• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evett kızlar gunun ılk menusu benden gelsın aksam yemegınıde yedım mutfagı kapattım:KK70::KK70:ek bsey yersem ıspıyonlarım kendımı:KK22:
SABAH
2 dılım tereyaglı salcalı ekmek
2 sıyah zeytın
7-8 tane haslanmıs brokolı
1 bardak tek skerlı cay
ARA
3 kuru kayısı
1 kucuk kırmızı elmanın yarısı
2 kucuk mandalına
4 dılım portakal
4 dılım greyfurt
AKŞAM
1 tabak havuclu kabaklı patates yemegı
3 kasık bulgur pılavı
bol soganlı borulce salatası
4 catal kabak tatlısı
2-3 lıtre su

patetes ve bulguru aynı anda tüketmemeni öneririm

3ü bir arada içiyorum 25 kalori 2 bardak içiyorum zaten günlük kalori sayıyorum ben 700 kalori filan alıyorum toplam çünkü ekmek sıfır bende ve yemeklede pek aram yok nerden geliyor bu kilolar bilmiyorum :KK43:
anladım ccanm az yemekte kılo almana sebeb olur canm cunku metabolızma yavaslıyor ve kendını kıtlık moduna alıyor yeme duzenını bıraz daha degıstırmeye calıs kuzum yemeklerle barıs o_O
patetes ve bulguru aynı anda tüketmemeni öneririm
bulgurdan fazla yememeye calıstım canım ıkısıde karbonhıdrat :KK51:
tamm canm ınsallah ulasırsın hedefne

anladım ccanm az yemekte kılo almana sebeb olur canm cunku metabolızma yavaslıyor ve kendını kıtlık moduna alıyor yeme duzenını bıraz daha degıstırmeye calıs kuzum yemeklerle barıs o_O

bulgurdan fazla yememeye calıstım canım ıkısıde karbonhıdrat :KK51:
tamm canm ınsallah ulasırsın hedefne

inşallah sizinde desteginizle halletcem tüm sorunumu

canım içtiğin bitki çayları toplamda günlük 4 bardağı geçmemeli. zayıflamaya yardımcı olan bi sürü çay var ancak hepsinin o kadar çok yan etkisi ortaya çıkabiliyor ki. en güzeli yeşil çay. yeşil çayı günde 2 bardak içerek metabolizmamızı hızlandırabiliriz toksinlerden kurtulabiliriz. 5 i bir arada çayların içinde ne var bilmiyorum ama sinameki acı çehre gibi bağırsakları çok çalıştıran bitkilerden uzak durmalı. çünkü bağırsak tembelliğine yol açıyor.

teşekkür ederim canım yeşil çay yine en favori yani

bayildimm hele birisi cok tatli olmus zayiflayinca masallah
tamam kaptanim bu hafta gozleriniz ustumde olsun yanlis yaptigim anda sacimi yolun :confused: gerci benim sacim sik takimca yolun anca biter:confused:

insallah canim deneyeyim

ne guzel senin gibi bir isim olsada bende giremesem buraya ozlem
Amin canım Allah gönlüne göre versin olur neden olmasın

***8.Takım 393.ETAP***

moni( 101,8 / 0 / 0/% 0)izinli
Ceco34( 112,9/112,9 /0/% 0)kılosu sabıt
adayaren38 (70,7 / / /% )bildirimde bulunamadı
benben (68,6/ 68,5/ 0,1/%0,15)
melekkız_( 64,7 /64,4/0,3 /% 0,46)
sln71( 55,9/ 56,1/-0,2/%-0,36 )
yst38( 105,5/ 105,3/0,2 /% 0,19)
turuncu (72,7 /72,7/0 / %0)kilosu sabit

8. Takım Ortalaması %0,06

gulsencım bu saate kadar bekledım ama hala gelmedın be tatlım bı 5 dk daha beklıyorum 6 ya az kaldı

Ben Aksamı fazla kaçırdım lokum vardı bisküvi vardı dayanamadım off off... o_O
ah be canm keske yemeseydın ama bol su ıc ve aksam yemegını hafıflet azıcık dengele kuzum:confused:
Oy oyy masallah. Bizim buralarda bebek bekleyenlere 'Allah tez zamanda elini ayagina kavustursun' derler. Insallah senin de bebisin saglikli bi sekilde aranizakatilir

Ben hamileyken 80 ne dayanmistim.sen kacsin simdi.
amin canım benım ınsallah ben hamıle kaldıgımde 87.7 kıloydum suan 78,5 kıloyum canım benım sonum ne olur bılmıyorum

Back
X