- 4 Eylül 2011
- 19.732
- 70.635
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü güzel gibi. Hesaplayan varmı arkadaşlarBugunki menu
sabah ac karna 1 bardak limonlu ilik su
Kahvalti
1 dilim ekmek arasi peynir, bol marul
Ara
1 bardak bitki cayi
oglen
bir tabak nohutlu pilav, aci biber turşusu
Ara
1 bardak bitki cayi, 1 elma
Aksam
1 kucuk tavuk doner, 1 bardak gazoz
1 bardak bitki cayi![]()
31 ekimde takım listesine girmişim 108.8ile bu cuma 105.3
2 ayda 3.5 kilovermişim![]()
Bilgiler icin tesekurler canim, benimde basen ve karin bolgesinde var. Dediklerini deneyecegim. Menumde doner hic hesapta yoktu, esim ekmek almaya gittiginde kendine ve banada doner almis, ben aksami elma ve cayla gecistirmeyi dusunuyordumMenü güzel gibi. Hesaplayan varmı arkadaşlar
Gazoz yerine ayran nasıl olurda.
Arkadaşlar akşamları yoğurtlu bişiler tüketin. Karın yağları için mutlaka gerekliymiş. Acı biber turşusunu onaylıyorum acı metabolizmayı canlandırıyorr. Ben sevmem acıyı dilim acır ama pul biber kullanmaya başladımki etki etsin.
Popom büyük diyen arkadaşlar buz masajı yapın. Banyoda duşu soğuk şekilde poponuza tutun. Vucut orayı ısıtmak için bölgedeki kan akımını artırıyor buda daha hızlı erimesine yardım ediyor. Dukan amca zayıflamak isteyen kişi üşütsün kendini diyor.
Tadı kötü olan bir çikolata için diyeti bozmak çok moral bozucu oluyor gerçekten bilirim o duyguyuVe çikolata hiç güzel degildideğmedi yani diyeti bozduğuma
![]()
Gecmis olsun , benim oglumda pisik 1 aydir cekiyoruz, cok fazla islak mendil kulanma poposunu surekli yika ve kremle sudocrem cok iyi , birde karbonatli suyla sil karbonatta cok iyi geldi pisik gecti nerdeyseCImartesi günü küçüğü dr götürdüm altı pişik olmuş kanıyor dönüştede markete uğradım ve bunlara yürüyerek gittim geldim. Eve gelince baktımki adım sayarım yok çok üzüldüm yaaparayla almıştım onu. Bugün yürüdüm hiç aklımdan gitmedi ...
facede gordum fotograflarınızı canım masallah cok guzel cıkmıssınız valla ıskendere bende hayır dıyemezdım ıskenderın anavatanına gıdıpyemeden donmezdım herhalde tebrık ederım kuzumm
.......
........masallah valla canm dun yoldan geldın buggunde erkenden kalmıssın ben sabah 6.30 da namaz kılıp tekrar yatıyorum valla 9-10 buluyor kalkmam
canım plateste yapabılırsın sıkılasmak ıcın ılk yapmaya basladıgımda cok zorlamıstı benı hala daha tam anlamıyla yapmıyorm......
