Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Karneler dagitildi takima ugrayan olmamis napalim bugun de ogrencilerimizi sevindirdik :))

Kardes olayida fenaymis bir de kari koca olayi olsa tam super olur :))))

Bu hafta sabitim ama haftaya versek hic fena olmaz ;)

nihayet takım hareketlenmeye başlamış geri kalanlar da gelsede takım tamamlansa bi kaptan seçilse...

menümü yazıyorum

sabah
peynirli (domates marul dereotu salatalık) sandviç
bi bardak süt

ara
3 kayısı

öğle
zeytinyağlı enginar
yoğurt

ara
4 badem
4 fındık

akşam
tavuk ızgara
ayran
salata...

3 litre su
2 kupa yeşil çay
2 soda

1 saat yürüyüş
1 saat 20 dakika aletli spor..v

kızlar menüüm
SABAH:
yarım simit
4 zeytin
peynir
yumrta
yeşillik
domates salatalık,

ÖĞLE:
az dondurma
1dilim karpuz
nektarin

AKŞAM:
makarna
az hazır döner

ARA:ceviz
SPOR:Sırf şu makarna erisin diye evimi didik didik temizledim 2 saat sürdü ama MUTLUYUM:)

nihayet takım hareketlenmeye başlamış geri kalanlar da gelsede takım tamamlansa bi kaptan seçilse...

menümü yazıyorum

sabah
bi bardak süt

ara
3 kayısı

öğle
zeytinyağlı enginar
yoğurt

ara
4 badem
4 fındık

akşam
tavuk ızgara
ayran
salata...

3 litre su
2 kupa yeşil çay
2 soda

1 saat yürüyüş

canım menün mükemmel:nazar:ama özellikle sporuna bayılıyorum bende bu hafta hayatıma sporu dolu dolu katmak istiyorum umarım başarabilirim:18:

kızlar menüüm
SABAH:
yarım simit
4 zeytin
peynir
yumrta
yeşillik
domates salatalık,

ÖĞLE:
az dondurma
1dilim karpuz
nektarin

AKŞAM:
makarna
az hazır döner

ARA:ceviz
SPOR:Sırf şu makarna erisin diye evimi didik didik temizledim 2 saat sürdü ama MUTLUYUM:)

Canimcim iyi yapmissin spor olmus sana ama makarnayi abartmadiysan bisey olmaz.. menun guzel bence

canım menün mükemmel:nazar:ama özellikle sporuna bayılıyorum bende bu hafta hayatıma sporu dolu dolu katmak istiyorum umarım başarabilirim:18:

insallah yapacaksin canim ben inaniyorum sana..
Aslinda biz cok iyi durumdayiz etrafimda o kadar kilo fazlasi olan insan var ama hepsi halini kabullenmis aynen devam yemege.. hepside genc insanlar ..
biz yine biseyler icin caba sarfediyoruz sporsuz bile guzel bu caba bence..

Kızlar bu sabah gelip bildirim yapmayan akşam gelip hiç bişey olmamış gibi devam eden arkadaşlara kimse neden gelip bildirim yapmadın diye sormuyor mu? Açık ve net konuşmak

gerekirse yapılan bu hareket sorumsuzluktur. Burası bir takım ve takımın belli kuralları var. Herkes en baştan bu kuralları kabul edip bu takıma geldi. Nasıl bir sorumsuzluktur ki

cuma günü bildirim yapılacağını bile bile takıma gelmemek hemde önemli bir mazeret göstermeden? Yilike ve Almost bu konuyu acilen sizlerle görüşmek istiyorum. Umarım

anlatabilmişimdir söylemek istediklerimi.

Belki diyeceksiniz sen kimsin ne hakla bizimle böyle konuşuyorsun diye. Ama bilen biliyor ki 8. takım kapanmak üzereyken onun toparlayıp, hepinizi takıma çağırıp günlerce burda

sizi motive edip takım yapmaya çalışan insanlardan birisi benim ve bu takımda çok büyük emeğim ve hakkım olduğunu düşünüyorum. Eğer bu şekilde gidecek olursa yine

başladığımız yere dönmek zorunda kalacağız. Bu nedenle acilen herşeyin açık açık konuşulması lazım. Kimse kırılmasın gücenmesin. Takımda herkesin birbirine karşı bir

sorumluluğu var. Öyle kafasına göre gelip, kafasına göre gelmemek diye bişey olamaz. İki tane gariban akşama kadar burda sizlerin gelmesini bekledi. Bu yapılan burda olan

insanlara bir saygısızlıktır. Ve onlar böyle bir saygısızlığı haketmiyorlar. Çünki takımları için bişey yapmaya çalışıyorlar. Geçen hafta liste hazırlama sırası sizde olduğu halde

kimsenin bundan haberi yok. Sadece yilike çabaladı birşeyler yapmak için. Sonuç olarak takımda şuan çok büyük problemler var ve bunların biran önce çözülmesi lazım.

