Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabretmekten başka çaremiz yok malesef :31:

pofff :19:
bugünkü menümü paylaşayım kızlar
sabah canım bişey hazırlamak istemedi sade poğaça alırım dedim sen misin öyle yapan bi tek ayçöreği kalmış :50: hemde içi çikolatalı gibi olanından aldım mecburen ama yiyemedim yarısını zor yedim sabah sabah şekerli geldi :6:
öglen dündün kalma çok az fasulye ile ciger vardı yoğurt ve iki dilim tt ekmekle onları yedim :56: (yemek yapmadım çünkü akşam memlekete gideceğim için üçgün evde yokum)
akşam 16 gibi işten çıkmadan yarım kalan ayçöreğiyle bir muz yiyip çıkarım akşam yemeği yok yani :21:
gidince neyle karşılaşırsam ama geç olacağı için bir çorba içerim belki sadece :51:

Benimde adetim 28 den 43 e çıktı bu ayda 34 uncu günüm hala yok cok sinir bozucu doktora gidicem bende inş :(

Offf canım ya çok sık olması bir dert olmaması bir dert Rabbim sağlıklı olanı nasip etsin:31:çok uzun süre olmamakta gerginlik yapıyomuş sanırsam tatlım bana havalardan dediler ama mutlaka doktora gidilmeli:51:

Ben.bugün açlık krizi geçiriyorum sanki yemek yememiş gibi ama biliyorum ki final haftası stres oldum ve stres oluncada yerim bugün yemedim onun içın böyle kendi rekorumu koruyorum sanırım cok mutluyum aç ama mutlu :))

benımde regl kafayı yedı pazar gunu azcık geldı gerısı yok beklıyorum ama şiştim kaldım
kanımda düşük çıktı gerçi doktoru begenmedım sankı dalga gectı benle nıye rejım yapıyorsun demezmı ya dedım rejımı gectım sureklı acıkıyorum ben kesın baska bısey var hersey normal dedı ama cok gıcık oldum kadına yaaaa l

Kansızlık hepimizin sorunu tatlım diyet yapma derken aslında demek istediği sağlıklı beslenmiş ama diyet yapıyorum deyince hiçbirşey yemiycen kanın tamamen düşevek diye düşündü arkadaş sanırım:37:

selam kızlar ben geldim:16:
aldım elime form çayımı içiyorumm
elmelı bayılıyorum tadı çok güzel tavsiye ederim

Ben.bugün açlık krizi geçiriyorum sanki yemek yememiş gibi ama biliyorum ki final haftası stres oldum ve stres oluncada yerim bugün yemedim onun içın böyle kendi rekorumu koruyorum sanırım cok mutluyum aç ama mutlu :))

canım sterstsndir evet ama bazıları stresten yer bazıları iştahsız olur
bende yiyenlerdenim ama iştahım kaçsa ne güzel olurduu ya
midem küçülürdü sonrada stresim geçince de az yerdim:30:

Bence menü gayet güzel, hatta öğlen az bile olmuş, dondurmayı akşam yerine öğlen yesen daha masum bir kaçamak olurdu bence :)

Canım annemler yanımdalar yemekten sonra mutlaka bişeyler yiyyolar o dondurmanın yanında baklava vardı aslında ben sır yiyiyo gözükmek için dondurma yedim diyetteyim deyinde konuşmalar hiç bitmiyo birkaçgün onların hatrına minnacık kaçamak yapıyorum birkaçgüne gidecekler ozaman kendi beslenme düzebime devam:56:

Mutfakta iki dilim baklava ve kola bana bakio yee yee dio onlari yememek icin menumu yazip yeme icme faslini bitirecem...

Sabah bir dilim kepek ekmegi
bir dilim kasar
iki dilim salam
kibrit kutusunun yarisi peynir
yarim domates
yarim bardak sut

ara yok kahvaltiyi gec yaptim

ogle 6 zeytin
yarim salatalik
Yarim domates
iki lokma ekmek uzerine recel surdum

ara sut ve dutla yapilmis meyveli yogurt

aksam yagsiz tavuk salata
yarim kase corba

BiraZdan bitki cayi ve turk kahvesi iceriz arkadasa gececm

4 litreden fazla su

Yarim saat yakar top ve istop oynadim beden egitiminde valla onuda spordan sayarim:-) tempolu is gunude cabasi:-)
ben kendimi begendim sizde begenin:-):-):-)

kahvaltı menüsü olmuş bugüüün:32:akşamın çok hafif olmuş tatlım tebrikler:nazar:
Beden eğitimindeki sporu kesinlikle sayıyorum çocuklara yetişebilmek için iki kat efor sarfediyoruz çünküüü:46:

Bende menumu yazayım en iyisi
Sabah: yumurta domates salatalık beyaz peynir 3 zeytin 1 dilim light ekmek 2 şekerli çay
Ara: 2 malta erigi
Öğlen: k flakes
Ara: azıcık badem fıstık 2 kayısı
Akşam: ekşili köfte 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim light ekmek
Ara: 1 kayısı azıcık badem fistik tadımlık yani activia yerim birde

2 fincan yeşil çay

2.50 litre su birazi karbonatli

Birde hergün 1 limon sikiyorum tansiyon içın.

Final haftamdayim spor hergün yapamicam. Genelde bu dönemde 5 kilo dan fazla alırım verdiğim kiloya 5 kiloda ekleyip motivemi artırmak istiyorum. Akşam yemeklerinde ekmek yemezsem sonra abartma ihtimali oluyor onun içın akşam kepek ekmek yiyicem. Benim yemelerimin ve kilonun abur cubur dışındaki sebebide geç yememdir. Öğlen 3 e kadar zorlamasam birsy yemeden durabilirim canim istemez. Genelde akşam 6 dan 12 ye kadar tatlı ve yeme krizlerim tutar birer moralim bozuksa ne bulursam yerim o kadar yani. Her akşam eşimle ya dondurma yada pastaneye ugruyorduk o derece tatliciyiz yani.

offf tipik beslenmem:)hayatımı aburcubur ve tatlı ile geçirebilirim:52:
tatlım ben biara sadece 6dan sonre hiçbirşey yemeyerek kilo verdim çok önemli yemek saati 8 den sonraya yemek bırakma isterseen:56:
bugünkü menünde bence mükemmel:46:

geçin dalganıza pisler:30:
görcem ben sizi:4:

ayy bende çok güldümm:1:
bu +5 bana cuma cumartesi ve pazarın hediyesi malesef:14:
bir haftadır spora gidemedim sadece yediklerimlede bu kadar telafi edebildim:31:
insülin direncim sağolsun spor yapmadan asla kilo veremiyorum:50:

birde farkettim ki son 1 1,5 aydır ben hep aynı kiloda kaldım,96,7 yi görmüştüm 1,5 ay kadar önce,90 a çıktım 88 e indim falan derken yine 86,7 ve yine 87,2 sanırım korktuğum şey başıma geldi ve benim bünye kitledi kendini 86,7 ye:40:
buna acil çözüm bulup şu 86,7 den kurtulmam lazım yoksa ben böyle bi al bi ver kalıcam 86 da:52:

Evet sanırım dediğin gibi kilo vermen takıldı.Biraz değişiklik yapmak lazım.
Dediğim gibi spora yüklenip biraz bünyeyi şaşırtmak gerek.
İnsülin direnci bende de var ve sporsuz çok zor kilo veriyorum.:31:

Canım annemler yanımdalar yemekten sonra mutlaka bişeyler yiyyolar o dondurmanın yanında baklava vardı aslında ben sır yiyiyo gözükmek için dondurma yedim diyetteyim deyinde konuşmalar hiç bitmiyo birkaçgün onların hatrına minnacık kaçamak yapıyorum birkaçgüne gidecekler ozaman kendi beslenme düzebime devam:56:

Afiyet olsun valla gerçekten bazen diyette olduğunu söyleyince her ağızdan bir laf çıkıyor, senin kendi düzenin bozuluyor. Bence iyi yapmışsıın :) Hem onların da gönlü olur. :1:

birde farkettim ki son 1 1,5 aydır ben hep aynı kiloda kaldım,96,7 yi görmüştüm 1,5 ay kadar önce,90 a çıktım 88 e indim falan derken yine 86,7 ve yine 87,2 sanırım korktuğum şey başıma geldi ve benim bünye kitledi kendini 86,7 ye:40:
buna acil çözüm bulup şu 86,7 den kurtulmam lazım yoksa ben böyle bi al bi ver kalıcam 86 da:52:

Bu kilitlenmeler için 2 günlük detoks programlar da çok işe yarıyor aslında, zaten çok güzel besleniyorsun genelde, ufak bir şaşırtma iyi gelebilir belki :8:

selam kızlar ben geldim:16:
aldım elime form çayımı içiyorumm
elmelı bayılıyorum tadı çok güzel tavsiye ederim

