- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutlayasasen in ismi SUDE ZEYNEP ama bir ZEYNEP daha ver ozaman ben SUDE olayııımmm:)))
şule naptın yahu :) valla ordaki baklava yazısını gördüğümden beri iyi hissetmiyorum kendimi niyeti bozucaz bu gidişleama menün güzel olmuş hafif
bestecim bugün baklava yersek sorumlusu şuledir
bana değil ona kızınsöylemeseydi banane
ekmek kadayıfı da olur bak
illa bir tatlı yememiz lazım valla canımız çekti yaww![]()
evvet kızlar menümü paylaşma zamanıdır !
sabah
2 dilim kızarmış ekmek, krema peyniri salça tahin pekmez ve şekersiz çay
öğlen
kızarmış balık ve yanına domates biber kavurması ekmek yok
ara
bol su, bir su bardağı kadar kiraz, çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 5 adet yulaflı bisküvi
akşam
yine kızarmış balık (bitti neyse ki) ve domates biber kavurmasının kalanı, balık bittikten sonra midem bir tuhaf oldu ekmek de yemedim ya, bir de balık anca midede üzerine tatlı yersen ölürmüş derler benim de baklavam olmadığından dolayıyarım ekmeğe reçel sürüp yedim
bir sade soda bol su ve yıne bır bardak kiraz yiyeceğim birazdan ha bir de ben de leslie e başladım melikeciimin elif için paylaştığı videoyu yapıcam birazdan
evvet kızlar menümü paylaşma zamanıdır !
sabah
2 dilim kızarmış ekmek, krema peyniri salça tahin pekmez ve şekersiz çay
öğlen
kızarmış balık ve yanına domates biber kavurması ekmek yok
ara
bol su, bir su bardağı kadar kiraz, çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 5 adet yulaflı bisküvi
akşam
yine kızarmış balık (bitti neyse ki) ve domates biber kavurmasının kalanı, balık bittikten sonra midem bir tuhaf oldu ekmek de yemedim ya, bir de balık anca midede üzerine tatlı yersen ölürmüş derler benim de baklavam olmadığından dolayıyarım ekmeğe reçel sürüp yedim
bir sade soda bol su ve yıne bır bardak kiraz yiyeceğim birazdan ha bir de ben de leslie e başladım melikeciimin elif için paylaştığı videoyu yapıcam birazdan
yuhhhhhhkaptaaaaannnn uyumaaaaaaa hatun yarım ekmeğe reçel sürmüş...siz benim minicik sıcacık ve mis kokulu baklavalarıma laf edersinizzz
![]()
ohooo dünden beri 10 defa yaktım ben onu kızııııımmmm
yuhhhhhhkaptaaaaannnn uyumaaaaaaa hatun yarım ekmeğe reçel sürmüş...siz benim minicik sıcacık ve mis kokulu baklavalarıma laf edersinizzz
![]()