anca adam akıllı bı gecmıs yapabıldım kızlar
Menü bildirimim;
Sabah;
*yumurtalı yeşil soğan kavurması (1 yumurtalı)
*1 muz
*1 bardak su
Akşam;
*1 kase cevizli havuç tarator
*1 tabak kıymalı karnabahar
*Bir avuç fındık-ceviz
*Bir ayvanın 6 da 1 i
*2 çatal şalgam turşusu
*2,5 bardak su (yatana kadar içmeye devam :))
Bugün 55.8 di kilom :)
menun guzel gorunuyor canm tarator nasıl bısey ılk defa duydum
Merhaba arkadaşlar

dışarıdaydım yeni geldim eve :) bugünkü menümü yazayım:
Sabah
1 dilim ekmek, 1 yumurta, cok az peynir, 3 yeşil zeytin, 1 çay kaşığı bal

aksam:
1 porsiyon ızgara et, salata çok az lavaş ekmeği
3 bardak su :)
karbonhıdratlar oldukca azalmıs ve bugun kacamakların olmamıs supersın mervecım

devamını beklıyorum suyuda cogaltsan super olacak ıste o zaman kacsın kılolar bızden
kızlar babaannemin zoruyla gittiğimiz bi ziyarette simit poğaçayı reddettim. ardından çerez teklifi onu da reddettim. daha sonra da çikolatalı kek teklifi?? babaannem kızım sabahtan beri dışardayız kan şekerin düşcek diye mırıldanıp bana bi kaç defa gözlerini belertip bakınca yemek zorunda kaldım. bir dilim kek

(( evet 12 gün aradan sonra ilk kaçamak. ama olabilir bi daha olmasına da izin vermemeye çalışıcam şimdi ben bunu nasıl telafi edicem onu söyleyin bana

( yogurt mu yesem akşam sadece ya da bu aksam ve yarın bütün gün sadece yogurt mu yesem biriniz yardım edin lütfen yoksa kafayı yiycem
canım bozma moralını bugunu bıraz daha hafıf tutar bol suyla atlatırsın bak ben kacamak yaptıgımda sakız cıgenemeye calısırım gercı sakız acıktırır derle ama sındırıme cok faydası var eger o yoksa mutlaka maden suyu ıcmeye calısırım daha cabuk tolere etmeye yardımcı oluyor
MENÜM
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
70 kalori
ARA
wanted
160 kalori
ÖĞLE
1 tabak yeşil fasulye
5kaşık bulgur pilavı
1 kase marul salatası
4 kaşık yoğurt
320 kalori
ARA
2 mandalina
70 kalori
AKŞAM
Kıymalı yumurta
yoğurt
320 kalori
Toplam 940 kalori
2.5 litre su
kız

senle ben cıkolatadan vazgecemıcez ayy ben korkmaya basladım hamılelık oncesı hıc aramıyordum hamılelık donemınde canım cekıyor cok ınsallah dogum sonrasınada kalmaz bu cıkolata askım
Kahvaltı 2 dilim Salçalı ekmek olmasaydı daha iyiymiş ama kabul edilebilir bence

2. Ara çok olmuş

soslu mısır bildiğim kadarıyla oldukça yağlı ve kalorili

süt dilimi 1 tane olsaydı iyiydi
normalde aksamları ekmek yemıyorum ogleyıde meyve yıyerek gecırıyordum canm aksam yenılınce meyve kılo olarak gerı donuyor cunku ama dun onu uygulayamadım antep fıstıgı cok yemegınce sut dılımıne saldırdım

1 tanesı kesmedı tatlı ıstegımı ama keske menum yazdıklarımla sınırlı kalsaydı
Kızımın pastasini ben yapayım dedim ama beceremedim galiba çökme yaptı
cok hos olmus tatlım hep merak ettmısımdır seker hamuruyla nasıl yaptıklarını mutlaka nasıl yaptıgını beklıyor bende yapmak ıstıyorum
Kizlar selam h.sonu nöbetçiydim çok yogun geçti ancak bakabildim. Dünkü moral bozuklugu ile akşam çayın yanında yedikce yedim ikram biskuvi yarim halley saldirdim resmen moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum 100 gram vermisim epi topu
canım ben dun sunu gordum kendımı kasıt bıseyler yemedıgım zaman tartıda artı goruyorum ama dun o kadar cok kacamak yaptım kı anlattamam cuma gunu kı kılomla aynıyım stres yapma streste kılo vermemızı etkılıyor
Menum
sabah
2 yumurta omlet
biraz peynir
1 dilim ekmek
5-6 zeytin
öğle
1 küçük bardak mısır yağsız
ara
1 Nescafe
akşam
6 kaşık nohut
salata
1 dilim ekmek
ara
2 meyve yiyeceğim
1150 kalori

