Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

vay bee bi nefescikde 5 mesaj yazmışım bravo bana:46:

ben de varım ben de ben de:52:
dün tam tamına 60 dk süper tempolu egzersiz yaptım.üzerimden çıkanlardan su damlıyordu resmen ohh bee kendime geldim ama
spor telaşesi acaip bir gazla başladı bende hadi bakalım hep birlikte başlıyoruz:52:

hadi tatlım hep birlikte...

ben ancak akşama yaparım şekercim...malum çalışıyorum..akşama ev koşturmacası sonrası yatmadan önce hopdirik hopdirik yaparım sporumu sonrası bi güzel duş ve yataak olur inş.:46:

Merhaba,ben yeni uye oldum onceden sizi ara sira takip ediyordum birlikte hareket etmeniz cok guzel.daha once cok denedim fakat bir turlu istedigim kiloya ulasmayi basaramadim.30 yasindayim 1.78 boyum ve kilom 69 sisman olmayabilirim ama kilokuyum iste.aranizda bana da yer var mi?siteyi yeni yeni ogreniyorum surekli nete girebilirim ama biraz bilgisayar ozurluyum alisicam insallah.arabiza katilmak zayiflamak ve size destek olmak isterim

Merhaba,ben yeni uye oldum onceden sizi ara sira takip ediyordum birlikte hareket etmeniz cok guzel.daha once cok denedim fakat bir turlu istedigim kiloya ulasmayi basaramadim.30 yasindayim 1.78 boyum ve kilom 69 sisman olmayabilirim ama kilokuyum iste.aranizda bana da yer var mi?siteyi yeni yeni ogreniyorum surekli nete girebilirim ama biraz bilgisayar ozurluyum alisicam insallah.arabiza katilmak zayiflamak ve size destek olmak isterim

merhaba brnkya ben takım kaptanıyım
kilon gayet ideal boyun var kaç kilo vermek istiyorsun? sağlığından olma sonra

günaydın kızlar, nasılsınız okudum hepsini iyi toparlamışsınız bravo size:46::46:
melikecim hayırlı olsun kaptanlığın
kurallarınızda süper
en kısa zamanda görüşmek üzere

buarada gelmişken karışayım izmirli canım senin dahil edilmen gerekiyordu listeye, ortalamayı düşürmesin diye olurmu
istersen cuma bildirimde bulun zaten verdiği kilo 3 haftadırmı burdasın başlangıç kilonla aradaki fark 3ebölüncek
izinli olursan iyice düşçek motivasyonun

tabi yinede melikecim karar versin kaptan o :16:

iyiyiz canım başladık bakalım kaptanlığa olacak inşallah sen nasılsın?
bekliyoruz bak hemen gel
bende dediğin gibi düşündüm karışacaksın tabi fikir verin bana :kkk:

izmirli canım bu hafta listede olacaksın tatil araya girince iyice bozulmasın motivasyonun
tatil dönüşü kaldığın yerden devam :8:
güzel bir giriş yap listeye :)

Son düzenleme:
menüm

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 4 zeytin, salatalık, domates

öğle: 1 tabak çorba

ara: yarım paket çubuk kraker (okulda fazla seçeneğim yoktu en masum bunu buldum)

akşam:1 dilim ekmek, 1 tabak kabak yemeği, 1 kaşık yoğurtlu biber

2 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa kiraz saplı form çayı, 1 saat yürüyüş, 3 mil leslie

menülerinizi bekliyorum kızlar
:10:

Son düzenleme:
Bugünkü menüm :

Sabah
1 kase eti form müsli

Ara
2 adet bisküvi

Öğlen
1 kase naneli yoğurt

Akşam

Tavuklu salata
yoğurt

Su 1.5 lt (şimdiye kadar)
1 fincan yeşil çay
1 adet maden suyu

Tamam canım,buna sevindim.Yeni bir bebek için kilo vermem şart :34:

işte budur inşallah kavuşacaksın bebeğine dua ediyorum

Bugünkü menüm :

Sabah
1 kase eti form müsli

Ara
2 adet bisküvi

Öğlen
1 kase naneli yoğurt

Akşam

Tavuklu salata
yoğurt

Su 1.5 lt (şimdiye kadar)
1 fincan yeşil çay
1 adet maden suyu

çok hafif beslenmişsin bu bana yeter doyuyorum diyorsan ne güzel afiyet olsun çok beğendim listeme yazdım bugünü :46:

merhaba brnkya ben takım kaptanıyım
kilon gayet ideal boyun var kaç kilo vermek istiyorsun? sağlığından olma sonra

Selam kaptan,benim 8-10 kilo arasi vermem gerek.bebek dusunuyorum kisa zaman sonra.doktorum ve esim de ayni fikirde.merak etme sagligimdan olmam.sadece daha saglikli beslenmek ve 2 beden incelmek icin aranizdayim.suze destek ilmaya da hazirim.

