Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar
menüm:

sabah simit yarım kibrit kutusu peynir domates salatalık şekersiz çay

öğle yemeği ciğer 3 dilim ekmek salata

ara öğün kiraz

akşam yoğurt ve meyveyle geçireceğim.

sadece 2litre su içebildim yatmadan 3 e tamamlarım.
sütlü kahve içeceğim uyanık kalmam lazım

sadece 1 saate yakın yürüyüş yapabildim hava çok sıcakkkkk

ev taşıyorum eşyalarımı toparlamam lazım spor yerine onlarla ilgileneceğim bu akşam.

menüm

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, biberli yumurta, peynir, şekersiz çay, 1 yemek kaşığı pekmez

öğle: 1 kase kısır, 1 bardak tuzsuz ayran

ara:3 dilim kavun, 1 dilim karpuz

akşam: 1 tabak çorba, yarım tabak ciğer, yarım tabak türlü, yoğurtlu patlıcan salatası

1.5 lt su, 1 kiraz saplı form çayı, 1 saat yürüyüş, leslie ile 3 mil

biraz daha su ve 1 kupa yeşil çay içeceğim, leslie ile 2 mil ve 200 hareket yapacağım inşallah yaparsam yazıcam

Son düzenleme:
selam kızlar
menüm:

ara öğün kiraz

ev taşıyorum eşyalarımı toparlamam lazım spor yerine onlarla ilgileneceğim bu akşam.

afiyet olsun yağmurcum menün iyi olmuş :34:taşınmak zor iş kolay gelsin

Son düzenleme:
menüm

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, biberli yumurta, peynir, şekersiz çay, 1 yemek kaşığı pekmez

akşam: 1 tabak çorba, yarım tabak ciğer, yarım tabak türlü, yoğurtlu patlıcan salatası

biraz daha su ve 1 kupa yeşil çay içeceğim, leslie ile 2 mil ve 200 hareket yapacağım inşallah yaparsam yazıcam

kaptan güveniyorum sana yaparsın hareketleri:))
kalori açısından güzel olmuş

Kızlar menüm
bugün misafirim geleceği için hiç oturmadım kızlar inanın yazıp yine ortalığı toparlamaya gidicem menüde gitti tabi yaa:(((
sabah:
2 dilim yulaflı ekmek
domates(üzerine 1 kaşık zeytin yağı baharat)
5 zeytin
peynir
yumurta

öğle:
1 elma
1 lokma haşlanmış patates (börek yaparken ağzıma attım)

akşam:
1 kase kiraz
3 kayısı

spor:1.5 saat spor salonunda:)))

eveeet işte size motivasyonsuz allmostun bir günlük menüsü ibretlik bence okuyun ibret alın ...

sabah

1 karışık tost
çay

öğle
1 kase makarna salatası
:kkk:

akşam

3 adet donat (krespy kreme )
1 adet frapaçinoo

3 litre su
2 yeşil çay
2 soda

ya demekki neymiiiş??
ben iradesini tamamen motivasyondan sağlayan çakma iradeli bi insanmışım tartıda artı gördüm diye bütün motivasyonum resetlendi ..
şuanda elimde 4. donatla bunu yazıyorum
bir yandanda yiyorum .. aslında midem tıka basa dolu ama yiyorum çünkü sanırım pes ediyorum .. zaten çok zor şartlarda yapıyorum diyetimi herkesten saklıyorum millete her seferinde dert anlatmak zorunda kalıyorum .. özellikle eşim hiç istemiyor öyle olduğu halde gayret ediyorum ama sonuç ne oluyor vereceğim derken alıyorum bu da beni delirtiyor delirince bütün motivem sıfırlanıyor kısacası ..

işte sonuçç...

bence ben haketmiyorum burayı ..
kendimi nasıl toplarım bilmiyorum fena dağıttım...

hadi üstüme gelin ben hakettim

menüm

akşama biraz yüklenmişsin kaptancıım ama sporun baş döndürücü :) wuhuu

Kızlar menüm
bugün misafirim geleceği için hiç oturmadım kızlar inanın yazıp yine ortalığı toparlamaya gidicem menüde gitti tabi yaa:(((
sabah:
2 dilim yulaflı ekmek
5 zeytin
peynir
yumurta

öğle:
1 elma

akşam:
1 kase kiraz
3 kayısı

canım neredeyse hiçbir şey yememişsin yahu, cok hafif sağlıklı olmuş ama dikkat et misafirin yerken uzak dur böreklerden falan :)

eveeet işte size motivasyonsuz allmostun bir günlük menüsü ibretlik bence okuyun ibret alın ...