......sorma canım babaannem yakıyor benıannem burdayken onla daha cok sebze yemeklerı yıyorduk babaannem geldı hamur ıslerımız cogaldı .. ınsallahh canım ya bebek alsın kılolarıda ben almayayım kac gram oldu cok merak edıyorum en son 513 gramdı kılo alıyordur ınsalahh
herhalde dogumdan sonra bı sıkılasmam kalacak cunku suan acayıp sarkmıs durumdayım
![]()
Günaydın kızlaarrr yeni kalktm hala ayıkmş değilim dün gece biraz vukuatlıydı üst komşuda çok şikayetçiyiz çok sesleri geliyo pat küt bişeyler düşüp duruyo ama bir degil iki değil her daim yani sabahtan bi başlıyo deli kadn aksam 8 lere 9 lara kadar elektrik süpürgesi açık beynimiz şişiyo uyyamıyrz resmen dün 10 buçuk ta yattk güzelce yine üstten ses gelip duruyo anam bi sabret iki sabret yok ses kesilmiyo mübarek napıyonuz gece gece saat 12 oldu daha uyyamadk bir iki vurduk yukarıya sonra onlarda aşşağıya vurdular eşim dayanamadi polisi aradi geldi polis şikayet galan filan bizim yatma taa 2 yi buldu hala kafam kazan gibi
Banucum bisey sorcam iskender yememissin ya sadece etinden yesen karataya uygun olmuyor mu![]()
MERHABA KIZLAR NASILSINIZZZZ :)
Hosgeldin canim azmin hep devam eder inşallah, bende oglumun dis sorunuyla ugrasiyorum ustten bir diş çıktı, digerleride patlamak üzere gece saat başı uyanıyor bazen 1 saat uyumuyor cok uykusuzumuykusu uzar rahatlarim diye dusunurken her gece zombi gibi ortalikta dolaniyorum. Seninde bebislerin var bu gecicimi canim bana bilgi verir misin? Bebegim 8 aylik atakla diş ayni zamana denk geldi diye düşünüyorum, 2 haftadir durumumuz böyle
![]()
Merhaba kızlarbugünkü menüm:
Sabah: 1 elma
Öğle: 1 dilim armut 2 poğaça
Aksam: biraz sonra 1 tabak bamya yemeği yiyeceğim![]()
Vaaysabahı biraz daha destekle canım onun dışında çok güzel
Menü bildirimim;
Sabah:
*yarım nar
*1 muz
*biraz peynir
*2 çatal kısır
*1 dilim ayva
*1 bardak su
Akşam:
*sebzeli yumurta(ıspanak,brokoli,karnabahar,1 yumurta)
*1 mandalina
*1 çay tabağı kadar yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
*1 çay tabağı kadar marul salatası
*yatana kadar su
Bugün 55.0 geldim 300 gr daha vermişim :)
Cikolataya kurban gittim ve kolom durdu bu beni sinir ediyooooo son 3 kiloyu ben 3 ayda vercem heralde![]()
Sabah
1 yumurta
biraz peynir
3-4 zeytin
1 dilim ekmek
öğle
1 kase yoğurt
Ara
2 mandalina
1 elma
akşam
1 kozleme patlıcan
3 kozleme biber
yoğurt
1 küçük börek
Ara yapmucam artık
toplam 1350 kalori
İyi akşamlar kızlar.Dün sınavlarıma girdim çok şükür sınavla alakalı bir sıkıntım yok ama dünden beri fenayım.
Nedeni ise dün 7:30 da uyandım hapımı içtim ve hazırlanmaya başladım kahvaltıya zamanım kalmadı ve eşim beni otobüs geçtiği yere götürdü yanıma bisküvi almıştım canım istemediği için o an yemedim.bayağı bekledik otobüsü yarım saat kadar otobüs geldi ve durak yerinde olmadığımız için durmadan gitti şok olduk haklıydı belki ama canımız çok sıkıldı eşim arkadaşını aradı o da 20 dakika kadar sonra geldi benim yavaş yavaş midem bulanmaya tansiyonum düşmeye başladı hem bişeyler atıştırmadığım için hemde açken ayakta durduğum için.Neyse arabaya bindik bisküviden tiksindim yiyemedim eşim pastaneden simit ve pizza poğaça aldı onlardan yedim biraz kendime geldim.Sınavda iyiydim sınavdan sonra çarşıya müzeye gitmemiz gerekiyordu eşimle buluştuk çarşıda.Saatlerce müze aradık gittiğimiz müzeler ya kapalı ya da çalışma olduğu için giremedik.Bu arada ben tekrar başım dönercesine acıktım ama hiçbişey yiyesim gelmedi eşim ille yemek yiyelim diye zorlayınca oturduk tavuk kebabı yedik.Bugünde öyleyim şuan çok açım ama ağzımı açıp bişeyler yiyesim gelmiyor başım sürekli ağrıyor tansiyonumda şekerimde düşüyor napacam bilmiyorum
Cumartesi günü küçüğü dr götürdüm altı pişik olmuş kanıyor dönüştede markete uğradım ve bunlara yürüyerek gittim geldim. Eve gelince baktımki adım sayarım yok çok üzüldüm yaaparayla almıştım onu. Bugün yürüdüm hiç aklımdan gitmedi ...
