Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Suan hala diyette ugrasiyorsam ailemin cocukken bana zorla yemek yedirdigi icindir yazik cocuklara dimi...

valla yağmur ben hiç oğlumun peşinden koşmadım, yemezse yemez, acıkınca zaten yiyor..abur cubur da pek bilmiyor, evde kek, muffin, kurabiye, sütlaç falan yapıyorum, meyve veriyorum, onları yiyor..

dünkü menüm sabah:2 dilim kızarmış ekmek ,1 haşalnmış yumurta sarısı,patates kızartması biraz şakersiz çay
sabah kahvlatıyı geç yaptığım için yemek yemedim öğlen 1 tabak mısır patlattım onu yedim
akşam:kısır yedim yeşillik filan
spor yok akşama kadar temizlik yaptım
2.5 litre su

patates kızartması dışında bir anormallik yok canım
öğle yemğine birşey diyemeyeceğim çünkü patlamış mısırı ben de çok severim :31:

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.annem bugun daha iyi cok sukur.yazdiklariniza gece bakabilecegim ancak.Eve donunce

dayanamadım yaptım kısırı daha doğrusu annem yaptı ...bir tabak kesmedi doğal olarak 2 kaşık daha yedim ama akşam sporla telafi edicem bunu :)))

Ayy benimde canim istedi haftaya yaparim artik... Baslayinca durolmasi zor tabii...
dünkü menüm sabah:2 dilim kızarmış ekmek ,1 haşalnmış yumurta sarısı,patates kızartması biraz şakersiz çay
sabah kahvlatıyı geç yaptığım için yemek yemedim öğlen 1 tabak mısır patlattım onu yedim
akşam:kısır yedim yeşillik filan
spor yok akşama kadar temizlik yaptım
2.5 litre su

Misir yagsizdir insallah.. Kisir offf...

valla canım ben dün yaptım sorma baya yedim ama hafta sonu kaçamak olarak sadece oydu
napalım artık telefi ederiz:1:

Bulgur cok besleyici ve saglikli fazlasina kacmasaydin cok iyi olurdu.. Telafi edersen super olur

valla kilosu düşük olmasa hiç uğraşmıcam ama çok zayıf teyzesi çokkkk....

Annesi bir yasindan sonra zorlamak yanlis hele okula baslayinca gorseniz ac kurtlar gibi hepsi... Teyzesi yesin onu yaaa... Bende istiorum bebek...

öğle mısır yerine çorba falan yeseydin 1 kase daha iyiymiş sanki...
mısır yağlı ve tuzlumuydu ...canım istedi bak şimdi :)))
ya bu menüleri paylaşmayalım duyduğumu gördüğümü yemek istiyorummm :)))

Menuleri her gordugunde canin birsey isterse kalk bi bardak su ic super oluo..

valla yağmur ben hiç oğlumun peşinden koşmadım, yemezse yemez, acıkınca zaten yiyor..abur cubur da pek bilmiyor, evde kek, muffin, kurabiye, sütlaç falan yapıyorum, meyve veriyorum, onları yiyor..

En dogrusunu yapiyorsun fastfoodlar yeni nesli obez yapio zaten.. Aciktigini bi sure sonra nasilsa farkedecek...

Ayy benimde canim istedi haftaya yaparim artik... Baslayinca durolmasi zor tabii...

Annesi bir yasindan sonra zorlamak yanlis hele okula baslayinca gorseniz ac kurtlar gibi hepsi... Teyzesi yesin onu yaaa... Bende istiorum bebek...

inşallah normal kilosuna ulaşırda zorlamam...inşallah Allah dileğen herkese nasip etsin bu duyguyu...

Menuleri her gordugunde canin birsey isterse kalk bi bardak su ic super oluo..

denedim hiçte süper olmuyo :)))

Selam kizlar menumu yazacagim

sabah haslanmis yumurta bir tane
kibrit kutusu kadar peynir
bir bardak sut

ara bitki cayi turk kahvesi

ogle karpuz bir dilim kahvalti gec olunca acikmadm

ara ayran

aksam 2kasik pilav
Sac tava 3 kasik kadar
salata
2 kasik patates suresi
ayran ve tursu
2.5 litre su
1 saatten fazla dans ettim gun icinde aylak aylak gezdim o kapi senin bu kapi benim:-):-):-) cookk yorgunumn

kızlar selam,

misafirlerim az önce gittiler :53::53: sadece yediklerimi unutmadan yazyayım, yarın geçmişi okuyacağım.