sabah

1 karışık tost
çay

öğle
1 kase makarna salatası

akşam

1 adet frapaçinoo

3 litre su
2 yeşil çay
2 soda

ya demekki neymiiiş??
ben iradesini tamamen motivasyondan sağlayan çakma iradeli bi insanmışım tartıda artı gördüm diye bütün motivasyonum resetlendi ..
bir yandanda yiyorum .. aslında midem tıka basa dolu ama yiyorum çünkü sanırım pes ediyorum .. zaten çok zor şartlarda yapıyorum diyetimi herkesten saklıyorum millete her seferinde dert anlatmak zorunda kalıyorum .. özellikle eşim hiç istemiyor öyle olduğu halde gayret ediyorum ama sonuç ne oluyor vereceğim derken alıyorum bu da beni delirtiyor delirince bütün motivem sıfırlanıyor kısacası ..

işte sonuçç...

canım bazen bir damla yeter suyu taşırmak için, sakin ol o elindekini de olduğu yere bırak..arada olur böyle dolduğumuz ipin ucunu kaçırdığımız zamanlar sakin ol tatlım dönülmez bir hata falan yapmış değilsin ki biz yanındayız :)

sabah

1 karışık tost
çay

öğle
1 kase makarna salatası

akşam

1 adet frapaçinoo

3 litre su
2 yeşil çay
2 soda

ya demekki neymiiiş??

işte sonuçç...

hayırrrrrrrrrr yapma çabukkk bırak o elindekileri:))) dermişim...

bana kalırsa elindekileri bitir sonra bir kaç dakika temiz hava al:))) sonra kalbinin götürdüğü yere git. (en yakın yerdeki yürüyüş parkuruna)
önce kendinle gurur duy o kadar kiloyu vermeyi başardım diye sonrasında zamanla hızlanarak yarım saat kadar yürü bu menüye ait kalorilere veda et:))

daha öncede söylemiştim çizelgene hayran kaldım sen harikasın tekrardan söylemek istedim:)))

amacımız sadece zayıflamak değil öyle olsaydı elimde denenmiş haplar var onları kullanırdım.amacımız sağlıklı yaşarken zayıflamak buda süreç ister:)))

kaptancım mesaj sayım listesini bulamadım bi türlü..bugün internet bağlantım da çok zayıf.. :(( ben ne gün saycaktım mesajları?bugün mü yarın mı???

Kızlar menüm
sabah:
2 dilim yulaflı ekmek
5 zeytin
peynir
yumurta

öğle:
1 elma

akşam:
1 kase kiraz
3 kayısı

süper bi tablo tek kelimeyle:)))

menümü paylaşayım :
sabah : 2 dilim kepekli ekmek,3-4 hindi salam (yağsızdır kendileri )
labne peynir

öğlen : 3 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt

ara : special k sütsüz leblebi gibi yedim

akşam : 1/4 gözleme
meyve

2 lt su

menümü paylaşayım :
sabah : 2 dilim kepekli ekmek,3-4 hindi salam (yağsızdır kendileri )
labne peynir

öğlen : 3 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt

ara : special k sütsüz leblebi gibi yedim

akşam : 1/4 gözleme
meyve

2 lt su

menü süper birazda spor eklersen çok daha güzel olacak:)))

selam kızlar
menüm:

ara öğün kiraz

üç dilim ekmek yiyince simit yeme hakkın yoktu aslında ama bunun yanında akşamın çok hafif,dengelemişsin ve bir de ev taşırken harcayacağın kaloriyi de düşünürsek sorun yok benmce menünde..afiyet olsun canım ;)

Hic hareket etmeden ve beynimizi yormadan 24 saat boyunca dinlenirsek organlarin harcadiklari enerji:
kalp: 440 kcal
bobrek: 440 kcal
beyin: 240 kcal
karaciger: 200 kcal
cizgili kaslar: 13 kcal
adipoz bag doku: 4.5 kcal

eger dinlenilmiyorsa, kaslar ve beyin yapilan aktivitenin gerektirdigi miktarda diger organlardan cok daha fazla enerji harcamakta deniyor.

kaynak: Elia, M. (1992) Energy expenditure in the whole body Kinney, JM Tucker, HN eds. Energy Metabolism: Tissue Determinants and Cellular Corollaries ,19-59 Raven Press New York

Back
X