Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam takım...sabah yemegimi yazmıstım meyve cayı ve kayısı yemişyim birkac tane..
akşamda yagsız karışık kızartma yedim..yagsız cünkü fritozde yaptım 1 kasık yag ile olandan kullanıyorum..ekmek sıfır tükettim..
1,5 litre su ve gün boyu 4 kupa cay içtim..
arada 1 bardak meyve suyum var..
kondısyon calısıcam simdide yarımn saat kadar sonrada yatarım sabah mesaim var..

canım senin kilon gayet güzel gibi boyun felanmı kısa ?

senin de şu anki kilon süper bence :)

kilo rakam olarak iyi ama bana fazla geliyo boy 153 cm cünkü...beden kitle indeksindede normal cıkıyor fakat bünyeye fazla geliyor..1 senede aldım ben bu fazla kiloyu..
insallah sende istedigin kiloya gelirsin ki başaracagın belli..ben abur cuubra düskünüm agzım bi bos durmuyor:))

selam takım...sabah yemegimi yazmıstım meyve cayı ve kayısı yemişyim birkac tane..
akşamda yagsız karışık kızartma yedim..yagsız cünkü fritozde yaptım 1 kasık yag ile olandan kullanıyorum..ekmek sıfır tükettim..
kondısyon calısıcam simdide yarımn saat kadar sonrada yatarım sabah mesaim var..

çok güzel olmuş canım 1 kaşık yağ ile tadı nasıl oluyor peki hep merak etmişimdir fırında pişmiş gibi mi oluyor yoksa aynı kızartma gibi mi?

çok güzel olmuş canım 1 kaşık yağ ile tadı nasıl oluyor peki hep merak etmişimdir fırında pişmiş gibi mi oluyor yoksa aynı kızartma gibi mi?

hemen cevaplayıp kacayım patates havuc biber aynı kızartma gibi oluyor..
kabak ve patlıcana bir kasık su koyuyorum ozaman iyi oluyor yoksa kuru oluyo
et ve tavuk cok güzel oluyor kendi yagıyla soya sosu ile falan hazırlıyorum bazen..almak isteyenlere gercekten şiddetle tavsiye ederim yag sıcramadan tertemiz kızartma yapıyorsun en cokta o güzel..

selam kızlar menümü paylaşıyorum

sabah: 2 dilim peynirli pide şekersiz çay

arada 1 bardak ılık sütün içine 1-2 çay kaşığı sıcak çikolata tozu attım

öğlen : 6-7 tane yaprak sarma ve yoğurt

arada : 5-6 dilim karpuz

akşam : 1 tabak taze fasülye ekmek yok

arada 1 fincan türk kahvesi

fazla su içemedim karın ağrımdan

et ve tavuk cok güzel oluyor kendi yagıyla soya sosu ile falan hazırlıyorum bazen..almak isteyenlere gercekten şiddetle tavsiye ederim yag sıcramadan tertemiz kızartma yapıyorsun en cokta o güzel..

ben de hep merak etmiştim onu nası oluyo diye baya da pahalı çünkü, bilgilendirdiğin için sağol canım :)

güzel olmuş canım şimdiden kolay gelsin ;)

iyi akşamlar!

bugün menüm kötüüüü yani ne yedim ne kadar yedim bilmiyorum. yarın toparlarım diye düşünüyorum en azından keyfim yerine geldi.

araba sürmeyi öğrendim daha ilk haftam ama işe gidip gelebiliyorum hemde toplam 80 km lik bir yol :)

dua edin inşallah kazasız belasız sürerim :))

ramazanda iftardan sonra spor yapabilir miyiz acaba?

menüm

sabah:1 gül böreği,1 bardak meyve suyu

öğle:1 kornet

akşam:1 tabak çorba, yarım tabak barbunya, 1 akdeniz ekmeğinin yarısı(belediyede satılıyor bilirsiniz belki), 3-4 kaşık yoğurt

1 kupa yeşil çay, 3 lt su sporumu daha yapmadım yaptığımda yazarım

hiç dengeli bir menüm yok biliyorum hala tatil modundayım galiba :30:

ben de en kısa sürede toparlayacağını düşünüyorum kaptancıım :)

aaa ondan bende de var ama sadece patates kızartıyorum ben beğeniyorum valla dediğin gibi hem tadı güzel hemde başında beklemiyorsun etrafta kirlenmiyor :))

aaa ondan bende de var ama sadece patates kızartıyorum ben beğeniyorum valla dediğin gibi hem tadı güzel hemde başında beklemiyorsun etrafta kirlenmiyor :))

bi de 40-45 dk da pişmiyor en fazla 25 dk da hazırrrrrrr patates kızartman 1 kaşık yağ ile :))))

iyi akşamlar!

bugün menüm kötüüüü yani ne yedim ne kadar yedim bilmiyorum. yarın toparlarım diye düşünüyorum en azından keyfim yerine geldi.

araba sürmeyi öğrendim daha ilk haftam ama işe gidip gelebiliyorum hemde toplam 80 km lik bir yol :)

hayırlı olsun tatlım, ilk haftadan maşallahın var :nazar: aynı iyi dilekleri ben de istiyorum :)

gecen sene sahura kadar uyumuyordum gece yarısı yapıyodum ben spor

hayırlı olsun tatlım, ilk haftadan maşallahın var :nazar: aynı iyi dilekleri ben de istiyorum :)

sağol canım benimmmm :)

valla maşallahın var ya ben uykusuz kılımı kıpırdatmam :D

bütün iyi dileklerimmmmm seninleeeee :16:

iyi akşamlar!

inşallah kazasız belasız kullanırsın hayatın boyunca canım.Ramazanda ben çok kötü oluyorum napıcam bilmiyorum iftardan önce çok halsiz oluyorum iftardan sonra hareket edicek gücüm olmuyor ilk oturdugum yerde kalıyorum sporu ne zaman yapıcam bilmiyorum :(

sağol canım benimmmm :)

valla maşallahın var ya ben uykusuz kılımı kıpırdatmam :D

bütün iyi dileklerimmmmm seninleeeee :16:

inşallah kazasız belasız kullanırsın hayatın boyunca canım.Ramazanda ben çok kötü oluyorum napıcam bilmiyorum iftardan önce çok halsiz oluyorum iftardan sonra hareket edicek gücüm olmuyor ilk oturdugum yerde kalıyorum sporu ne zaman yapıcam bilmiyorum :(

aminnn tatlım ya çok sağol :)

aynen ya ama artık hırs yapma vakti millet fıstık gibi geziyor ortalıkta fazla vaktimiz yok yaşamak için neden mutlu olmayalım ya da neden zayıf olmayalım? var mı önümüzde ciddi bir sorun?

bence YOK!

aminnn tatlım ya çok sağol :)

aynen ya ama artık hırs yapma vakti millet fıstık gibi geziyor ortalıkta fazla vaktimiz yok yaşamak için neden mutlu olmayalım ya da neden zayıf olmayalım? var mı önümüzde ciddi bir sorun?

bence YOK!

BMI şeyinden fazla anlamıyorum ama 55 gayet iyi sanki boyun kaç acaba

Back
X