Bu kilitlenmeler için 2 günlük detoks programlar da çok işe yarıyor aslında, zaten çok güzel besleniyorsun genelde, ufak bir şaşırtma iyi gelebilir belki :8:

kesinlikle metabolizmayı şaşırmak şart :52:

bende menümü yazıvereyim
sabah peynir domates salatalık zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 kase special k
öğle sucuklu yumurta çok değil ama 2 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
akşam dünkü sarmalardan 7 tane 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 dilim karpuz
1 bardak form çayı
su azdı sanırım 1 lt falan
40 dk yürüyüş
farkındayım fasat:(((

Tatlım sanki ekmek çok fazla olmuş ekmeği biraz azaltsan çok daha iyi olucak bence:26:

bugünkü menüm bayanlar

sabah;
1 kase special k

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 adet haslanmıs küçük tavuk budu
1 porsiyon salata
2 kaşık pilav

arada 1 adet dondurma

akşam üzüntüden dolayı bişey yemedim canım istemedi :43:

şimdi dondurma yiyorum

1 litresi normal 2 litresi karbonatlı olmak üzere 3 litre su içtim

bilmiyrum spor yapablir miyim beni mazur görün bugün :43: :43:

Tatlım çoook sağlıksız bi menü olmuş sanırım:26:
special k ların çikolatalısını almıştım bende ama doyma diye hiç açmadım bile nasıl tok tutuyormu special klar:56:

selam kızlar nasılsınız ??
geçmişi oku oku bitmiyo yahuuuuu:35::35:
yazın regl olmak ne zor yaaa:51:az kaldı patlıycaaaaammmmm:53::53:

Hayırlı akşamlar...
Oğlumun huysuzluğu nedeni ile bugün uğrayamadım foruma..
Bugün yediklerim

sabah :
-kıymalı yumurta
-1 dilim ekmek
-1 bardak süt
-1 dilim peynir

ara :
yok

öğlen :
-1 dilim ekmeğe sürülmüş nütella

ara :
-3-4 y.k yoğurtlu dövme çorbası

akşam :
-1 porsiyon yeşil fasülye
-1 kase yoğurt
-1 dilim ekmek
-1 y.k ezme
-3 dilim doğranmış karpuz

Su : 1.5 lt
spor : yok

Şu ekmeğe sürülmüş nutella olmasaymış çok güzel olacakmış tatlım:50::50:
amaaa çok da canım istemedi şimdi desem yalaaaaaannn:33::33:

canım kist te olabilir..
ya da bahar sebebiyle olabilir.
bir de polip olabilir, mutlaka doktora gitmelisin..ben de yaşamıştım
geçmiş olsun..

Büyük bir kist aldırmak zorunda kalmıştım zaten Ayşecim bende çok iyiyie yormuyorum bu kadar sık regli ve doktora gitmeye de korkuyorum açıkçası:26:çook iyi spor yapmama ve beslenmeme olabildiğnce dikkat etmeme rağmen kilo da vermiyorum öyle çok fazla bunlar kist habercisideeee umarım yanılıyorumdur:26:

8.Takım 310. Etap***
kadis ( 71,40 / 70,9 / 0,5/ % 0,70 )
umutlayasasen ( 70,0 /69,8 /0,2 / %0,29)
nice15 ( 61,1/ 61,8 / -0,7/%-1,15 )
newlife35 ( 58,2/ 58,7 / -0,5 / %-0,86)
moni ( 86,7/87,2 / - 0,5/ %-0,58 )
symrne ( 59,3 /58,8 / 0,5/ % 0,84 )
turuncu ( 72,0 /72,5 /-0,5 / % -0,69 )
yağmur3872 ( 68,0 /66,5 / 1,5/ % 2,21 )
seher yıldızı ( 85,7 / 86,7 / -1/ % -1,17 )
8. Takım Ortalaması: %-0,05

evett şekerlerim bu sonuçlara göre bu hafta uygulamaya başlayacağımız ,diğer takımlara gidip;' ibreti alem' eylemi şöyle olacak;
size örnek olması açısından;
Merhabalar :3: gecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.:14:
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı buraya :32: ben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi :24: neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.:41:

istediğiniz kadar şirinlik katabilirsiniz:1:

hadi acıdım yine,her takıma ayrı ayrı gitmeyin diye her birinize 2 takım vericem sadece oralara yazacaksınız ve oraya yazdığınızı burayada kopyalayacaksınız:40:
eğlence başlasın:124::124::124::124:
göreyim sizi kızlar:27:

Son düzenleme:
Back
X