Bugunki menu
sabah ac karna 1 bardak limonlu ilik su
Kahvalti
1 dilim ekmek arasi peynir, bol marul
Ara
1 bardak bitki cayi
oglen
bir tabak nohutlu pilav, aci biber turşusu
Ara
1 bardak bitki cayi, 1 elma
Aksam
1 kucuk tavuk doner, 1 bardak gazoz
1 bardak bitki cayi![]()
Menü güzel gibi. Hesaplayan varmı arkadaşlar
Gazoz yerine ayran nasıl olurda.
Arkadaşlar akşamları yoğurtlu bişiler tüketin. Karın yağları için mutlaka gerekliymiş. Acı biber turşusunu onaylıyorum acı metabolizmayı canlandırıyorr. Ben sevmem acıyı dilim acır ama pul biber kullanmaya başladımki etki etsin.
Popom büyük diyen arkadaşlar buz masajı yapın. Banyoda duşu soğuk şekilde poponuza tutun. Vucut orayı ısıtmak için bölgedeki kan akımını artırıyor buda daha hızlı erimesine yardım ediyor. Dukan amca zayıflamak isteyen kişi üşütsün kendini diyor.
31 ekimde takım listesine girmişim 108.8ile bu cuma 105.3
2 ayda 3.5 kilovermişim![]()
Meyve yanında yoğurt tüket böylece mide kazınması hissetmezsinH.akşamlar kızlar.
bugün ki menü
Sabah
-2 yumurta
-2 dilim ekmek
Ara
- 1 elma
Öğlen
-1 porsiyon yuvalama
Ara yok
Akşam
- bol yoğurtlu haşlanmış brokoli ve karnıbahar salatası. Yanında acı biber turşusu
Su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş koşu bandında
MantarmışGecmis olsun , benim oglumda pisik 1 aydir cekiyoruz, cok fazla islak mendil kulanma poposunu surekli yika ve kremle sudocrem cok iyi , birde karbonatli suyla sil karbonatta cok iyi geldi pisik gecti nerdeyseadim sayarin icin gittigin yerlere bak bir yerde dusurmussundur
saglik olsun
Ciltletmek gerek bunu roman mübarek :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Öğlene doğru komşu ablam kahve içmeye geldiğinde ekranı kapattım tamda size yazacakken ama sonrada nasıl daldıysam işlere unuttum ve Anneme gittim
Tabi eşimin Annesinede uğramaya karar verdiğimiz için eşim Annenden alırım seni dedi ve daha yeni gelebildik
Şükür bugünüde hazarsız atlattımhatta birazdan menümüde paylaşırım
Teşekkür ederim canım valla tartıda eksileri gördükçe kaçamak sayılmasada Leptin bozulmasın diye eşime yiyelim demedim
Gece 12yi buldu uyumamız sağ olsun eşim dur şu film bitecek diye diye beni oyalayınca
Her sabaha Alarm kuruyorum ve zoraki de olsa yataktan çıkıyorumSabah birde büyük kız Anne bıyıklarımı okula çıkmadan alırmısın diyince zaten uyku falan kalmadı
Eskiden Pala gibi gezerim derdi direnirki bıyıklarını aldırmak için ( maşallah koyu olunca belli oluyordu ) bir kere kavga dövüş aldık şimdi iki kıl görsün hemen geliyor
Erkek Fatma diyordum ben ona içimdenbu ara aman bir sivilçe çıksın hemen geliyor Anne ne yapabilirim çabuk geçsin diye
Benim bütün Peelinglerimden tut kremlerime kadar ortak oldu ( Cilt bakımı malzemelerime sadece
makyajla işi yok şimdilik ki zaten daha çok ufak
)
Baya oluyor bir kere zor ikna ettim gel gözüne bir kalem çekeyim diyeKöpek süslenmem diye yırttı kendini ama inan okadar güzel durdu ki kalem ama tabi yinede sürmem ancak özel bir gün olursa belki izin veririm diyor yada balo için yaparsın diyor
Valla henüz çok sarkmam yok ama tabi yumuşamalar başladı o yüzden bende baştan önlem almak istiyorum
