Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar hafta sonu küçük bir trafik kazası atlattım,hızla gelen bir araba yavaşlayamadı ve kaldırımda arkadaşımile bana çarptı Rabbim korudu adeta:43::43:Çok şükür Allahıma...
Ayağımda ezilme oldu,iki gün basamadım ayağımın üzerine bugün daha iyiyim ama bu üçgün sadece yatarak ve yiyerek geçti annem sayesinde:25::25:Çok şükür artık yürüyebiliyorum yarın sporuma devaaam inşallah bu hafta eksileri görmek istiyoruuuuum:52::52:

Sudecim çokkkk geçmiş olsun,Allah daha beterinden korusun canım..

kızlar bugün çok yoğun bir gündü, ölüyorum yorgunluktan..
sabah 08.00'de yürüyüşle başlayan maratonum, gece 23.15'e kadar 3,5 saat ütü yapmakla bitti :50:
sahi ütü ne kadar kalori yaktırıyor yahu :52:

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
4-5 tel çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dilim dana jambon
domates, salatalık

ara
türk kahvesi(şekersiz)
2 adet çikolata (2x37 kalori)

öğlen
2 kaşık iç baklalı enginar (yemek o kadar kalmış :1:)
5 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 ince dilim kek yaban mersinli

akşam
1 tabak taze fasülye zeytinyağlı
5 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

gece
yok

su en az 2,5 lt tüketmişimdir..
1 saat spor+3,5 saat ütü var :9::nazar:

kızlar bugün çok yoğun bir gündü, ölüyorum yorgunluktan..
sabah 08.00'de yürüyüşle başlayan maratonum, gece 23.15'e kadar 3,5 saat ütü yapmakla bitti :50:
sahi ütü ne kadar kalori yaktırıyor yahu :52:

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
4-5 tel çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dilim dana jambon
domates, salatalık

ara
türk kahvesi(şekersiz)
2 adet çikolata (2x37 kalori)

öğlen
2 kaşık iç baklalı enginar (yemek o kadar kalmış :1:)
5 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 ince dilim kek yaban mersinli

akşam
1 tabak taze fasülye zeytinyağlı
5 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

gece
yok

su en az 2,5 lt tüketmişimdir..
1 saat spor+3,5 saat ütü var :9::nazar:

Utu kabusum benim:-( az once bitirdim bana gore 3 saat yuruyusten fazladir... Menun harika bu arada...

Canim tarifini bana özel mesaj olarak atarmisin? Deniyim bi tutmazsa alırım.

duygucum buradan yazayım, belki yapmak isteyen başka arkadaşlar olur..

sütü iyice kaynat (ben köy sütü kullanıyorum ama bulamazsan günlük süt te işini görür)
mayalayacağın kaba al. Toprak güveç kap varsa mükemmel oluyor, yoksa cam kapaklı bir kap olur..borcam gibi mesela..
Süt 43-45 derece olması gerekiyor..Derece varsa onunla ölçebilirsin aman civalı birşeyle deneme, patlıyor :9: derecen yoksa, o zaman serçe parmağını tencereye daldır, eğer 10'a kadar saydığında elin yanmıyorsa süt mayalanmaya hazırdır..

bu arada ortam hazırlanacak: bir nihale üzerine önce battaniye, üstüne büyükçe bir havlu ser..

mayalık yoğurdu hazırla: her litreye 1 yemek kaşığı yopurt koyacaksın..mayalık yoğurdun üzerine kaynamış sütten al biraz, ikisini güzelce karıştırıp daha sonra kaynamış sütün içine karıştır ve kapağını kapat..

yoğurt kabını havlu üzerine yerleştir, önce havluyla, üzerine battaniye ile kabı sıkıca sar, üşümemesi lazım..kapı/cam kapalı olur, sıcak ortamda bekletirsen daha iyi sonuç alırsın :34:

4 saat bekledikten sonra yoğurdu açabilirsin..4 saatten fazla bekletme, yoğurt ekşiyebilir..
açtığın yoğurdu kesinlikle hemen tüketmeye kalkma.. bir gece buzdolabında beklet, ondan sonra kaba kaşık sokabilirsin..
afiyet olsun :16:

Utu kabusum benim:-( az once bitirdim bana gore 3 saat yuruyusten fazladir... Menun harika bu arada...

valla benim de kabusum, başlayana kadar derttir, sonrası çabuk geliyor..ama bizim ev maşallah çamaşırhane gibi..
çok yoruldum, ayaka tabanlarım ağrıyor resmen..yatmaya gidiyorum..
iyi geceler..

ben de hırslı olmak istiyorummmm :52:
bu arada kızlar önümüzdeki günlerde 1 haftalık bir seyahatim olacak, sonrasında kısmetse pilatese yazılıyorum :51:
seyehate gitmeden siki bi diyet ve spor seyehate super hazirlik olur derim...