sabah
1 dilim jambon
yarım dilim çavdar ekmeği
2 kutu prebiotik yoğurt
2 dilim ananas

ara
yok

öğlen
tam tahıllı sandviç ekmeğine
1 dilim jambon
1 dilim peynir

ara
yok

akşam
2 kaşık deniz börülcesi
3-4 küçük top köfte
bol salata
4-5 tane fırında mantar (light kaşarlı)
2 kaşık iç baklalı enginar
2 kaşık fırında baharatlı patates
1 kadeh kırmızı şarap

gece
1 ince dilim yaban mersinli kek
7-8 kiraz
3 çilek
2-3 dilim naneli çikolata (pakete baktım, tek dilimi 37 kaloriymiş)

3 lt sıvı rahat tükettim (belki daha fazla)
1 saat yürüyüş var :16:

anammm o nasıl bir menüdür öyle :53: :1:

Kızlar bugün abarttim galiba
Sabah: 2 tane ekmek üstü kaşar üzerlerinde 2 şer sucuk beyaz peynir salatalık 1 şekerli çay 3 zeytin
Ara:3 kuru kayısı az badem fıstık
Öğlen: 1 kase kflakes
Akşam: 3 küçük patlıcan kuru dolması 2 kaşık yoğurt yarım kase sebze çorbası 2 dilim karpuz

Gün içinde 2 bardak yeşilçay ve 3 lt karbonatli su

Activia yerim birde tamamdir

Sabah: 2 tane ekmek üstü kaşar üzerlerinde 2 şer sucuk beyaz peynir salatalık 1 şekerli çay 3 zeytin
Akşam: 3 küçük patlıcan kuru dolması 2 kaşık yoğurt yarım kase sebze çorbası 2 dilim karpuz

Kahvalti en masum ohun ben pek abarti goremedim canim

Gunaydin kizlar annem rahatsiz hastanedeydik gelemedim dun

Allah acil şifalar versin inşallah

haklisin canim bu hafta ici baslayabilirim aslinda haftada 2 gun yapabilirim cok yorucu oluyoda:-)

.

ben hergün yapıyorum neredeyse alışınca seviyor insan daha fazlasını istiyor yetmiyor :1:

selam kızlar nasılsınız dünden beri
bugün alışverişe filan fitiim ütü yaptım yei turdumda bir bakayım dedi sizler nasılsınız diye

çok şükür iyiyim sizler nasılsınız :1:

üç patlıcan dolması mı :53: sabah kahvaltısı biraz tartışılır ama nede olsa sabah olduğu için pek sorun teşkil etmeyebilir :1:

selammm şekerciklerim:3:
nasılsınız bakalım,ben iyiyim ve saçma sapan ne bulursam yiyorum:39: nedenkiii derken regl oldum sorun çözüldü:1:

az önce zencefilli kürümü yaptım yarın sabah tan itibaren de düzenli menülerimle karşınızdayım:34:

sabah itibari ile de düzenli spor:8:
şu 2 günün değerini bilin:34:kızın, bol bol eleştirin, saçımı çekin her şey serbest:67:
menü paylaşmıcam menü yok çünkü ortada:56: zamansız vakitsiz garip bi şekilde beslendim:125:

kadriyecim
anneciğine geçmiş olsun canım,rabbim acil şifalar versin:54:

menülerinizede yorum yapma hakkı görmüyorum 2 gündür kendimde:40:

dışarı çıkıyorum az bi gezip yürüyeyim bari:10::124:

kocaman öpüldünüzzzz:54::54::54::16::16::16:

selam kızlar nasıl gıdıyor haftasonu :6: ben yıne anne kurbanı oldum bugün :5: sabah köfte patates yedım akşam yayladaydık tavuk yaptık mangalda yanında az pilav yedım kola da vardı :5: evdeyim az once nescafe içtim yarın akşam dönüyorum hareketli gecıyo günler ama yemek faslı da hareketlı maalesef :9:

Mrb herkese...

ben cozuttum iyice...

yarin sinavim var...ders calismaya calisiyorum...

dua edin bana...

kacirdim ipin ucunu biraz...toparlayacam ama ins sinavlardan sonra...

iyi aksamlar...

Back
X