Hesapta bugün başlıyacaktım ama sabah baktım regl olmaya başlamışım ( regle rağmen 1 kg eksik görüyorum tartıda şimdiden) İNşallah cuma dahada az görürüm de tam yeni yıl hediyesi olur bana
Geçmiş olsun canım valla öyle komşuyla uğraşmak cidden zorBizimkilerde pek farklı sayılmaz
Üstümdekiler at koşturuyor sanki ve kadın bütün gün dediğin gibi süpürge çalıştırır hatta patır patırda ses çıkartır parkeleri süpürürkenbirde her gün silkelenir ama 50 kere söyledim anlamıyor birde üstüne beni gördüğünde en tatlı halinle nasılsın komşum diye hal hatır sorar yüzsüz
artık vazgeçtim söylemiyorum bile
Yanımdakiler yeni taşındı ama onlarında diğerinden kalır yanı yokHer gece 12 - 1 e kadar ses gelir hatta bir kızları var maşallah koltuk üzerinde zıplıyor sanırım ( bazen Annesi bağırıyor zıplama artık yeter koltukları kıracaksın diye
) bazende anlamsızca sadece istediği olmuyor diye bağırıyor
İşin kötü yanı eşimin bekarken mahalleden tanıdığı biriymiş Koca ve adama kalsa bizimle ailecek görüşmek istiyoreşimde uyuz oluyormuş ona zaten şimdi birde gürültü olunca dahada uyuz oldu
tabi görüşmek istemiyoruz diyeceğine kibarca ya isterim ama ben geç geliyorum haftasonuda hep yoğunluğumuz var demiş
( Adam birde eşimin bir başka arkadaşından telefonunu istemiş eşiminonada kızdı eşim insan bana bir sorar vermeden muhattap olmak istemediğim insana cebimi verdi diye
)
Şükür iki kere aradıktan sonra vazgeçtide hatun arada görünce ancak bir selam verir oda canı isterseesirikliler
Canım evet karatayda iskenderde serbest ( tabi ekmeklerini yemeyin diyor)
Ya o an Leptinim bozulmasın diye istemedim hatta sonradan eşime şakasına takıldım ulen ta Bursaya gittik bir İskender ısmarlamadın diyeYaaaa niye orada canım çekti demedin bende senin düzenini bozmamak için ses etmedim dedi
dedim şaka şaka çok canım isteseydi zaten Leptini kim takardı
Ben eskileri göreyimde nasılsa İskender kaçmaz her yerde var
Biraz geç oldu ama iyiyiz çok şükür
Sen nasılsın
Allah yardımcınız olsun canım
Şükür ben iki kuzumda da hiç anlamadım diş çilesinisabah bir bakıyorduk anam ucu görünmüş
İnşallah sizinde düzeniniz bir an önce otururdaha çok ufak emin ol ayaklandığında daha çok yorulacak ve ondan sonra baygın düşecek değil gece zombi kesilmek
Sabır canım her hastalandıklarında huy değiştiriyor bu sıpalar
Benim büyük bir hastalandığında huysuzlaşıyorsa bir sonrakinde sakinliyordu
hatta bazen diyoruz bir huysuzlaştın bir dahada kaldı öyle diye gülüyor aşk olsun Anne yaa diye
Akşama doğru saat 5den sonra uyutma sakınemin ol saat 8 de en geç baygın düşer
birde iyice karanlıkta uyumaya alıştır gece lambası olunca sabah oldu sanıp benimkiler bir uyanırdı sabahın köründe yatağa alıp onlarla oyun oynamak zorunda kalırdım
ikiside bir tek o konuda birbirine benziyordu bebekken
Kız o iki Poğça neeee
Canım onları seni tok tutmaz aksine Glisemik indeksi kanşekerinin aniden yükselip düşmesine sebep olur ve 1 saat sonra yine açsınDışarda olmak zorundaysan en kötü ihtimalle yarım pişmiş piliç al kendine ve otur ekmeksiz onu ye hem daha lezzetli hemde daha güzel tok tutar
Olmadı evden yanına birşeyler hazırla götür
emin ol daha çok faydasını görürsün
Süper bir menü ve süper bir sonuç