menülerinizi bekliyorum kızlar[/SIZE][/COLOR][/B]:10:[/QUOTE]
Sabah 1 kase müsli
Ara. 4-5 gün kurusu biraz ceviz
Öglen light beyaz peynir 5 kepekli çubuk kraker
Bir elma
Akşam 1 kase müsli ananas yogurt
Gun ortasinda gün kurusu kandaki glikozu artirir ve enerji verir ceviz ise ekmek yemedigimiz icin ekmekten alacagimiz vitamini karsilar ama ceviz sadece 3-4 tane
Meyvelerde en dusuk kalori elma,kivi,cilek ve ananasta var.zaten bunlar mevsim meyveleri.bunlari bir kase yogurtla karistirinca tum gece acikmiyorsun

öncelikle şunu söylemek istiyorum
yeni kurallara mutlaka uyulacak yoksa görüyoruz ne duruma gelindiğini..

günde enaz 5 mesaj ..
menü paylaşımı..
enaz 3 arkadaşının menüsüne yorum..
enaz 2 litre su..
2 kupa yeşil çay..
hergün yarımsaat spor (yuruyus,hareket vs vs )

tamam ben varım :)

*** 8. Takım 260. Etap Sonuçları ***
yilike ( 77.4 / 77.0 / 0.4/ %0.52)
umutlayasasen (68.5 / / / ) bildirim yapmadı
allmost (58 / 57.4 / 0.6 / %1.03)
Edaa00 (74.8 / / / / ) bildirim yapmadı
eloisee ( 55.8/ / / / )bildirim yapmadı
papatya89 ( 58.5 / / / / )bildirim yapmadı

8. TAKIM ORTALAMASI: %0.26

bu liste dimi canım?

ama ama ben akşam söyledim mazeretimi. karne günü diye unutmuşum bildirim yapmayı.

Takımda almost, yilike, şekerkızcandy, papatya, umutlayasasen ve izmirli82 bence takımın devam etmesi için yeterli, bizim takım da sadece 6 kişiden oluşuyor. Yanlış mıyım?

evettt çok haklısın canım biz birbirimize yeteriz :16:

takım için birşeyler yaptım çünkü ben tek başıma kilo veremiyorum eminim sizde veremiyorsunuz kızlar o yüzden buraya ihtiyacımız var.ebru bugün ne bileyim birden öyle sinirlerim bozuldu allmost da gideceğim deyince tek kaldım sandım ama şekerkızcandy'nin 1 hafta sonra geleceğini unutmuştum hem haftasonu o yüzden gelememiş olabilirsiniz.ebru ve aydogdugul haklısınız birbirimize kızarak olmaz zaten diyet yapmak zor bizde zorlaştırmayalım

şekerkızcandy gelene kadar menü ve sporlarınızı takip edeceğim tekrardan yazıyorum kuralları:

-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj

gerçekten bunları takip edeceğim kızlar işe yarayacak ve cuma günü kimler uymuş diye bir liste oluşturacağım
herkese sağlıklı kilo vermeler :34:

süpersin canım :16: hayırlı olsun kaptanlığın hadi bizi bu hafta gaza getir herkese inat 1. olalım :kkk::52:

itirazı olan arkadaşlarım varsa söyleyin beraber çözüm bulalım
bir hafta daha kaybetmeyelim diye bu kuralları getirdim :34:

:kkk:

hoşgeldin tatlımmm:16:

Selam kaptan,benim 8-10 kilo arasi vermem gerek.bebek dusunuyorum kisa zaman sonra.doktorum ve esim de ayni fikirde.merak etme sagligimdan olmam.sadece daha saglikli beslenmek ve 2 beden incelmek icin aranizdayim.suze destek ilmaya da hazirim.

peki o zaman hoşgeldin ben sana kuralları yazayım

1)Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.En az 3 üyenin menüsüne yorum yapmalıyız.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır. Yoksa isteği dahilinde 3. deneme haftası başlar.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

bugünkü menüm:

sabah
ballı süt
tost

öğle
kocaman bir tabak cacık

ara
1 tane portakal

akşam
3 köfte
piyaz
yoğurt

2 litre su + 1 bardak yeşil çay

peki o zaman hoşgeldin ben sana kuralları yazayım

1)Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.En az 3 üyenin menüsüne yorum yapmalıyız.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız v

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır. Yoksa isteği dahilinde 3. deneme haftas

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Evet,okudum anladim hadi başlayalim

menülerinizi bekliyorum kızlar[/SIZE][/COLOR][/B]:10:
Sabah 1 kase müsli
Ara. 4-5 gün kurusu biraz ceviz
Öglen light beyaz peynir 5 kepekli çubuk kraker
Bir elma
Akşam 1 kase müsli ananas yogurt
Gun ortasinda gün kurusu kandaki glikozu artirir ve enerji verir ceviz ise ekmek yemedigimiz icin ekmekten alacagimiz vitamini karsilar ama ceviz sadece 3-4 tane
Meyvelerde en dusuk kalori elma,kivi,cilek ve ananasta var.zaten bunlar mevsim meyveleri.bunlari bir kase yogurtla karistirinca tum gece acikmiyorsun[/QUOTE]

afiyet olsun canım menün güzel olmuş :46:diyet konusunda bilgilisin bunları bizimlede paylaş.takım içi motivasyonu arttırmak için aşağıda yazdığım kurallar ile ilgili bir liste oluşturdum.herkesi gün gün kaydediyorum cuma günü buraya yazacağım.sen bu kurallara uymaya çalış diğeri genel bilgi listesiydi okuman yararına olur :34:
-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj

Back
X