Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihayet takım hareketlenmeye başlamış geri kalanlar da gelsede takım tamamlansa bi kaptan seçilse...
menümü yazıyorum
sabah
peynirli (domates marul dereotu salatalık) sandviç
bi bardak süt
ara
3 kayısı
öğle
zeytinyağlı enginar
yoğurt
ara
4 badem
4 fındık
akşam
tavuk ızgara
ayran
salata...
3 litre su
2 kupa yeşil çay
2 soda
1 saat yürüyüş
1 saat 20 dakika aletli spor..v
kızlar menüüm
SABAH:
yarım simit
4 zeytin
peynir
yumrta
yeşillik
domates salatalık,
ÖĞLE:
az dondurma
1dilim karpuz
nektarin
AKŞAM:
makarna
az hazır döner
ARA:ceviz
SPOR:Sırf şu makarna erisin diye evimi didik didik temizledim 2 saat sürdü ama MUTLUYUM:)
canım menün mükemmelama özellikle sporuna bayılıyorum bende bu hafta hayatıma sporu dolu dolu katmak istiyorum umarım başarabilirim:18:
kızlar merhaba nolmuş öyle herkes dağılmış
benim bilgisayarım haftaya geliyor, bir hafta daha yokum ama eşim getirdikçe onun bilgisayarından takip ediyorum
neden kimse bildirim yapmadı muhabbet forumu değilki bu
ebru kaptanım haklı onun çok emeği var takımda sanrım edada yok artık
listeyi kim hazırladı bilmiyorum yılıke yada almosst biriniz kaptanlık yapsın
toparlanın kızlar, böyle olursa herkes diskalifiye olur haftaya![]()
sağol canım emeklerine sağlık ama ben çok yedim ya, sizlerden ayrı olunca biraz kilo aldım ama toparlarız inşallah hep beraber
hey maşallah üç tane hemde
korktum ben senden :83::90:
inşallah canım ama acilen bir kaptan seçmek zorundayız
eda gelse keşke
kuşum gün içinde yemeyip akşam da çok yüklenmişsin özellikle pilav olmasa süper olucakmış ve öğlen bisküvi yerine salata felan ye kuşum daha da güzelleştirir seni inan banaBugünkü menüm
Sabah
1 kase eti form müsli
Öğle
4 adet kepekli bisküvi
Akşam
1/2 kuru fasulye
1/2 pilav
1 kase cacık
Su 1.5 lt
vayyyyy sporları çoğaltıyosun demekkızlaaaar şu lesly ile sporu indirmek istiyorum ama nasıl indirebilirim:44::44::44::44:bide pilathes proğramı indirmek istiyoruuuum yardımcı olurmusunuz:18::18::18::18:
ayy sen zihnimden geçenleride okuyosanben bu hafta salatalığa endeksliyorum kızlar kendimi hem kalorisiz hemdeee tok tutuyomu daha hızlı kilo verebileceğimiz önerilerimizi PAYLAŞALIM:))))
hmmyoutube da leslie yi bul canım adresini kopyaladıktan sonra keepvid.com a gir kopyaladığın adresi oraya yapıştır .mp4 formatında indir
az yemişsin sanki canım ben bu aralar baya abarttığım için bana mı öyle geliyor yoksa
ben bugün de menümü yazamıyorum yarına inşallah yoksa beni topa tutarsınız baklavalar,börekler![]()
nihayet takım hareketlenmeye başlamış geri kalanlar da gelsede takım tamamlansa bi kaptan seçilse...
menümü yazıyorum
sabah
peynirli (domates marul dereotu salatalık) sandviç
bi bardak süt
ara
3 kayısı
öğle
zeytinyağlı enginar
yoğurt
ara
4 badem
4 fındık