Hadi bakalım cuma süper bir bildirim bekliyoruz senden
Canım ümitsizliğe kapılmak yok sonuçta zaten fıstık gibisin o 3 kg devede kulak ve sen bu hafta o çikoya rağmen kilo vermiş bir bildirim yapacaksın eminim
Süper bir menü canım
( o ufakta olsa börek gözümden kaçtı sanmayediklerinizi sayıyorum ben
)
İnşallah sende süper bir bildirim yapacaksın
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın öyle bir durumu
Cantanda devamlı kuru kayısı yada poşet içinde biraz kuruyemiş bulundur ki o hale gelmeden müdahale etme şansın olsunŞu ufak kilitli poşetlerle bayatlamazda
Canım çok geçmiş olsun kuzuya
Kuzunun popişini her altını açtığında ceşmenin altında zeytinyağlı sabunla yıka ve iyice kurut emin ol çabucak geçerBirde Bactrobanda çok etkili o tür pişiklerde
ben bezden kurtarana kadar devamlı evde bulunduruyordum ama yinede hep yıkıyordum altını ( hiç ıslak mendil kullanmadım
alerji yapıyordu ufak kuzuya
)
Adım sayar içinde üzüldümya bir ara git Sağlık ocağından al be güzelim bedavaya veriyorlar
Hesapta her ay kilo kontrolü için çağıracağız falan diyorlar ama benimkine bir ay gittim amannn boşver sen kendini biliyorsun hep buraya mı geleceksin demişti
Menün gayet güzel bir o döneri ekmek arası yemeseydin daha da süper olurdu
Bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnn
Anammmm bende şu su olayını deniyeyimsıkılaşma olurmu bilmem ama selülit namına birşey kalmayacağına eminim
Canım pes etmek yok arada direnecek şu kilolar hem birazda sporu dahil edebilirsek daha çabuk gideceğine eminim![]()
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Öğlene doğru komşu ablam kahve içmeye geldiğinde ekranı kapattım tamda size yazacakken ama sonrada nasıl daldıysam işlere unuttum ve Anneme gittim
Tabi eşimin Annesinede uğramaya karar verdiğimiz için eşim Annenden alırım seni dedi ve daha yeni gelebildik
Şükür bugünüde hazarsız atlattımhatta birazdan menümüde paylaşırım
Teşekkür ederim canım valla tartıda eksileri gördükçe kaçamak sayılmasada Leptin bozulmasın diye eşime yiyelim demedim
Gece 12yi buldu uyumamız sağ olsun eşim dur şu film bitecek diye diye beni oyalayınca
Her sabaha Alarm kuruyorum ve zoraki de olsa yataktan çıkıyorumSabah birde büyük kız Anne bıyıklarımı okula çıkmadan alırmısın diyince zaten uyku falan kalmadı
Eskiden Pala gibi gezerim derdi direnirki bıyıklarını aldırmak için ( maşallah koyu olunca belli oluyordu ) bir kere kavga dövüş aldık şimdi iki kıl görsün hemen geliyor
Erkek Fatma diyordum ben ona içimdenbu ara aman bir sivilçe çıksın hemen geliyor Anne ne yapabilirim çabuk geçsin diye
Benim bütün Peelinglerimden tut kremlerime kadar ortak oldu ( Cilt bakımı malzemelerime sadece
makyajla işi yok şimdilik ki zaten daha çok ufak
)
Baya oluyor bir kere zor ikna ettim gel gözüne bir kalem çekeyim diyeKöpek süslenmem diye yırttı kendini ama inan okadar güzel durdu ki kalem ama tabi yinede sürmem ancak özel bir gün olursa belki izin veririm diyor yada balo için yaparsın diyor
Valla henüz çok sarkmam yok ama tabi yumuşamalar başladı o yüzden bende baştan önlem almak istiyorum