Kızlar hafta sonu küçük bir trafik kazası atlattım,hızla gelen bir araba yavaşlayamadı ve kaldırımda arkadaşımile bana çarptı Rabbim korudu adeta:43::43:Çok şükür Allahıma...
Ayağımda ezilme oldu,iki gün basamadım ayağımın üzerine bugün daha iyiyim ama bu üçgün sadece yatarak ve yiyerek geçti annem sayesinde:25::25:Çok şükür artık yürüyebiliyorum yarın sporuma devaaam inşallah bu hafta eksileri görmek istiyoruuuuum:52::52:

Gecmis olsun canim bi cocuk falan sewindir...eksileri bende bekliyorum senden...

menüm biraz kötü oldu bugün:(
Annemi doktora götürdüm dışarıda sağlıklı beslenemiyoruuum:26:
SABAH:
yarım simit
yarım peynir

ÖĞLE:
3 küçük pişi(yağda kızarmış hamur)
1dilim peynir
1dilim karpuz

AKŞAM:
1tabak kuru fasulye
1tabak makarna
1kase yoğurt
1elma
Annene gecmiss olsn cnm ogle muthis agir olmus gibi...
canım öğlen hiç olmamış..
keşke kutu yopurtlardan alsaydın..
Koyde alteatif yok cnm koy ogretmeni olmanin eksileri... Yemek alternatifim yagli ekmek yaptirmialrdi birde cipa yediler...hemde gozumun onunde...

duygucum buradan yazayım, belki yapmak isteyen başka arkadaşlar olur..

sütü iyice kaynat (ben köy sütü kullanıyorum ama bulamazsan günlük süt te işini görür)
mayalayacağın kaba al. Toprak güveç kap varsa mükemmel oluyor, yoksa cam kapaklı bir kap olur..borcam gibi mesela..
Süt 43-45 derece olması gerekiyor..Derece varsa onunla ölçebilirsin aman civalı birşeyle deneme, patlıyor :9: derecen yoksa, o zaman serçe parmağını tencereye daldır, eğer 10'a kadar saydığında elin yanmıyorsa süt mayalanmaya hazırdır..

bu arada ortam hazırlanacak: bir nihale üzerine önce battaniye, üstüne büyükçe bir havlu ser..

mayalık yoğurdu hazırla: her litreye 1 yemek kaşığı yopurt koyacaksın..mayalık yoğurdun üzerine kaynamış sütten al biraz, ikisini güzelce karıştırıp daha sonra kaynamış sütün içine karıştır ve kapağını kapat..

yoğurt kabını havlu üzerine yerleştir, önce havluyla, üzerine battaniye ile kabı sıkıca sar, üşümemesi lazım..kapı/cam kapalı olur, sıcak ortamda bekletirsen daha iyi sonuç alırsın :34:

4 saat bekledikten sonra yoğurdu açabilirsin..4 saatten fazla bekletme, yoğurt ekşiyebilir..
açtığın yoğurdu kesinlikle hemen tüketmeye kalkma.. bir gece buzdolabında beklet, ondan sonra kaba kaşık sokabilirsin..
afiyet olsun :16:

Cok saol canim bakalim deniyicem olmazsa makine alicam baya.sarıp sarmalamak lazım sanırım. 1 litre yada yarım litre sütle yapincada mi. 4 saat bekletmek gerek?

Hafta sonu takimdan bi arkadas acik bufe kahvaltiya gittim deyince cok imrenmistim. 2 kilo daha verirsem 1000 kalorilik acik bufe kahvaltisi yapcam demistim yaa vazgectimmm..

Cumartesi 12 gibi hastaneden ciktim arkadaslar aradi gel kahve icelim dediler. Gittim iyi ki gitmisim. Acik bufe saati daha... Yan masaya once tiklim tiklim 5 tabak geldi arkasindanda iki kisi... Kadin 150 kilidan fazlaydi ve masada birsey kalmadi... We kadin 40 yasindan kucuktu... Artik acik bufe dusmanim oldu...
Kacamak yaptim ondan bi catal bundan bi kasik dewam canlarim... Nolcak sanki...

Sismanlik bi insana bu kadar yakisir... Kendimi boyle sewiyorum... Bunlar benim zugurt tesellimdi artik olmayacak...

Kizlar bugun yazdiklarimin cogunu gormeden yqzdim tel. Kafayi yedi .hatalar olduysa affola...

Herkese iyi geceler...

Hafta sonu takimdan bi arkadas acik bufe kahvaltiya gittim deyince cok imrenmistim. 2 kilo daha verirsem 1000 kalorilik acik bufe kahvaltisi yapcam demistim yaa vazgectimmm..

