Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah:1 bütün 1 yarım gevrek,(saat 8gibi valla engel olamadım kendime ama onun üzerine yogunbakım okadar yogunduki harbiden 12ye kadar oturmadım erimiş gitmistir :D
öğlen:4-5kaşık bulgur pilavı
14 ara:1 çokonat (arkadasım getirdi hayır diyemedim)
16 gibi:minik kase sakızlı muhallebi(kendi yaptıgım)
akşam:1 tabak nohut yemeği ( yanında ekmek falan yok aksam yemeginde genelde ekmek tüketmem kızlar o nedenle yazmıyorum)
yanında biraz yogurt
3 litre kadar su...

ben bu hafta spor yapamıyorum yine aksamları okadar bitkinimki..
birazdanda birkac cesit meyve tabagı hazırlayıp yerim :D

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah : 1,5 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost yaptım üzerine az krem peynir ve salça sürdüm, yanında 2 zeytin ve çay

ara : 1 bardak çay

öğlen : 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve 1 kırmızı acı yuvarlak biber

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 5 tane kuru kayısı

akşam : 1 tabak karnıyarık, 3 kaşık yoğurt ve 1 domates + 1 kırmızı acı yuvarlak biber

ara : 1 kupa daha yeşil çay ve 7 tane yaş ceviz

bol su

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah : 1,5 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost yaptım üzerine az krem peynir ve salça sürdüm, yanında 2 zeytin ve çay

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

akşam : 1 tabak karnıyarık, 3 kaşık yoğurt ve 1 domates + 1 kırmızı acı yuvarlak biber

bol su

Ara öğünlerde kalorisi olan birşey yemelisin bence hocam.Yoksa ara öğün yapmanın mantığı ortadan kalkıyor.

Sabah - 15 GR protein -(50 gr lor - 1 yumurta - ton balığı - sade kahve - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 450 kalori - 37 gr protein

Öğle - (50 gr lor - 1 yumurta - ton balığı- sade kahve - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 350 kalori - 23 gr protein

Akşam I - 2 tane tost - 200 ml süt = 500 kalori - 9 gr protein

Akşam II - 125 gr tavuk - 1 tabak sebze - 100 gr yoğurt 550 kalori - 40 gr protein

Ara - 200 ml süt = 100 kalori - 6 gr protein

Ara - 50 gr lor = 50 kalori - 10 gr protein

TOPLAM 125 GR PROTEİN
TOPLAM 2000 KALORİ

bugünkü menüm

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

bol su

bestecim valla hep sevdigim seyleri yemissin karnıyarık biber dolma yogurt cevizz

6 ay sonra bugün regl oldum sonunda heralde regl olduğuna benim kadar sevinen yoktuuur :D sanırım kilo vermem duracak bu zaman dilimde inşallah ekstra kilo gelmez :D

Back
X