Hesapta bugün başlıyacaktım ama sabah baktım regl olmaya başlamışım ( regle rağmen 1 kg eksik görüyorum tartıda şimdiden) İNşallah cuma dahada az görürüm de tam yeni yıl hediyesi olur bana
Geçmiş olsun canım valla öyle komşuyla uğraşmak cidden zorBizimkilerde pek farklı sayılmaz
Üstümdekiler at koşturuyor sanki ve kadın bütün gün dediğin gibi süpürge çalıştırır hatta patır patırda ses çıkartır parkeleri süpürürkenbirde her gün silkelenir ama 50 kere söyledim anlamıyor birde üstüne beni gördüğünde en tatlı halinle nasılsın komşum diye hal hatır sorar yüzsüz
artık vazgeçtim söylemiyorum bile
Yanımdakiler yeni taşındı ama onlarında diğerinden kalır yanı yokHer gece 12 - 1 e kadar ses gelir hatta bir kızları var maşallah koltuk üzerinde zıplıyor sanırım ( bazen Annesi bağırıyor zıplama artık yeter koltukları kıracaksın diye
) bazende anlamsızca sadece istediği olmuyor diye bağırıyor
İşin kötü yanı eşimin bekarken mahalleden tanıdığı biriymiş Koca ve adama kalsa bizimle ailecek görüşmek istiyoreşimde uyuz oluyormuş ona zaten şimdi birde gürültü olunca dahada uyuz oldu
tabi görüşmek istemiyoruz diyeceğine kibarca ya isterim ama ben geç geliyorum haftasonuda hep yoğunluğumuz var demiş
( Adam birde eşimin bir başka arkadaşından telefonunu istemiş eşiminonada kızdı eşim insan bana bir sorar vermeden muhattap olmak istemediğim insana cebimi verdi diye
)
Şükür iki kere aradıktan sonra vazgeçtide hatun arada görünce ancak bir selam verir oda canı isterseesirikliler
Canım evet karatayda iskenderde serbest ( tabi ekmeklerini yemeyin diyor)
Ya o an Leptinim bozulmasın diye istemedim hatta sonradan eşime şakasına takıldım ulen ta Bursaya gittik bir İskender ısmarlamadın diyeYaaaa niye orada canım çekti demedin bende senin düzenini bozmamak için ses etmedim dedi
dedim şaka şaka çok canım isteseydi zaten Leptini kim takardı
Ben eskileri göreyimde nasılsa İskender kaçmaz her yerde var
Biraz geç oldu ama iyiyiz çok şükür
Sen nasılsın
Allah yardımcınız olsun canım
Şükür ben iki kuzumda da hiç anlamadım diş çilesinisabah bir bakıyorduk anam ucu görünmüş
İnşallah sizinde düzeniniz bir an önce otururdaha çok ufak emin ol ayaklandığında daha çok yorulacak ve ondan sonra baygın düşecek değil gece zombi kesilmek
Sabır canım her hastalandıklarında huy değiştiriyor bu sıpalar
Benim büyük bir hastalandığında huysuzlaşıyorsa bir sonrakinde sakinliyordu
hatta bazen diyoruz bir huysuzlaştın bir dahada kaldı öyle diye gülüyor aşk olsun Anne yaa diye
Akşama doğru saat 5den sonra uyutma sakınemin ol saat 8 de en geç baygın düşer
birde iyice karanlıkta uyumaya alıştır gece lambası olunca sabah oldu sanıp benimkiler bir uyanırdı sabahın köründe yatağa alıp onlarla oyun oynamak zorunda kalırdım
ikiside bir tek o konuda birbirine benziyordu bebekken
Kız o iki Poğça neeee
Canım onları seni tok tutmaz aksine Glisemik indeksi kanşekerinin aniden yükselip düşmesine sebep olur ve 1 saat sonra yine açsınDışarda olmak zorundaysan en kötü ihtimalle yarım pişmiş piliç al kendine ve otur ekmeksiz onu ye hem daha lezzetli hemde daha güzel tok tutar
Olmadı evden yanına birşeyler hazırla götür
emin ol daha çok faydasını görürsün
Süper bir menü ve süper bir sonuç
Hadi bakalım cuma süper bir bildirim bekliyoruz senden
