• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
yeşil çay bir bardak
şimdi de 1 bardak yeşil çay içiyorum ara diyelim buna

Topikte tahin pekmez yemeyi yasaklayacam o olacak :47:
Yaw arkadaş siz tahin-pekmez diyince benide iştaha getiriyorsunuz ki ben bayılırım bu karışıma ekmeğimi bandıra bandıra yemeyeee.
Zaten doğumdan sonra önce verdiğim 10 kiloyu bu karışım yüzünden aldığımı itiraf ediyorum.
O yüzden zaafım var bu ikiliye karşı.
Yemeyelim arkadaşlar yemeyelimmm :47:

offff gerçekten mi on kilo muuuu :53::53:
Allahtan tahinim dün bitti artık da almam ama pekmeze devam mecbur şu kanı düzenleyene kadar:43::43:

Kızlarr hamileyken bir gün aldım elime bir poşet şeker (farklı jelibonlar) ve başladım yemeye.
Yarısını yedikten sonra midem öyle bir bulandı ki ne var ne yok hepsi geri çıktı ve o günden sonra şekerli şeyleri görünce bir tiksinme oluyor bende.
Ben ki çikolataya bayılan birii,ben ki tatlı şeylerin aşığııı...Şuan dolapta yurtdışından gelen en kaliteli çikolatalar var ama hiiç açıp yiyesim gelmiyor inanın.
Sadece adet döneminde böyle bir tatlı isteğim oluyor ama onuda kurabiye-dondurma-sütlü tatlı tarzı şeylerle geçiştiriyorum.
Şuan mutfakta dün yaptığım elmalı kurabiyeler tepside öylece duruyor ama beni hiiç cezb etmiyor.
Diyeceğim o ki bu tiksinme benim çok işime yarıyor ama bu defada yemek yiyorum öyle.Eskiden abur cuburla beslenir yemek yemezdim,şimdi ise tam tersi oldu :18:
Bu yüzden en kısa zamanda kalorili farklı şeylerdende tiksinmeyi istiyorum :27:
Canım ya neler diyosun seeeeen:52:inan bana dua ediyorum şu tatlı isteğim gitsin diye ya iana bana ben tatlı delisiyim sanırım hayatımı sadece çikolata yiyerek sürdürebilirim hiiiç sıkıntısııııız:47:

Canım ya neler diyosun seeeeen:52:inan bana dua ediyorum şu tatlı isteğim gitsin diye ya iana bana ben tatlı delisiyim sanırım hayatımı sadece çikolata yiyerek sürdürebilirim hiiiç sıkıntısııııız:47:

Geçenlerde diyetisyene uğradım bazı sorular sordu
hocam hayatımı sadece tatlı yiyerek geçirebilirim dedim bi baktı sonra güldü...Zaten hayatımdan aburcubur ve poğaçayı çıkarsam finduk gibi kasri olcam da.

2 sene filan önce hem sigarayı bıraktım aynı andada diyet yaptım burda. Sonra 2 ayda 12 kilo verdim sonra ha dedim iyi veriyom. 1 senede 15 20 kilo geri aldım. Sonra ipin ucu bi kaçtı tam kaçtı. Sonra sigaraya tekrar başladım ama kilolar gitmedi. 2 ay önce sigarayı bıraktım şimdide diyete başlıyom bakalım hayırlısı....
Kısır döngüm benim....

1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Cacık (131 kcal)131 kcal
3.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)9 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)113 kcal
1.00 x 1 Adet (12gr) Jacobs 3in1 Kahve (Original) (52 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Adet Açma (250 kcal)250 kcal
1.00 x 1 Dilim (40gr) Baklava (120 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı1168 kcal

bilmem canım böyle hespladım bir sitede onun yalancısıyım

Canııımmmm ben sana inanıyorum tabi kii.Şaka mahiyetinde yazmıştım onu ben:1:
Lütfen yanlış anlama emi.:18:

offff gerçekten mi on kilo muuuu :53::53:
Allahtan tahinim dün bitti artık da almam ama pekmeze devam mecbur şu kanı düzenleyene kadar:43::43:

Hiç sorma :5:
Ben doğuma 82 kilo ile girdim ve doğumdan sonra 72 kiloydum...
Süt sıkıntım olunca etraftan duyma şeyleri uygulamaya başladım.Kompostolar,tatlılar,hoşaflar veeee tahin-pekmez ikilisi...
Kime sorsam bunu yedikten sonra sütüm taştı dedi,ben hergün her gün yedim ama hiiiç taşmadı.Sonunda baktım kilom tekrar 80 oldu ve eeeeeeeeeehhhhh yeterrrr artıkkk diyerek bıraktım ve o gün bugündür bu sevdamı sadece bir kaç lokma şeklinde gideriyorum.
Ama bak verseler bir kase,yanınada bir somun ekmek.Gıkımı çıkarmadan yer bitiririm :60:

Evettt işte bende öyle diyenlerdendimmm.
Sabah çikolata,öğlen tatlı,akşam çikolata yesem gıkım çıkmazdı ama şimdi hiç bir çikolata bana yerken zevk vermiyor.
Aslında bazen üzülüyorum biliyormusun.Önceden çikolatanın kokusunu alınca beynime böyle bir sinyal giderdi ve nasıl iştahla yerdim ama şimdiii....Arada bir ağzıma attığım çikolatadan bile haz almıyorum.
Evet benim gibi biri için güzel bir şey aslında ama ne bileyim.Bazen istiyor canım öyle tadını çıkara çıkara çikolata yemeyi :)))

Nerelerdesiniz kızlar. Beni takımas alan olmadı ama ben kendimi pek bi rahat gördüm. Olsun almazlarsada ben yine gelir sıkışırım aranıza:)

günaydın kızlar akşam gelemedim misafirlikteydim
misafirlik deyince korkmak alzım değil mi
evet bence de korkmak lalzımmmmmmmmmmmmm

sabah yarım diyet bisküvi
öğle patates kızartması 3 tane 1 tane biber kızartması
yarım dilim ekmek
ayran
ara yarım paket diyet bisküvi
akşam
etli patates yemeği
5 kaşık
1 dilim ekmek
ara türk kahvesi
çayla yarım dilim yaşpasta
yarım dilim tatlı

ama sabah sonuç güzeldi
72.3 olmuşum
dün 72.7 idim sanırım

akşamdan sonraını görmezsem menü hafif olmuş:))

Günaydın kızlarr.
Oğluşum çok şükür biraz toparlandı...Enerji kaynağım benim.O iyi olunca bana da birden bire enerji yüklendi :))
Dün yediklerim

sabah : 1 bardak süt,3 hurma
ara : yok
öğlen : salçalı makarna :67:
ara : yok
akşam : yoğurtlu ıspanak salatası

oğluşunun iyi olması çok güzel:)) menün harika olmuş bu arada...

Merhaba kizlar bugun ugrayamadim buraya.cok uzgunum vakit olmamasi insanin calisinca kendine uakit ayiramamasi ne zor ya.her neyse ben ruhen pek normal degilim bu aralar.yarin icin sizden ricam oglene kadar bildirim yapmaniz.muhtemelen kisitli bi zamanim olacak.

Aramiza katilmak isteyen arkadaslar merhaba.ben izinde olan bi kac arkadasla goruseyim yakin zamanda donecek yoksa sizleri takima dahil edebiliriz.yarin size kesin bilgi veririm.

haklısın tatlım ama ne yapayım aranızda en pis boğazlı benim sanırım :1:

bana bakarak menün ve sporun çok çok iyi

kızzzzzz ayşem sana diyim bilemiyorumki seni gördükçe kendimden utanıyorum yediklerimden kendime saydırıp duruyorum pis kaka tüüü diyorum kendime
hafta sonuda geliyor bugünde annedeyim yok yok benden bir cacık olmazzzz :14::14::14::14::14:
canımcım,benim şok diyet 1 günle kaldı,dün uygulayabildim bugün de eltime gittim dışarıda işlerimiz vardı,yemek yemeye girdiğimizde baya mücadele ettim salatamı yesem cızz mı yesem diye:26: eltiminde gazıyla birazda ona ayıp olmasın diye (100kilonun üzerinde oda:50: )cızzz dan yana oldu tercihim,hemde tam tartı öncesi:14: tek tesellim kahvaltımı şok diyete uygun yapmış olmam ve cızz larıda saat 3.5 da yemiş olmam.6 gibi de yarım yeşil elma yedim.7 gibi eve döndüm halen kendimi tok hissediyorum,zencefilli kürüm bitmişti onu hazırlayıp az önce 1 bardak içtim.uyuyana kadar sadece su içerim artık:34:
şok diyetide haftaya uygularım duruma göre artık:34:
yarında arkadaşıma başsağlığına gidicem mevlüt yapıcak orda napıcam bilmiyorum ama pilav la pek aram yok sanırım çok dikkat edicem şerbetli tatlıda canım hiç çekmiyo pasta olsaydı dayanamazdım yerdim.
sabah tartı hepimizin yüzünü gülümsettin inşallah:16::54:
[/B]

Bu deli kim demeyin. 89/89 topikinden davet ettiler beni.
Geldim de dediler bende dedim:) bir kaç gram kilom varda fazla onun içunn....:36::36::36:
evet canım ben davet ettim tabiki kaptanımız karar verecek benim çağırma sebebim se daha önce 8.takımda olman ve baya kilo vermen inşallah yerimiz vardır senide bir yere sığıştırırız:1::16::54:

şeker yok tatlım 2yktatlandırıcı var,
sabah ki peynirli,öğlen okula götürdüğüm kakaolu ama malzemeler hemen hemen aynı birisinde tatlandırıcı ve kakao var,diğerinde peynir ve dereotu aama ina bende bilmiyorum tatlım kalorisini:51:

valla hepiniz kek diye diye canımı çektirdiniz, dün akşam hayatımda ilk kez -şaka yapmıyorum!- kek yaptım :52:

herzamanki gibi nasıl dengeliyorsun canım yaaa
bu arada blogunu bende takip ediyorum ama kayıtlı değilim iş yeri maili yüzünden zaman zaman fikir alışverişi yapabilriz değilmi dekorasyon konusunda :1:
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer ağrıların

kayıt sistemi yok canım bende zaten, sadece facebook sayfam var, orayı beğenirsen, yeni yazılarımı oradan takip edebilirsin:)
evet denge olayı hayatımın unsuru oldu artık, bu yzden 2 yıldır çok kilo almam, hep birkaç kilo oynar..eski kiloma hiç dönmeye niyetim yok
teşekkür ederim, bugün daha iyi bacağım, dinlendiriyorum vakit buldukça..

Menü çok güzel..
Bacağının ağrısı çok üzücü...Lütfen iyice iyileşmeden spora başlama.Gezme temposunda yürüyüş yap sadece olmazmı :20:

[/B]

sağolasın turuncu..
yok artık ciddi ciddi dinlendirmeye çalışıyorum, spora sadece pazartesi gittim, o da pilates olduğu için...doktor iyi geleceğini söylemişti..
çok uzun yürüyüşlere bir müddet ara verdim, çünkü yürüyüşten sonra sızlıyor bacaklarım :50:

kızlar selam,

bugünkü yediklerim

sabah
yarım dilim kek
1 bardak sütle 5 kaşık special k

ara
1 kutu prebiotik yoğurt
1 elma (tarçınla karıştırdım)

öğlen
3-4 kaşık dolusu brokoli salatası
3-4 kaşık dolusu patlıcan közleme
4 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim tam buğdaylı ekmek

ara
1 dilim kek

akşam
öğleden sonra kek yediğim için
ton balıklı yağsız salata

gece
yok

spor yapmıyorum, dinleniyorum hala..
sıvı 3 ltyi bulmuştur bugün, ütü yapınca çok su içiyorum, içim yanmış :1:

iyi akşamlar:3:

menüm:56:

sabah:56:

kahvaltı:56:
1 bardak şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara:56:
2 hurma

öğlen:56:
saat 15:30 gibi
cızzzz lar:14::17:

tatlandırıcılı light sütlü kahve

1 elma

akşam:56:
yok

1 bardak zencefilli kür

yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

60 dk açık havada yürüyüş

Back
X