Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah - 50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane kaşarlı tost - ton balığı - sade kahve = 750 kalori - 45 gr protein
Öğle - 125 gr tavuk - 1 dilim ekmek - 15 gr protein - 300 ml süt - bardak çorba = 600 kalori - 50 gr protein
Akşam - 2 dilim ekmek - 200 gr tavuk = 450 kalori - 40 gr protein
Ara - 200 gr supangle = 300 kalori - 5 gr protein

TOPLAM 140 GR PROTEİN
TOPLAM 2100 KCAL

İlk günden limitimi 100 kalori aştım.Dünyanın kalorisini alıyorum ama genede ayarlıyamıyorum ne kadar acizim.

Beste süpersin 200 gr fazlan gözüküyor ama inceliyorsun.Demekki uyguladığın diyet ve egzersiz çok iyi.Aynı hacimdeki kas yağdan 4 kat daha ağırdır o yüzden kas kütlen artmış yağ kütlen azalmış bu yüzden tartıda fark gözükmüyor. :46: :46:

Şu kaptanlığa aday yokmu eğer ben olmak zorunda kalırsam vallahi batırırım takımı beceremem kesin ya :S

slm kızlar nasılsınız..gün boyu gelemedim kahvaltı sonrası eşimle gezmeye cıktık sonrada arkadaslarına gittik yani ancak buradayım..
bgn şu diyete baslıcaktım başlayamadım eşim bir haftasonu var kahvaltı için eziyet etme deyince yelkenler suya indi..pazartesi başlayayım en iyisi :D
sabah:1 haşlanmıs yumurta mini dilim peynir ve 2 dilim ekmek cok az reçel..3 bardak cay ben zaten şekersiz içtiigim için eklemiyorum arkadaslar bilginize..
öğlen:1 tane elma
aksam:2 tane tavuz kanat yarım lavas +közlenmis domates biber ve patlıcan salatası
şuanda ıhlamur içiyorum zencefilli..
2 litre su tükettim...

Kızlar aldığım kaloriyi yükselticem spor yaptığım günler 2500 yapmadığım günler 2000 alıcam.Düşününce göbeğim çok yumuşak biraz daha yüksek kalori alıyım hem yavaş yavaş kilo veririm deri toparlar kendini.

Pınarım kuzum
Spor var ise 2500 ü geçmicem
Spor yok ise 2000 i geçmicem

Bu durumu aklında tutabilenlerin yardımını istiyorum kızlar bunları geçersem tepki gösterin lütfen:D

anladı ben bebişimmm

sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, üzerine krem peynir ve salça sürdüm 1 kk peynir, 2 zeytin salata, şekersiz çay

ara
1 külah mc donals dondurma

öğlen
2 kepçe bulgur pilavı ve 2 kaşık yoğurt ve sirkeli biber

ara
1 bardak kola, 1 çiğköfte ve 1 parça ince bitter çikolata

akşam
1 kepçe taze fasülye, 1 kepçe bulgur pilavı, sirkeli biber ve 2 kaşık yoğurt

bol su

dondurmayı affettim ama kola tüketmeseydin keşke kuzum onun dısında süper...

Sorun orda bende o şeyler yok semboller falanda yok çok dikkatli bakıyorum yok yani :D

allah allaa çok ilginc o zaman bilemicem nazz..ama mesaj yazdıgın kısmın hemen üstü mesaj numarası ile msj satırı arasında yani yoksa bilemicem inanki

Sabah - 50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane kaşarlı tost - ton balığı - sade kahve = 750 kalori - 45 gr protein
Öğle - 125 gr tavuk - 1 dilim ekmek - 15 gr protein - 300 ml süt - bardak çorba = 600 kalori - 50 gr protein
Akşam - 2 dilim ekmek - 200 gr tavuk = 450 kalori - 40 gr protein
Ara - 200 gr supangle = 300 kalori - 5 gr protein

TOPLAM 140 GR PROTEİN
TOPLAM 2100 KCAL

kuzum arada oluyor öyle benim de önüme ne çıkarsa yiyeyim diyorum :9: bugünlük senin de biraz kaçmış ama yarın için konsantre ol başaracağına eminim :52:

Beste süpersin 200 gr fazlan gözüküyor ama inceliyorsun.Demekki uyguladığın diyet ve egzersiz çok iyi.Aynı hacimdeki kas yağdan 4 kat daha ağırdır o yüzden kas kütlen artmış yağ kütlen azalmış bu yüzden tartıda fark gözükmüyor. :46: :46:

sağol tatlımm :52: çok mutlu oldum bu yorumundan dolayı da muhtemelen dediğin gibi..benim kollarım azcık tompik vücuduma göre bu yüzden youtube den cok güzel videolar buldum kol ve omuz kaslarını çalıştırmak için özellikle o kısımlara yüklenmek istiyorum haftada 2-3 kez çalıştırsam yeterli olur heralde...faydasını da görmeye başladım gibi :34: malum elbiseler hep kolları ve omuzları güzel olan hatunlara yakışıyor ben de onlardan olmak istiyorum :52::52::52:

slm kızlar nasılsınız..gün boyu gelemedim kahvaltı sonrası eşimle gezmeye cıktık sonrada arkadaslarına gittik yani ancak buradayım..
bgn şu diyete baslıcaktım başlayamadım eşim bir haftasonu var kahvaltı için eziyet etme deyince yelkenler suya indi..pazartesi başlayayım en iyisi :D
sabah:1 haşlanmıs yumurta mini dilim peynir ve 2 dilim ekmek cok az reçel..3 bardak cay ben zaten şekersiz içtiigim için eklemiyorum arkadaslar bilginize..
öğlen:1 tane elma
aksam:2 tane tavuz kanat yarım lavas +közlenmis domates biber ve patlıcan salatası
şuanda ıhlamur içiyorum zencefilli..
2 litre su tükettim...

öğlen fazlasıyla hafif olmuş canım şahsen ben 1 elmayla hayatta duramazdım..

dondurmayı affettim ama kola tüketmeseydin keşke kuzum onun dısında süper...

kola zeroydu canım ama haklısın hiç içmeme gerekirdi

bestecim ben bi dönem koladan çok kilo aldımda o yüzden bi bıraktım canım çok çekerse gazlı içeceklerden alır bir yudum içer bırakırım

merhaba kızlar
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin recel domates cay
ogle 2 dilim borek cay
ara 2 incir
aksam 2 parca kızarmıs palamut yanına bol salata 1 dilim ekmek ve un helvası
pazartesi baslıcam diyete artık bu haftasonu gitti

Back
X