Canım ümitsizliğe kapılmak yok sonuçta zaten fıstık gibisin o 3 kg devede kulak ve sen bu hafta o çikoya rağmen kilo vermiş bir bildirim yapacaksın eminim
Süper bir menü canım
( o ufakta olsa börek gözümden kaçtı sanmayediklerinizi sayıyorum ben
)
İnşallah sende süper bir bildirim yapacaksın
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın öyle bir durumu
Cantanda devamlı kuru kayısı yada poşet içinde biraz kuruyemiş bulundur ki o hale gelmeden müdahale etme şansın olsunŞu ufak kilitli poşetlerle bayatlamazda
Canım çok geçmiş olsun kuzuya
Kuzunun popişini her altını açtığında ceşmenin altında zeytinyağlı sabunla yıka ve iyice kurut emin ol çabucak geçerBirde Bactrobanda çok etkili o tür pişiklerde
ben bezden kurtarana kadar devamlı evde bulunduruyordum ama yinede hep yıkıyordum altını ( hiç ıslak mendil kullanmadım
alerji yapıyordu ufak kuzuya
)
Adım sayar içinde üzüldümya bir ara git Sağlık ocağından al be güzelim bedavaya veriyorlar
Hesapta her ay kilo kontrolü için çağıracağız falan diyorlar ama benimkine bir ay gittim amannn boşver sen kendini biliyorsun hep buraya mı geleceksin demişti
Menün gayet güzel bir o döneri ekmek arası yemeseydin daha da süper olurdu
Bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnn
Anammmm bende şu su olayını deniyeyimsıkılaşma olurmu bilmem ama selülit namına birşey kalmayacağına eminim
Canım pes etmek yok arada direnecek şu kilolar hem birazda sporu dahil edebilirsek daha çabuk gideceğine eminim![]()
Ciltletmek gerek bunu roman mübarek :)
Spora katılıyorum ama çok canım sıkıldı bu işe emzirirken böyle emzirmesem ne olacak...
Var canım oda var evde ecza deposu mübarek hakiki yağ geldi geçen birazda ondanmı sürsemki ıslağı geçirmezValla sorma yazarken ne kadar yazdığımın farkında değilim bile
gönderdikten sonra bir bakıyorum cidden Roman olmuş hatta bazen kendi kendime oha kızım ne ara yazdın bukadar şeyi diyorum
Sıkma canını canım bazı çocukların cildi çok hashas inan benim küçük kuzu özellikle ne kadar dikkat ettiysemde oldu öyle hemde ne yaptıysam geçiremedim en son eşimin halası bana hakiki zeytiinyağlı sabun verdi ve tembihledi her gün yeri geldimi 4 - 5 kere yıka iyice kurut hatta birazda havalandır ( üzerine battaniye örtüyordum altına koruyucu serip ve bir 10 dakika öyle durduktan sonrada o bactrobandan sürüp kapatıyordum ) Şükür sonrada hep öyle yapınca bir daha yaşamadık ama inan resmen felaket kan geliyordu hatta idrarını yaparkende çocukcağız ne ağlıyordu yanma oluyor diyebactrobanda sanırım antibiyotik tarzı bir etken maddesi varmış o kurutuyor iyice yarayı
![]()
Var canım oda var evde ecza deposu mübarek hakiki yağ geldi geçen birazda ondanmı sürsemki ıslağı geçirmez
Yıkıyorum canım ıslak mendil kullanmıyorum. Nazaramı geliyor çocuk anlamadımkiCanım bir dene inşallah şifa olurda kuzu rahatlarYarında olmadı ceşme altında aklına geldikçe yıkayıp iyice kurula popişini
Bizimkinin bir gecede olmuştu ve baya arkaya kadar cılk yara olmuştu hep yıkayıp iyice kuruladım havalandırıncada bir kaç güne geçti tabi o bir kaç gün yine içim içimi yedi![]()
Yıkıyorum canım ıslak mendil kullanmıyorum. Nazaramı geliyor çocuk anlamadımki