• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hmm bi bakıyım bime canm hic yemedim daha önce salam var evde ama olmaz sanırım yaglı diye pastrmayi bende çok seviyorum ama kokmak feci oluyo :KK70: yarn bakıyorum hemen bime :KK66:

Canım ben Piliç Jambon alıyorum arada Salamdan pek farkı yok tadının sadece yağ oranı daha az :KK66:
Dana Jambon pek sevmiyorum çünkü biraz çiğ et gibi geliyor bana zaten normalde piliç hariç salamda yemem :KK48:

Hehhhhh olduk 4 kişi :D:D:D
Hadi kızlar listeyi o zaman herkes kayıt etsin bende edeyim olmadı bir gün evvelden birbirimize bir sonraki menüyüde hatırlatırız :KK60:

selam kızlar....bugün tüm gün telefondan giremedim çok yazmak istememe rağmen...çok üzgünüm yine şeytanın bacağını kıramadığım için....ama pes etmiş de değilim....bu gün olmadıysa bidahaki hafta olur, bu demek oluyor ki bazı yolunda gitmeyen şeyler var farkında olmadan yanlış besleniyorum demekki, bide kilom çok oturmuş heralde kaç aydır spor yapmama rağmen hiç veremedim sanki daha önce hiç bukdr veremediğim olmamıştı ya şaka gibi...aldığım bazı kararlar var, tereyağını kahvaltıdan kaldırıcam bide öyle denicem tatlıya karşı çok daha hassas olucam çok acıktığımda ara öğün olarak yulaflı yoğurda sarılıcam...

Hayırlısı canım inşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir sonuç alırsın :KK60:
İstersen sende Dukan Expressine katıl :KK48: hem metabolizmayı şaşırtmış olursun :KK66:
Benim 1 haftalık örnek menüye bir göz at istersen :KK68:

Menü
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
1 kepekli lavas
40gr beyaz peynir
3 zeytin ve tere

Ara 2 parça küçük bitter çikolata
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle 2 kepçe yayla çorbası
30gr kepekli ekmek
1 kuru incir
6 badem
1 hurma

Ara 0.5 elma
1 fincan sade Nescafe
1 parça çikolata

akşam
5 yk pirinç pilavı
haşlanmış tavuk
0.5 güveç sütlaç
1kucuk kase salataa

3lt su , ben yazmıyorum ama hergun 3 lt su içiyorum.

Canım menün çok güzel :KK66: afiyet olsun bol bol eksi olarak döner inşallah :KK60:

Canım ben Piliç Jambon alıyorum arada Salamdan pek farkı yok tadının sadece yağ oranı daha az :KK66:
Dana Jambon pek sevmiyorum çünkü biraz çiğ et gibi geliyor bana zaten normalde piliç hariç salamda yemem :KK48:

Hadi kızlar listeyi o zaman herkes kayıt etsin bende edeyim olmadı bir gün evvelden birbirimize bir sonraki menüyüde hatırlatırız :KK60:

Hayırlısı canım inşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir sonuç alırsın :KK60:
İstersen sende Dukan Expressine katıl :KK48: hem metabolizmayı şaşırtmış olursun :KK66:

Canım menün çok güzel :KK66: afiyet olsun bol bol eksi olarak döner inşallah :KK60:

Süper canm pzartesi o günün menüsünü sasabahtan paylaşalm o doğrultuda yemeklerimizi hazırlarz her sabah o gün7n listesini yazalm sporla beraber cok güzel sonuçlar alırız bence valla heycanlandm kzzzzz:rolleyes: haticeee nirdeesiiinnnn :confused:

Bugünlük bana müsaade :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Eşim geliyormuş :KK48: bir gece bari pc başında yakalamasın :KK48:
Hem yarın için elmalı kurabiye yapacağım kuzene götürmek için :KK66:

İnşallah yarın kahvaltıdan sonra damlarım nasılsa eşim ve çocuklar geç uyanır :KK66: zaten uyandığında da kuzene götürmek için ev hediyesi almaya çıkacak eşim bende o arada rahat rahat sohbete gelirim :KK48:

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler şimdiden :KK15::KK15::KK15::KK15:
Allaha emanet olun :KK60:

Neden böyle oldu canım senin kilo da mi duraklamada:KK34:
öyle heralde canım ben de anlamadım
Menü bildirimi
Sabah 9:15
2 haşlanmış yumurta
1 zeytin
Biraz peynir

Öğle 2.00
Yoğurtlu havuçlu karabuğday
1 salatalık
Bir çay tabağı kadar maydonozlu peynir(poğaça içinden arttı)
1 bardak karışık bitki çayı

Akşam 16:00
2 kase limonlu mercimek çorbası
1 muz
2 kaşık yoğurt

Bol su
gayet iyi tatlım afiyet olsun
Merhaba kızlar :KK66: hepinizin kilo bildirimini okudum gayet güzel kilo verenler var, onları tebrik ediyorum inşallah hep böyle devam edersiniz :KK9: pek kilo verememis olan arkadaşlar da var, olsun sıkmayın canınızı bazen kilolar hemen gitmeyebiliyor:KK49: önümüzde koca bir hafta var iyi motive olalım haftayı güzel değerlendirelim :KK36::KK15:
aynen öyle canım motivasyonu düşürmek yok ;)
İyi akşamlar canlarımmm :KK68::KK68:
Kilo veren herkesi tebrik ederim, başarılarınızn devamını temenni ediyorumm :KK23:

Menümüde yazayım:KK23:
KAHVALTI
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz az yağlı peynir
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal

ARA
2 mandalina

ÖĞLE
Yarım kase topalak köfte
1 dilim ekmek

ARA
1.5 dilim kazandibi :KK16:

AKŞAM
2 bardak ayran içeceğim

2litre kadar su

5/30 Jillian 25 dk spor

Leslie 3 mile 40 dklık spor
wuu canım öğlen kazandibiler hiiiç olmamış ki ben de çok severim yarım porsiyonla kalabilseydin keşke neyse ki telafi etmişsin
Menümü yaziiim
SABAH : 2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
şekersiz çay
462 kalori:KK57:
ÖĞLE : 20 ml sütle şekersiz kahve
1 paket altınbaşak diyet bisküvi
2 tane keçiboynuzu
258 kalori
AKŞAM : 2 dilim fırında karnabahar ( sosunun içinde yumurta ve yoğurt var yağ ve un yok )
3 tane küçük yeşil biber
2 kaşık yoğurt
263 kalori :KK66:

1 buçuk litre su
1 bardak bitki çayı
spor jillian michael 25 dk
mari winsor 18 dk

Belki yatmadan bi kahve icerim:oops:
afiyet olsun tatlım
Menü yazıyorum
Sabah bal tereyağı tahin pekmez ekmek salatalık domates zeytin
Öğlen 1 börek kurabiye tatlı poğaça
Akşam eve gidemedim.
Yarın oğlanın dişi var.
Akrabamız vefat etti. Ankara ve sivastan akrabalar yatılı gelecek
ah be canım sabah biraz abartılı mı olmuş ne, misafir ağırlamak zordur Allah kolaylık versin Allah sizlere ömür versin
Menü
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
1 kepekli lavas
40gr beyaz peynir
3 zeytin ve tere

Ara 2 parça küçük bitter çikolata
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle 2 kepçe yayla çorbası
30gr kepekli ekmek
1 kuru incir
6 badem
1 hurma

Ara 0.5 elma
1 fincan sade Nescafe
1 parça çikolata

akşam
5 yk pirinç pilavı
haşlanmış tavuk
0.5 güveç sütlaç
1kucuk kase salataa

3lt su , ben yazmıyorum ama hergun 3 lt su içiyorum.
harikasın tubacım beni de geçtin bu hafta tebrik ediyorum :)
Cok guzel dengeli bi menü tatlş :KK66:
saol canımcım :)

inşallah banucum ya bu hafta olur ben şaşırtıcam onu bigüzel zaten :) bnm onu yapmam mümkün değil ailemle yaşıyorum ya bizim evde ne pişerse herkes onu yemek zorundadır :):)

Süper canm pzartesi o günün menüsünü sasabahtan paylaşalm o doğrultuda yemeklerimizi hazırlarz her sabah o gün7n listesini yazalm sporla beraber cok güzel sonuçlar alırız bence valla heycanlandm kzzzzz:rolleyes: haticeee nirdeesiiinnnn :confused:

Aynen canım hatta istersen bir gece evvel paylaşalım ki ertesi sabaha eksiğimiz varsa önceden eşlerimize aldırırız :KK48:
Bende baktım yulaf kepeğim varmış ama kullanmayı düşünmüyorum çünkü onunda tadı pek yok değil :63:

Anammm bakalım önümüzdeki hafta ne olacak :D:D:D:D:D

Aynen canım hatta istersen bir gece evvel paylaşalım ki ertesi sabaha eksiğimiz varsa önceden eşlerimize aldırırız :KK48:
Bende baktım yulaf kepeğim varmış ama kullanmayı düşünmüyorum çünkü onunda tadı pek yok değil :63:

Anammm bakalım önümüzdeki hafta ne olacak :D:D:D:D:D

Bende yulaf kepeği yemicem :63: evet aksamdan paylasmak daha iyi eksikleri aliriz benim yarın pazar günüm eksileri pazar alcam yarn sebze felooonnn :KK49:

Takipteyim ben evde tartıldım artıdayım çok fena

Merhaba kızlar ancak girebildim menumu yyazayım

sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık
biraz peynir

ara
Türk Kahvesi

öğle
1 külah mc donalds dondurma

Ara
1 mandalina

akşam
100 gr kıyma
2 dilim ekmek

ara
1 kahve içeceği

Toplam 1150 kalori
Gayet güzel canm ;)

menümü paylaşıp geçmişe gidicem

sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça sürdüm, 1 kk peynir, az tahinpekmez ve çay
ara: 1 neskafe
öğlen: haşlanmış kepekli makarna peynirli
ara: 2 galete yeşil çay
ara: 1 neskafe (okulda arıyorum)
akşam: 1 kase taze fasülye
ara: çay ve 5 kestane düşünüyorum

bol su birazdan yeşil çay

Tereyağının her zamn kahvaltida olmaması ii fikir bende gecen gun bunu söylemek istemiştim cnm ;)

Back
X