Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm:

sabah
yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
bal
ceviz
2 dilim buğday ekmeği

öğle
1 lahmacun
salata
ayran

akşam
kiraz

2 litre su + 3 saat yürüyüş

Afiyet olsun,lahmacun dikkatimi çekti ama bence bir Zararı yok..karatay diyetinde şiddetle öneriyorlar..hamuru ince olduğu için ve içinde maydanoz,soğan gibi sebzeler olduğundan sakınca yok diyorlar..bu bana da mantıklı geliyor..afiyet olsun :)

Kızlar geri kalan topiği menümü yazıp yorumlayacağım :)
sabah:
2 dilim kendi yaptığım yulaf ekmeği
yumurta
1.5 dilim peynir
1 zeytin
domates salatalık(zeytin yağlı ege usulü:)
karpuz

öğle:
şeftali kayısı meyve salatası(kızlar hayatımda ilk kez hamama gittim de bugün ama okadar helvanın sarmanın içide meyve yediiimmm:))))
2 sarma

akşam:
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt

spor:bileğğimi zorladığım için hala kemiğim acıyor ama bu gün alışveriş modunda 3 saat hiç oturmadan dolaştım bideeee saunada ter attııımmm:32::32::32::32::32:

[ı]sorma tatlim zor bitirdim bugunu bagirsak tembekligine iyi geliyor ddiye yaptim hicbirise yaramadi icimin bayilmasiyla kaldim ..
Neyse geldi gecti diyelim..[/ı]

geçiş olsun bitanem bende öyle 3 gün bi dukan denemiştimde okuldaki herkes depresyondamısın hocam diye yanıma gelmişti ruh gibi dolaştım üç gün:50::50::50::50:

peki çok teşekkür ederim melikecim :34:

Ben tuba 24 yaşındayım.160cm boyunda 88 kilocuğum :31: Istanbulda yaşıyorum,sağlıkçıyım

kendimi bildim bileli rejim yapıyorum,yemek ile hiç aram yok gel görki tatlıya karşı koyamıyorum :45:

Taki 98 kiloyu görene kadar geçen kıştı kıyafet bulamıyorum,bulduklarımı yakışmıyor,mutsuzum daha ötesi var mı?

Hemen diyete girdim 12 kilo verdim 1,5 - 2 ay gibi kısa bir süre bir süre devam etti bu böyle 4-5 kg geri aldım derken 92 kg görünce çok üzüldüm emeğime :50:

Sonra hemen tekrar diyet 3 kiloyu 2 1,5 haftada verim 9 gündür de diyetisyene gidiyorum 1400 gr da öyle verdim :21:

önümüzdeki günlerde de büyük bir spor kompleksine yazılıcam görüşmeye gittim bugün :31:

Anlıyacağınız böyle gidersem 5 ayda ideal kiloma ulaşacağımı söylüyor diyetisyenim,umutluyum:16:

canııım oşgeldin aramıza:4::4::4:

menümü paylaşım sizlerle ;

sabah : 2 kk büyüklüğünde peynir
5 adet zeytin
1 kupa yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği

ara : 6 adet kiraz

öğlen : Peynirli sandiviç
3 yk kaşığı çoban salata

ara : 2 dilim bitter çikolata :20:

Akşam : 1 yk tabağı susuz patatesli tavuk yemeği
4-5 dilim karpuz

bu arada yarın nöbetciyim utanarak bildirmek isterim :17::18:

canım bende tam bir aburcubur delisiyim ama inan burada terk ettim kendilerine sende bir an önce terk edersin inşallah bitenem:36::36:

merhaba,menümü paylaşayım
fakat önce bi şey söyleyeceğim,bugün diyet açısından kötü bir gün geçirdim..size söz yarın telafi edeceğim hatta kendime ceza verdim bu akşam 400 kalorilik spor yapacağım..

Sabah : 2 dilim kepek ekmeği uzerine light beyaz peynir,maydanoz domates ve biber (fırında)
bir tane krep arasına ananas,şeftali ve bal ( kocanla kahvaltı etmenin zararı )

öğlen : Butun gun temizlik yaptigim için öğleni kaçırdım

ara : 2 kepekli grissini ve 2 light üçgen peynir

( buraya kadar iyi dimi? )

akşam : (ki bu 20 dk kadar önceydi ) 2 dilim havuçlu kek

1.5 lt su,yeşil çay

emek veren,tum gun bogazına hakim olan herkesten özür dilerim :(
kekler bana yarim kilo olarak donmez insallah ..

canııım bak sende farkındasın hatanııın biraz spora yüklenirsin eritirsin bitanem :34::34::34:

sabah:
yumurta
1.5 dilim peynir
1 zeytin
karpuz

öğle:
şeftali kayısı meyve salatası(kızlar hayatımda ilk kez hamama gittim de bugün ama okadar helvanın sarmanın içide meyve yediiimmm:))))
2 sarma

akşam:
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt

spor:bileğğimi zorladığım için hala kemiğim acıyor ama bu gün alışveriş modunda 3 saat hiç oturmadan dolaştım bideeee saunada ter attııımmm:32::32::32::32::32:

geçmiş olsun canımcım zorlama ayağını.. ayrıca iradenden dolayı seni tebrik ediyorum..
menünde hafif olmuş :nazar:

akşam aniden dışarı çıkmamız gerekti...gelemedim daha önceden çok sorryyyy...

menüm:

sabah
yağsız peynirli omlet
1\2 dilim ekmek

öğln

yayla çorbası
1 dilim ekmek

akşam

taze fasülye
domates çorbası
3-4 küçük ciğer

2-2.5 lt su içtim...25 dk stepper yaptım...

