• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:KK48::KK48::KK48::KK48: Bende en ince kıyafetlerle tartılıyorum yada çamaşırlarla üzerimdekiler kalınsa ( hava soğuk olunca ama pek çamaşırla tartılmıyorum :KK48: iki dakikada olsa üşüyorum :KK48: )

Çok geçmiş olsun canım :KK66: İnşallah çabucak atlatırsın :KK68:
ınsallah canım bogazımda bı agrı yok ama oksuruk var cıgerden gelıyor sanırım:KK51:

günaydın kızlar dünkü menümü paylaşayım bende :)

Sabah
1 tane açma

öğlen
1çiğ köfte + 1 ayran

akşam
tarhana çorbası+1 dilim ekmek
salata

az yedim ama kalorisi fazla olan şeyler yedim malesef :KK43:

Bugünde kahvaltımı evde yaptım simit puaca yemeyim diye
Sabah un + yağ
Öğlen un+yağ
Akşam un+un

kızlar banumun attıgı bı resım vardı sıkılasmak ıcın spor grup olarak hepımız onu uygulasak herkes olculerını alsa ve haftalık kontrol etsek kım ne kadar ıncelmıs en azından kılo veremesekte o haftalarda ıncelme olursa bu bıze motıve olarak gerı doner dıye dusunuyorum ve umutsuzluga kapılmayıp yolumuza devam ederız ne dersınızo_O yada her hafta bı bolgeye de yogunlasabılırız her fıkre acıgım:KK68:

kızlar banumun attıgı bı resım vardı sıkılasmak ıcın spor grup olarak hepımız onu uygulasak herkes olculerını alsa ve haftalık kontrol etsek kım ne kadar ıncelmıs en azından kılo veremesekte o haftalarda ıncelme olursa bu bıze motıve olarak gerı doner dıye dusunuyorum ve umutsuzluga kapılmayıp yolumuza devam ederız ne dersınızo_O yada her hafta bı bolgeye de yogunlasabılırız her fıkre acıgım:KK68:

Bem spor konusunda herşeye varım canm zaten jillian Michael gurubuna da katldm yılbaşndn sonra bslıcaz güzel sonuclar alacağıma eminim ;)

Kızlarrrrrrrrrrr Canan hoca Starda :D:D:D:D

Yılbaşı için neler yiyebileceğimizi sayıyor :KK66:

Anaaaa sonuna yetişmişim :KK48: özet geçeyim fındık fıstık yiyin dedi :KK66:
10 çeşit yapmaya gerek yok nasılsa hepsini yiyemeyeceksiniz dedi ki haklı :KK66:
İlle Hindiye gerek yok yapın bir kurufasülye yada meze tarzı olsun dersek Piyazda olurmuş :KK66: valla kadın piyaz çektirdi canımı :KK70: evde yok kurufasülyem ama eşime aldırayımda yarın akşam yemeğinin yanına piyazda yaparım az birşey :KK66:

Şekersiz kahve kesinlikle en iyi Antioksidan dedi :KK66:
Suyu eksik içmeyen asla açlık hissetmez dedi :KK66:

Maşallah ben giremiyorum 48e.
85 kiloda giriyordum 48e

Hadi beee inanmam :KK12: Kız benden daha zayıfsın kesin rahat olması lazım ( benim 48 beden olan hafif sıkıyor ama iyidir :KK48: )
Sanırım geçen sene gittiğim spor baya etkili olmuştur bu konuda yoksa eskiden 120 kgken giydiğim pantalon 54 beden :KK22::KK22::KK22:

Ben varım Ben varımmmmm :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Hemen önümüzdeki cuma başlayalım bence :KK66: hem takım halinde yapınca çok daha zevkli olur :KK66: Baktık rakam olarak sonraki günlerde zorlanıyoruz o zaman ortak bir sayı belirler her gün onu yaparız olmadı daha sonraki turdada iki sete çıkartırız hareketleri :D:D:D:D yaza kadar benim kesinlikle çooook fark yaratmış olmam lazım :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: Şöyle rahat bir yaz geçireyim denize girerken aman millet bakıyormu diye tedirgin olmadan :KK66: selülitlerim varmı diye düşünmeden :KK48:

Bem spor konusunda herşeye varım canm zaten jillian Michael gurubuna da katldm yılbaşndn sonra bslıcaz güzel sonuclar alacağıma eminim :KK66:
kılo veremeyınce moral bozuluyor belkı sıkılastıgmızı gorunce moral olur da yolumuza devam ederız dıye dusundum ama bakalım ne olacak
Kızlarrrrrrrrrrr Canan hoca Starda :D:D:D:D

Yılbaşı için neler yiyebileceğimizi sayıyor :KK66:

Anaaaa sonuna yetişmişim :KK48: özet geçeyim fındık fıstık yiyin dedi :KK66:
10 çeşit yapmaya gerek yok nasılsa hepsini yiyemeyeceksiniz dedi ki haklı :KK66:
İlle Hindiye gerek yok yapın bir kurufasülye yada meze tarzı olsun dersek Piyazda olurmuş :KK66: valla kadın piyaz çektirdi canımı :KK70: evde yok kurufasülyem ama eşime aldırayımda yarın akşam yemeğinin yanına piyazda yaparım az birşey :KK66:

Şekersiz kahve kesinlikle en iyi Antioksidan dedi :KK66:
Suyu eksik içmeyen asla açlık hissetmez dedi :KK66:
esımle bu senede ayrı gecırıcez yılbasını gercı yılbası zaten kutlamıyoruzda tatılı ıyı oluyor bırlıkte zaman gecırıyoruz:KK70:
Eveeeettt karabuğdayın sonucunu merqk eden varmıııı
var canm varr:KK28:

Ben kacar temizlik zamanııııı:KK54::KK28:

Kolay gelsin canım bende şimdi girişeceğim :KK66: Yeni yıla temiz gireyim ki bir sene temiz geçsin :KK48:

esımle bu senede ayrı gecırıcez yılbasını gercı yılbası zaten kutlamıyoruzda tatılı ıyı oluyor bırlıkte zaman gecırıyoruz:KK70:

Bizde kutlamayızda Tv karşısında kös kös otururken insanın boğazı durmuyor genelde ya o bakımdan bari zararsız olsun diyorum :KK68: Zaten eşimde yarım gün çalışacak akşam yemeğimizi erken yeriz az leptinde çalıştıktan sonra gece tv karşında az kuruyemiş yiring :KK48: Şampanya patlatcak halim yok :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hadi beee inanmam :KK12: Kız benden daha zayıfsın kesin rahat olması lazım ( benim 48 beden olan hafif sıkıyor ama iyidir :KK48: )
Sanırım geçen sene gittiğim spor baya etkili olmuştur bu konuda yoksa eskiden 120 kgken giydiğim pantalon 54 beden :KK22::KK22::KK22:

Ben varım Ben varımmmmm :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Hemen önümüzdeki cuma başlayalım bence :KK66: hem takım halinde yapınca çok daha zevkli olur :KK66: Baktık rakam olarak sonraki günlerde zorlanıyoruz o zaman ortak bir sayı belirler her gün onu yaparız olmadı daha sonraki turdada iki sete çıkartırız hareketleri :D:D:D:D yaza kadar benim kesinlikle çooook fark yaratmış olmam lazım :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: Şöyle rahat bir yaz geçireyim denize girerken aman millet bakıyormu diye tedirgin olmadan :KK66: selülitlerim varmı diye düşünmeden :KK48:
kız ben bıle 78 le 44-46 gıydıklerım oluyor gercı eskıden uzerıme oturuyorlardı sımdı bıraz daha rahatlar ama sporsuz verılen kılolar sporlar verılenler gıbı olmuyor mesela ben pılatesı bıraktım gobek hemen ortaya cıkmıstı . dun cektıgım bı foto vardı ama sılmısım :D usenmezsem bırazdan yıne cekeyım :D
bencede guzel olur canım hep hepımıze kuculdugumuzu gormek moral olacaktır eger herkes ısterse bu cumadan ıtıbaren olculer alınıp baslayabılırız

Kolay gelsin canım bende şimdi girişeceğim :KK66: Yeni yıla temiz gireyim ki bir sene temiz geçsin :KK48:

Bizde kutlamayızda Tv karşısında kös kös otururken insanın boğazı durmuyor genelde ya o bakımdan bari zararsız olsun diyorum :KK68: Zaten eşimde yarım gün çalışacak akşam yemeğimizi erken yeriz az leptinde çalıştıktan sonra gece tv karşında az kuruyemiş yiring :KK48: Şampanya patlatcak halim yok :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bende esım suprız yapsada yanıma gelse dıye beklıyorum ama o gun tam gun calısacaklarmıs 29 ekımdede vermemıstı patronları ızın mesaıye kalmıslardı maddı yonden ıyıde ınsan esıyle olmak ıstıyor yaaa

bende esım suprız yapsada yanıma gelse dıye beklıyorum ama o gun tam gun calısacaklarmıs 29 ekımdede vermemıstı patronları ızın mesaıye kalmıslardı maddı yonden ıyıde ınsan esıyle olmak ıstıyor yaaa
Biz 2 aylık evliydik ayrı geçirmiştik. Yılbaşı gecesi eşim çalışıyor beraber takılalım

Back
X