollere gidiyorum bilgi alıyorum...
yeme düzenimi bozmamı istemedi yani kubilaydan onaylı listelerim :)

diyetisyeninin de dediği gibi maşallahın var :nazar: takımdaki arkadaşlarda söylüyo bunu hep zaten
profiline baktım 80 kilodan düşmüşsün tebrikler valla :46: bende 55-60kg olmak istiyorum ama boyum 1.73 kemikliyim de herkes yapamazsın olmaz diyo moralim bozuluyo :14:
ama isteyince oluyomuş işte maşallah sana :nazar:

diyetisyeninin de dediği gibi maşallahın var :nazar: takımdaki arkadaşlarda söylüyo bunu hep zaten
profiline baktım 80 kilodan düşmüşsün tebrikler valla :46: bende 55-60kg olmak istiyorum ama boyum 1.73 kemikliyim de herkes yapamazsın olmaz diyo moralim bozuluyo :14:
ama isteyince oluyomuş işte maşallah sana :nazar:

evet canımcım 80 den düştüm ..
bana da herkes aynı şeyi söylüyordu hiç inanma ..
hala da söylüyorlar daha inme yüzün çöker falan filan inanma sakın insan azmedince herşeyi başarıyor...
açıkçası şu andan sonra çok zor kilo fazlayken kolay iniliyor az kaldığı için motivem azaldı birde herkes iyisin falan diyor zorlanıyorum...
boyun çok iyi maşallah
kimseyi takma ben inanıyorum vereceğine hep birlikte vereceğiz..

bugünkü menüm:

sabah
ballı süt
tost
domates

öğle
1\2 fasülye
1\2 pilav

ara
kiraz
kayısı

akşam
meyveli yoğurt

2.5 litre su + 45 dk pilates 1 bardak yeşil çay

Menüm

Sabah
1 kase eti form müsli

Öğle
1/2 zeytinyağlı barbunya
1 kase yoğurt

Akşam
Izgara tavuklu salata+yoğurt
1 avuç kabak çekirdeği+az kola :17:

Su 1.5 lt

Gunaydinnnnnnnn gunun ucuncu kilo bildirimi benden olsun gununuz aydin olsun :))))

Gecen hafta: 58.5

Bu hafta: 57:52::52::52:

Son düzenleme:
Back
X