Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

1500 1700 arası alıyorum canım 1000 kalori alsam ben günde yatağa düşer kalkamam geri herhalde tebrik ederim bu arada 1000 kaloriyle gün geçirmek çok sabır ister inşallah verirssin fazlalıklarınıda ağustosa kadar

inşallah canım hep beraber veririz inşallah :) ya ama eskiden ekmek çok yerdim ve tatlı. bunları kesince zaten yediklerim çok yağlı değilse kalorisi fazla olmuyor. ama ne olursa olsun senin yaptığın diyet çok daha sağlıklı bunun da farkındayım.

yeni üyelerimizin maşallahı var 40 günde 10 kilo süpersin :46: duraklama dönemi bende de oluyor vücudu biraz şaşırtmak gerekiyormuş yediklerimizi biraz arttırıp sonra yine diyete dönmek lazımmış diye duydum

tamam o zaman bi gün 2000 kalori kadar alırım. bakalım sonrasında ne olacak :) burayı çok sevdim ya

zazaa için başlangıç kilo:93 hedef:70
sashafierce için başlangıç kilo:86 hedef:62
doğru mudur kızlar listeye girdiğiniz zaman bunlar lazım olacak o yüzden kaydetmem lazım

Son düzenleme:
menüm

sabah:1 gül böreği,1 bardak meyve suyu

öğle:1 kornet

akşam:1 tabak çorba, yarım tabak barbunya, 1 akdeniz ekmeğinin yarısı(belediyede satılıyor bilirsiniz belki), 3-4 kaşık yoğurt

1 kupa yeşil çay, 3 lt su sporumu daha yapmadım yaptığımda yazarım

hiç dengeli bir menüm yok biliyorum hala tatil modundayım galiba :30:

basıldık hihihihihii ama beni bulduğuna göre demekki sende benim kadar geziyosun hhihihihhiii can sıkıntısı naparsın hem senin ne işin var ki burda burası bizim kardeş takımımız :52::52::52::52::27::27::27:

Burası benim takımım sayılır Nurgül'cüm sevgili kaptanımız Melike'ye sor beni anlatsın sana. Hıh gezenti seni :9:

Bu arada merhaba kızlar. Ne var ne yok? Nasılsın Melike'cim ?:16:

menüm

sabah:1 gül böreği,1 bardak meyve suyu

öğle:1 kornet

akşam:1 tabak çorba, yarım tabak barbunya, 1 akdeniz ekmeğinin yarısı(belediyede satılıyor bilirsiniz belki), 3-4 kaşık yoğurt

1 kupa yeşil çay, 3 lt su sporumu daha yapmadım yaptığımda yazarım

hiç dengeli bir menüm yok biliyorum hala tatil modundayım galiba :30:

Kız kaptan naptın sen böyle menümü olur. Böyle kilo vereceğine kilo alırsın. Sen böyle menü yazarsan takımtakilere haktır kaptan böyle yaparsa :47::20:

Çık sen tatil modundan :34:

Burası benim takımım sayılır Nurgül'cüm sevgili kaptanımız Melike'ye sor beni anlatsın sana. Hıh gezenti seni :9:

Bu arada merhaba kızlar. Ne var ne yok? Nasılsın Melike'cim ?:16:

evet nurgül ebrucum bizimle zamanında baya ilgilenmiştir canım takımımız dağılmak üzereydi hala varız kapattırmadık canım takımı sağolsun çok yardım etmişti ebru :16:
iyiyim ben canım sen nasılsın nasıl gidiyor ben tatildeydim artık döndüm takımımın başındayım inşallah yine ilk 3'e gireceğiz dimi kızlar :32:

evet nurgül ebrucum bizimle zamanında baya ilgilenmiştir canım takımımız dağılmak üzereydi hala varız kapattırmadık canım takımı sağolsun çok yardım etmişti ebru :16:
iyiyim ben canım sen nasılsın nasıl gidiyor ben tatildeydim artık döndüm takımımın başındayım inşallah yine ilk 3'e gireceğiz dimi kızlar :32:

Hadi bakalım inşallah canımda sen bu menüyle bişey yapamazsın. Hemen silkelen kendine gel. Takımın durumu kötü değil zaten. Maşallah çok iyi götürüyorsun takımı. İnşallah daha iyilerini yaparsın. Benim çok az kaldı hedefim önce 63 tü. Şimdi 60 a çektim. 3,5 kilom kaldı. İnşallah onuda bitirince mezun olmayı düşünüyorum. İyi yani durumlar. Son iki haftadırdı birinciyiz :16:

Kız kaptan naptın sen böyle menümü olur. Böyle kilo vereceğine kilo alırsın. Sen böyle menü yazarsan takımtakilere haktır kaptan böyle yaparsa :47::20:

Çık sen tatil modundan :34:

doğrudur tatil modundayım hala toplamaya çalışıyorum kendimi yarına süper bir menü gelecek benden
takımdakiler siz yapmayın bakıyım :20: ben tatil mağduruyum :1:

canım ben daha yeni üye oldumda bu yarışma kendi aramızdamı oluyor yoksa takımlar arasındamı eğer takımlar arasındaysa takımlarda üye sayısı farklı degilmi haksızlık olmuyormu kafam karıştı

Hadi bakalım inşallah canımda sen bu menüyle bişey yapamazsın. Hemen silkelen kendine gel. Takımın durumu kötü değil zaten. Maşallah çok iyi götürüyorsun takımı. İnşallah daha iyilerini yaparsın. Benim çok az kaldı hedefim önce 63 tü. Şimdi 60 a çektim. 3,5 kilom kaldı. İnşallah onuda bitirince mezun olmayı düşünüyorum. İyi yani durumlar. Son iki haftadırdı birinciyiz :16:

ne güzel hedefini aşağı çekmişsin bende hedefime yaklaşınca aşağı çekmeyi düşünüyorum o zamanki durumlarıma göre bakıcam işte
yalnız evru buranın kıymetini anladım tatilde 900 gr alıp gelmişim :18: keşke kilo sabitleme grupları da olsa :1:

canım ben daha yeni üye oldumda bu yarışma kendi aramızdamı oluyor yoksa takımlar arasındamı eğer takımlar arasındaysa takımlarda üye sayısı farklı degilmi haksızlık olmuyormu kafam karıştı

canım aklına takılan herşeyi sor bende yeni üyeyken merak ediyordum soracaksın tabi
her yarışmacının o haftaki yüzdesi hesaplanıyor mesela ben 70.7 kiloydum 700 gr verdim 70 oldum diyelim
0.7/70.7=0.0099
0.0099x100=%0.99 olur sonucum
sonra bu yüzdeler toplanıyor ve takımda kaç kişi varsa o sayıya bölünüyor ve takımlar arası sıralama yapılıyor
mesela linkimizi veriyim ben ordan bakabilirsin canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-64.html

ne güzel hedefini aşağı çekmişsin bende hedefime yaklaşınca aşağı çekmeyi düşünüyorum o zamanki durumlarıma göre bakıcam işte
yalnız evru buranın kıymetini anladım tatilde 900 gr alıp gelmişim :18: keşke kilo sabitleme grupları da olsa :1:

O konuda haklısın ben mezun oluncada bir süre burda olacağım çünki korumam lazım kilomu. Bende korkuyorum burdan ayrı kalmaya. Sende öyle yapabilirsin. Bizim takımdan arkadaşlar var mezun oldular ama haftada bir iki defa uğruyorlar. Hele bitanesi var her cuma gelip bildirim yapıyor. Süper bişey 4 aydır hiç kilo almadı hatun.

Ortalamalar alındığı için kişi sayısının önemi yok. O yüzden haksızlık olmuyor bence.

O konuda haklısın ben mezun oluncada bir süre burda olacağım çünki korumam lazım kilomu. Bende korkuyorum burdan ayrı kalmaya. Sende öyle yapabilirsin. Bizim takımdan arkadaşlar var mezun oldular ama haftada bir iki defa uğruyorlar. Hele bitanesi var her cuma gelip bildirim yapıyor. Süper bişey 4 aydır hiç kilo almadı hatun.

güzel fikir ben de öyle yapabilirim :34:
kilo korumak, vermek kadar zor

ben şimdi çıkayım spor yaparım biraz menülerinizi bekliyorum
ona göre yarın bir mesaj sayma listesi oluşturacağım umutlayasasen ile yagmur3872 bu hafta gelebilecek misiniz?

selam takım...sabah yemegimi yazmıstım meyve cayı ve kayısı yemişyim birkac tane..
akşamda yagsız karışık kızartma yedim..yagsız cünkü fritozde yaptım 1 kasık yag ile olandan kullanıyorum..ekmek sıfır tükettim..
1,5 litre su ve gün boyu 4 kupa cay içtim..
arada 1 bardak meyve suyum var..
kondısyon calısıcam simdide yarımn saat kadar sonrada yatarım sabah mesaim var..

Back
X