Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlaaar şimdi arkadaşlarımla buluşmaya gidiyoruuuum ama bugün 1.5 saat sporumu yaptıııımmm çok mutluyuuummm:32::32::32::32:

evvet kızlar menümü paylaşma zamanıdır !

sabah

2 dilim kızarmış ekmek, krema peyniri salça tahin pekmez ve şekersiz çay

öğlen

kızarmış balık ve yanına domates biber kavurması ekmek yok

ara

bol su, bir su bardağı kadar kiraz, çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 5 adet yulaflı bisküvi

akşam

yine kızarmış balık (bitti neyse ki) ve domates biber kavurmasının kalanı, balık bittikten sonra midem bir tuhaf oldu ekmek de yemedim ya, bir de balık anca midede üzerine tatlı yersen ölürmüş derler benim de baklavam olmadığından dolayı :1: yarım ekmeğe reçel sürüp yedim

bir sade soda bol su ve yıne bır bardak kiraz yiyeceğim birazdan ha bir de ben de leslie e başladım melikeciimin elif için paylaştığı videoyu yapıcam birazdan

sabah

öğlen

ara

bol su, bir su bardağı kadar kiraz, çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 5 adet yulaflı bisküvi

akşam

yine kızarmış balık (bitti neyse ki) ve domates biber kavurmasının kalanı, balık bittikten sonra midem bir tuhaf oldu ekmek de yemedim ya, bir de balık anca midede üzerine tatlı yersen ölürmüş derler benim de baklavam olmadığından dolayı :1: yarım ekmeğe reçel sürüp yedim

bir sade soda bol su ve yıne bır bardak kiraz yiyeceğim birazdan ha bir de ben de leslie e başladım melikeciimin elif için paylaştığı videoyu yapıcam birazdan

afiyet olsun canım güzel olmuş menün balıktan sonra tatlı lazım ama dimi
leslie'yi ben yapamıyorum bu akşam:14:linkleri verdim size ben yatıyom:1: yarın yine okula gideceğim deney yapacağız hocamla millet tatile gidiyor ben ders çalışıyorum:5:

yarım ekmeği yeni gördüm beste :53:

Son düzenleme:

sabah

öğlen

ara

akşam

yuhhhhhh:52::52::52::52::52::53::53::53::53::53::53::53::53::52::52:kaptaaaaannnn uyumaaaaaaa hatun yarım ekmeğe reçel sürmüş...siz benim minicik sıcacık ve mis kokulu baklavalarıma laf edersinizzz:33::33::33:

Son düzenleme:
menüm
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay

ara:1 küçük kase special k

öğle:1 simit,1 bardak tuzsuz ayran

akşam:1 tabak nohut,yoğurt,salata

1 saat yürüyüş,2.5 lt su,1 kupa yeşil çay

çok olmuş ya:30: leslie de yapamıyom içime dert oldu şimdi yarın toparlıcam söz

yuhhhhhh:52::52::52::52::52::53::53::53::53::53::53::53::53::52::52:kaptaaaaannnn uyumaaaaaaa hatun yarım ekmeğe reçel sürmüş...siz benim minicik sıcacık ve mis kokulu baklavalarıma laf edersinizzz:33::33::33:

bak hala baklavalarını övüyo:84: ama kız bütün gün ekmek yememiş :52:ama yarım ekmeği yeni görüyom ben beste canım accık kaçmış sanki
bugünkü menüm yerlerde o yüzden kızamıyom kimseye:27:
salmak yok ama yarın eski halime döneceğim

Son düzenleme:
bugün ve yarın mesaj sayma sırası sende şulecim
ben gideyim derse devam menüler eksik gece gelip bakacağım yine haydin görüşürüz
:3:

Selammmmm sirin ve guzel takimim :)

Kimin sordugunu hatirlamiyorum telden girdigim icin gecmise bakmak zor oluyor. Pilates olarak ebru sallinin selulit savar dvd sini yapiyorum. Baya inceltiyor ozellikle kalca ve basenleri ;)

Bugunku menum

Sabah
1 simit
Peynir
Domates
Bal

Ara
1 avuc cam fistigi
Kiraz

Aksam
1 kase ezogelin corbasi
1 dilim antirikot
3-4 dilim kizarmis patates
2 dilim ekmek
Domates

Ara
Dondurma

2.5 litre su + 30 dk yuruyus

Offfff ya sabah ile ogle birlesince aksam cok aciktim :(

O yuzden sabah iyi kahvalti yapmak lazim yoksa bnm gibi aksam yemege saldirabilirsiniz..

Back
X