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler sefalar getirmişler...umarım onlarda hedeflerine en kısa zamanda ulaşırlar:16::16:

sabah:
yumurta
1.5 dilim peynir
1 zeytin
karpuz

öğle:
2 sarma

akşam:
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt

:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar:

Merhaba,menümü paylaşayım
Fakat önce bi şey söyleyeceğim,bugün diyet açısından kötü bir gün geçirdim..size söz yarın telafi edeceğim hatta kendime ceza verdim bu akşam 400 kalorilik spor yapacağım..

Sabah : 2 dilim kepek ekmeği uzerine light beyaz peynir,maydanoz domates ve biber (fırında)
Bir tane krep arasına ananas,şeftali ve bal ( kocanla kahvaltı etmenin zararı )

Öğlen : Butun gun temizlik yaptigim için öğleni kaçırdım

Ara : 2 kepekli grissini ve 2 light üçgen peynir

( buraya kadar iyi dimi? )

Akşam : (ki bu 20 dk kadar önceydi ) 2 dilim havuçlu kek

1.5 lt su,yeşil çay

Emek veren,tum gun bogazına hakim olan herkesten özür dilerim :(
Kekler bana yarim kilo olarak donmez insallah ..
maaaşalllaahhhh:))yaramasın güzelim ne diyimmm...ballar krepler....hani benim dünü 1 poğçama laf edenlerrrrrr:52::52::52::52::33:
Menümü paylaşım sizlerle ;

SABAH : 2 kk büyüklüğünde peynir
5 adet zeytin
1 kupa yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği

ARA : 6 adet kiraz

ÖĞLEN : Peynirli sandiviç
3 yk kaşığı çoban salata

ARA : 2 dilim bitter çikolata :20:

AKŞAM : 1 yk tabağı susuz patatesli tavuk yemeği
4-5 dilim karpuz

Bu arada yarın nöbetciyim utanarak bildirmek isterim :17::18:
bence bitter haftada 2 yi geçmediğin sürece yasak olmamalı..ama şu kakao oranı yüksek olanlardan....bence karpuz çok olmuş....2-3 dilimi geçmeyeymiş iyiymiş:)))

Son düzenleme:
menüm

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, peynir, salatalık-domates, şekersiz çay

öğle: 1 tabak kabak yemeği, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek

akşam:1 tabak fırında türlü, 1 kaşık pilav, 2 bardak tuzsuz ayran

ara:1 dilim kek, 1 dilim börek spor yok :47: 2lt su,1 kupa maydanoz suyu

olucak iş mi bu tam da iddiaya girmişken söyleyin kızlar bana söyleyin hakkettim

menümü yazıyorum

sabah
bir kase kiraz

ara
bitki çayı

öğle
tavuksalata

ara
kayısı

akşam
bir kase kiraz ...

ben bittim töbe bi daha yapmam içim kıyıldı resmen 3gün nasıl yapıyorlar bunu ya
:53:

3 litre su
2 soda
2 yeşil çay
1 saat yürüyüş..

bugün spor yapmadım kaptanım bilerek çünkü neredeyse hiçbişey yemedim hiç halim yoktu...
normalde her öğün yarım kilo yemem gerekirken benim içim almadı neyse bugünüde tecrübe sayarım artık...

sana ödül 2 kilo kiraz göndericem şekercim...yedikçe beni hatırlarsın:52::52::27:

menüm

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, peynir, salatalık-domates, şekersiz çay

öğle: 1 tabak kabak yemeği, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek

akşam:1 tabak fırında türlü, 1 kaşık pilav, 2 bardak tuzsuz ayran

ara:1 dilim kek, 1 dilim börek spor yok :47: 2lt su,1 kupa maydanoz suyu

olucak iş mi bu tam da iddiaya girmişken söyleyin kızlar bana söyleyin hakkettim

yen gayrıııııı:))):56::56::56:anacım topik zayıflama topiğinden çıktı yemekler yarışıyor grubu oldu ...börekler ballı krepler lahmacunlar....:56::56::33:

cümleten iyi geceler olsun ...ben gelemem yarın ..malum pazar ve babalar günü...eşimin de ilk babalar günü...dışarıda olurum...p.tesi görüşürüz...öpüldünüzzz:54:

Back
X