- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hmm bi bakıyım bime canm hic yemedim daha önce salam var evde ama olmaz sanırım yaglı diye pastrmayi bende çok seviyorum ama kokmak feci oluyoyarn bakıyorum hemen bime
![]()
Canım ben Piliç Jambon alıyorum arada Salamdan pek farkı yok tadının sadece yağ oranı daha az
Dana Jambon pek sevmiyorum çünkü biraz çiğ et gibi geliyor bana zaten normalde piliç hariç salamda yemem
Bende bendeeeee![]()
Hehhhhh olduk 4 kişi
Hadi kızlar listeyi o zaman herkes kayıt etsin bende edeyim olmadı bir gün evvelden birbirimize bir sonraki menüyüde hatırlatırız
selam kızlar....bugün tüm gün telefondan giremedim çok yazmak istememe rağmen...çok üzgünüm yine şeytanın bacağını kıramadığım için....ama pes etmiş de değilim....bu gün olmadıysa bidahaki hafta olur, bu demek oluyor ki bazı yolunda gitmeyen şeyler var farkında olmadan yanlış besleniyorum demekki, bide kilom çok oturmuş heralde kaç aydır spor yapmama rağmen hiç veremedim sanki daha önce hiç bukdr veremediğim olmamıştı ya şaka gibi...aldığım bazı kararlar var, tereyağını kahvaltıdan kaldırıcam bide öyle denicem tatlıya karşı çok daha hassas olucam çok acıktığımda ara öğün olarak yulaflı yoğurda sarılıcam...
Hayırlısı canım inşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir sonuç alırsın
İstersen sende Dukan Expressine katıl
Benim 1 haftalık örnek menüye bir göz at istersen
Menü
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
1 kepekli lavas
40gr beyaz peynir
3 zeytin ve tere
Ara 2 parça küçük bitter çikolata
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğle 2 kepçe yayla çorbası
30gr kepekli ekmek
1 kuru incir
6 badem
1 hurma
Ara 0.5 elma
1 fincan sade Nescafe
1 parça çikolata
akşam
5 yk pirinç pilavı
haşlanmış tavuk
0.5 güveç sütlaç
1kucuk kase salataa
3lt su , ben yazmıyorum ama hergun 3 lt su içiyorum.
Canım menün çok güzel