Cumartesi 12 gibi hastaneden ciktim arkadaslar aradi gel kahve icelim dediler. Gittim iyi ki gitmisim. Acik bufe saati daha... Yan masaya once tiklim tiklim 5 tabak geldi arkasindanda iki kisi... Kadin 150 kilidan fazlaydi ve masada birsey kalmadi... We kadin 40 yasindan kucuktu... Artik acik bufe dusmanim oldu...
Kacamak yaptim ondan bi catal bundan bi kasik dewam canlarim... Nolcak sanki...

Sismanlik bi insana bu kadar yakisir... Kendimi boyle sewiyorum... Bunlar benim zugurt tesellimdi artik olmayacak...

Kizlar bugun yazdiklarimin cogunu gormeden yqzdim tel. Kafayi yedi .hatalar olduysa affola...

Herkese iyi geceler...

Korkuttun bende mi vazgeçsem acaba. Bu kadar zorla veriyoruz bir öğünde 1 kilo almamak lazım galiba :(

günaydın kızlar :7: ben döndüm memleketten valla bi şişmiş hissediyorum kendimi :9: regl de olacağım için gögüslerim de şiş bi de çok yemekten göbek de fırladı bu hafta tartıda kesin artı bekliyorum :25: neden almak çok kolay ama vermek bu kadar zor anlamıyorum :30:

günaydın kızlar :7: ben döndüm memleketten valla bi şişmiş hissediyorum kendimi :9: regl de olacağım için gögüslerim de şiş bi de çok yemekten göbek de fırladı bu hafta tartıda kesin artı bekliyorum :25: neden almak çok kolay ama vermek bu kadar zor anlamıyorum :30:

gunaydin sekerim almak gibi vermekte cok kolay emin ol... Neyse bakalim sen simdiden hangi takimlari gezmek istersin onu belirle:-) ayse ablanin muthis fikrine bayildim...

Sabah: 1 poaca, salatalık peynir
Öğlen: yarım simit bal azıcık tereyağ
Ara: 1 muz iki kayısı
Akşam:2 kaşık bulgur pilavi, 5 kaşık nohut, 2 kaşık havuç tarator 2 kaşık çorba
Ara: activia

3 litre karbobatli su 2 bardak yeşilçay 1 sade soda

iyi bir menü sıvı tüketimine de bayıldım off acıktım ben ya :1:

helal sana:)) yaparsın sen...

yaparım inşallah şimdi 2 tur daha attım parkurda bende inanıyorum kendime...

herşey inanmakla başlıyor zaten inanmasak burda olmazdık azmini tebrik ediyorum :)

menüm
sabah peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek 2 bardak tek şekerli çay
ara 3 tane form bisküvi
öğle 1 kase çorba 5 kaşık makarna
ara 1 çaybardağı süt
akşam yarım kase işkembe çorbası yarım porsiyon patlıcan yemeği 2 dilim ekmek
4 tulumba tatlısı 5 çilek
1.5 lt su
1.5 saat tempolu yürüyüş :)))

keşke tatlıyı geç saatlerde değilde daha erken yeseydin ve saysı 1 yada 2 olsaydı süper olurdu :) spor da gayet güzel beğendim

seyehate gitmeden siki bi diyet ve spor seyehate super hazirlik olur derim...

Koyde alteatif yok cnm koy ogretmeni olmanin eksileri... Yemek alternatifim yagli ekmek yaptirmialrdi birde cipa yediler...hemde gozumun onunde...

evet gitmeden 57'yi görmek istiyorum..
hımmm alternatifler o drumdaysa ben de yememyi tercih ederdim.."cipa" ne?

Cok saol canim bakalim deniyicem olmazsa makine alicam baya.sarıp sarmalamak lazım sanırım. 1 litre yada yarım litre sütle yapincada mi. 4 saat bekletmek gerek?

evet canım iyice sarıp sarmala..
ve evet, o kadar sütle de 4 saat bekleyecek..
1 litre şişe sütünden yapabiirsin mesela, ona 1 yemek kaşığı mayalık yoğurt koyacaksın :34:
umarım güzel olr, makineye hiç gerek yok çünkü :34:

Allah daha beterinden saklasın tatlım önce sağlık boşver şimdi sporu tam olarak iyileşince İnşallah daha fazla sppor yaparsın :)

menüm biraz kötü oldu bugün:(
Annemi doktora götürdüm dışarıda sağlıklı beslenemiyoruuum:26:
SABAH:
yarım simit
yarım peynir

ÖĞLE:
3 küçük pişi(yağda kızarmış hamur)
1dilim peynir
1dilim karpuz

AKŞAM:
1tabak kuru fasulye
1tabak makarna
1kase yoğurt
1elma

aslında göründüğü kadar da kötü bir menü değil sadece spor yapamaman kötü olmuş o kadar :)

Günaydın kızlar;
dünkü menüm
sabah:1 gül böreği, 1 bardak çay
öğle:1 pogaca 1 bardak çay
akşam:1 porsiyon fırın mücver
spor:1 saat yürüyüş,.10 dak. Mekik, 200 ip atlama
2 litre su

Back
X