kızlar merhaba nolmuş öyle herkes dağılmış
benim bilgisayarım haftaya geliyor, bir hafta daha yokum ama eşim getirdikçe onun bilgisayarından takip ediyorum
neden kimse bildirim yapmadı muhabbet forumu değilki bu
ebru kaptanım haklı onun çok emeği var takımda sanrım edada yok artık
listeyi kim hazırladı bilmiyorum yılıke yada almosst biriniz kaptanlık yapsın
toparlanın kızlar, böyle olursa herkes diskalifiye olur haftaya:20::20:

kesinlikle haklısın ve ben senin ne kadar emek verdiğini biliyorum hatta başta seni ve masalı bu takımdan sanıyordum yani o derece burayla alakalıydınız.
bende merak ediyorum arkadaşlar neden gelemediğinizi yazar mısınız? sabah bildirim yapıp evden çıkabilirdiniz sanıyorum.takımın motivasyonu düştü tamam bu aralar yoğunuz ve menü paylaşımı azaldı evet ama bildirim neden yapılmadı? laydline gibi düşünüyorum herkes sorumluluğunu yerine getirmeli yoksa bende bugün ya da geçen hafta uğraşmazdım ama burayı sevdim. güzellikle,tatlı dille hallolsun diye uğraşıyorum lütfen suistimal edilmesin
eda'yı bekleyelim derim ben o gelene kadar ben ve allmost seve seve ilgileniriz takımla

kızlar merhaba nolmuş öyle herkes dağılmış
benim bilgisayarım haftaya geliyor, bir hafta daha yokum ama eşim getirdikçe onun bilgisayarından takip ediyorum
neden kimse bildirim yapmadı muhabbet forumu değilki bu
ebru kaptanım haklı onun çok emeği var takımda sanrım edada yok artık
listeyi kim hazırladı bilmiyorum yılıke yada almosst biriniz kaptanlık yapsın
toparlanın kızlar, böyle olursa herkes diskalifiye olur haftaya:20::20:

1 hafta daha yani sen gelene kadar burayı idare ederiz kaptanım çabucak gelirsin inşallah

sağol canım emeklerine sağlık ama ben çok yedim ya, sizlerden ayrı olunca biraz kilo aldım ama toparlarız inşallah hep beraber

Aynen bende cok yedim :(

Bu sicakta nasil tekrar spora baslicam onu dusunuyorum kara kara.

Artik sok diyetleri dusunmeye basladim ama onlarda vucutta kalici hasarlar birakiyormus..

Of of kapida tatil bizi bekliyor :)) burda birbirimize kizmak yerine yeniden yediklerimize dikkat edelim yani bn kendi acimdan oyleyim :)

198282_373899236003283_1498108089_n.jpg

Bugünkü menüm

Sabah
1 kase eti form müsli

Öğle

4 adet kepekli bisküvi

Akşam
1/2 kuru fasulye
1/2 pilav
1 kase cacık

Su 1.5 lt
kuşum gün içinde yemeyip akşam da çok yüklenmişsin özellikle pilav olmasa süper olucakmış ve öğlen bisküvi yerine salata felan ye kuşum daha da güzelleştirir seni inan bana:34:
kızlaaaar şu lesly ile sporu indirmek istiyorum ama nasıl indirebilirim:44::44::44::44:bide pilathes proğramı indirmek istiyoruuuum yardımcı olurmusunuz:18::18::18::18:
vayyyyy sporları çoğaltıyosun demek:23::1:
ben bu hafta salatalığa endeksliyorum kızlar kendimi hem kalorisiz hemdeee tok tutuyomu daha hızlı kilo verebileceğimiz önerilerimizi PAYLAŞALIM:))))
ayy sen zihnimden geçenleride okuyosan :53: ırsdım senden:18:
youtube da leslie yi bul canım adresini kopyaladıktan sonra keepvid.com a gir kopyaladığın adresi oraya yapıştır .mp4 formatında indir
hmm
hemen deneyelim:129:
az yemişsin sanki canım ben bu aralar baya abarttığım için bana mı öyle geliyor yoksa :1:
ben bugün de menümü yazamıyorum yarına inşallah yoksa beni topa tutarsınız baklavalar,börekler :52:

yaz sen yaz topa tutulurken yağ eritirsin işte kötümü:27:

menümü yazıyorum

sabah
bi bardak süt

ara
3 kayısı

öğle
zeytinyağlı enginar
yoğurt

ara
4 badem
4 fındık

akşam
tavuk ızgara
ayran
salata...

3 litre su
2 kupa yeşil çay
2 soda

1 saat yürüyüş

vayyy adamımsın bundan sonra
hadi bitane kusur bulun menüde yok kesinlikle yok
seni ayakta alkışlıyorum kuşum:46: budur işte budur:46:
takibindeyim:42:

7 haziran mesaj sayımı
yilike 4 :ssz:
umutlayasasen 0 :47:
allmost 1 :6:
Edaa00 0 :47:
eloisee 2 :24:
papatya89 5 :46:
izmirli82 1 :32:

Son düzenleme:
akrepcim sana nasıl teşekkür etsek bilemiyorum 1 hafta sonra kaptanımız dönecek gibi o zamana kadar birlikte yapalım :29: :16:
sana tezahürat yolluyorum :124: akrep!! :124: akrep!!!!! :124: 3 kilo verecek!! :124:

Back
X