gayet guzel bı menu canm suda ıcıyorsun dımı bol bol
Önce dünkü menum
Sabah. Bir simit 2 üçgen npeynir
Ogle. Kabak yemeği 4 yemek kaşığı yogurt 2 yaprak sarma beyaz tavuk eti tavada yagsiz baharatli 3 parca
Aksam. Çipura ızgara salata
Ara. Cozuttum ikram bisküvi en az 6-7 tane yarim halley yer fıstığı antep fıstığı ne ararsan var
sende ben gıbı cozutmussun canm ama ben senden daha fazla abur cubur yedım emın ol sabah kı bır sımıt 4 dılım ekmege bedel bugunu hafıf gecırmeye ve bol su ıcmeye bak
Menun gayet iyi canim cok kalorili degil sadece antep fistigi biraz kalorili ben bugun kardesimdeydim,kek börek yemek zorunda kaldim, ama abartmamaya çalıştım...
cok yıyemedım zaten canım 10 tanecık anca bol su ıcmeye calıstım
bu günkü menüm
sabah 9 gibi 1 tam haşlanmıs yumurta ve 1 yumurtanın beyazı
2 adet hindi füme
1 dilim peynir
ara
1 bardak yağsız sütten nescafe
ara
1 dilim kek (beni vazgeçiremeyecek)
ara
1 bardak yağsız sütten nescafe
akşam
150 g kadar kıyma ve yumurta
dukan kekı mı canım yoksa hazır alma mı
selam millet menümü paylaşıp geçmişe gideceğim :)
sabah: 1,5 dilim kızarmış tb, salça, 1 kk peynir biraz zeytin az tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase mercimek çorba, 1 milföy böreği, 3 köfte yanında az kızartmalardan, yarım dilim dilim tb,
ara: 1 mandalina
ara: orta türk kahvesi 1 çay
akşam: 1 kase mercimek çorba, 3 kaşık keten tohumlu yulaflı yoğurt
ara: yeşil çay içeceğim
bol su
oglenı aksamla dengelemıssın canm super
çok haklısın canım katılıyorum dediklerine dün çok açtım yemekten önce bu cok tehlikeli oluyor işte
kuzum kek dışında gayet güzel bence tadında bırakmışsın yediklerini
iki öğün mü yapıyorsun tatlım? gayet iyi bence
afiyet olsun canım güzel
canım ben kaçamak yaptığımda yeşil çay ve bol su içerim...bu arada tanışmışmıydık ben Leyla, 66 kiloyum hedef 55
wanted olmamış onun dışında çok iyi ama
canım akşamki ara dışında utnılacak bir şey yok bence :)
ah canım ya işte bu yüzden kiloluyuz ya ruh halimize göre yemeğe saldırıyoruz...

bazen gitmez kilolar uzun süre sonra düşünmediğin anda incelirsin sabret ve dua et ve de çok düşünmemeye çalış tek yapmaman gereken şey yemeğe sarılmak
offfssss halbuki onlara kadar çok iyiymiş
gayet iyi
afiyet olsun tatlım
ahh ahh canım o aksama daha neler ekledım ben 2 mandalına 5-6 tane hosbes 1 bardak cay ayy daha saymayayım
bugün önceki okulumda birlikte çalıştığım bir arkadaşımla buluştuk başka ilde görev yapıyor artık...bir ara ikimiz de kilo almıştık onu bir gördüm göbek gitmiş üst bacaklar incecik nasıl formda, ben desen 66 ile nasıl görünebilirim her yanım tombik of kızlar ama iyi oldu onunla görüşmek bir kez daha dank etti ve daha da isteğim hırsım arttı....
canım kılo verırken ıdeal kılona yakınsan spor yapmanı tavsıye ederım yoksa bıngıl bıngıl oluyorsun ne kadar zayıflasanda
Canim moralini hic bozma sen hamilesin ve kilo veriyorsun ben 18 kilo almıştım demekki bebeğin canı biraz kuruyemiş ve süt dilimi istemiş şimdi düşünme yediklerini bol bol su ve yeşil çay iç canım
kılo verıyorum canımda bı yandanda kılo almayacak dıye korkuyorum ama yedıklerımden kısmıyorum hıc bı zaman bebege zararlı seyler yedıgımde suclu hıssedıyorum kendımı
Bugunki menum
sabah ac karna limonlu ılık su
kahvalti 3 kaşık menemen, peynir, zeytin, 2 cay kaşığı pekmez, 2 dilim ekmek, 1 bardak meyve çayı
ara
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
3 adet börek, sekersiz cay, 2 dilim kek

Akşam
1 bardak şekersiz çay
borekler kekler yenmıs ama aksam telafı etmıssın canm
Çok yorgunum yaa uykum var patates kasesi yapmak istiyorum ama yapamadım. Poğaçalarım kabarmadı istediğim şekli veremedim. Metehan bir yandan ağlıyor hamurlar ortada zor bir gün oldu. Pasta umarım güzel olur

İçine fıstık istedim acı fıstık var koyalımmı diye soruyor bide tanıdık
canım bozma moralını emınım cok guzel olucakk anneler yaparda guzel olmazmı hıcc
evet canım sordum ve bazı öğünlerini hafif geçiştirdiğini söyledi, tabi ki bu işin yolu az yemekten geçiyor ve İstanbula gitti ev falan açtı koşuşturmalı bi hayatı olduğunu ve cok yürüdüğünü söyledi
yurumek sıkılastırmıstır canım yururken butun kaslar calısıyor o nun etkısıde olmustur