Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Saat 17:45de eve geldik kızlarla ve baya yürüdüm sayılır

Kızlar maşallah baya bir gezindiler hatta en son bir yarım saat onları bir yerde oturup beklemek zorunda kaldım

Küçük kuzumda baya bir eğlendi o bahaneyle sonrada yarın için alışverişimizi yapıp kendimizi eve attık
Gelir gelmezde akşam yemeğimizi hazırlayıp yedik ve saat 18:15 itibariylede mutfak bizim için kapandı

Bugünüde çok şükür hasarsız atlattım ve bu saatten sonra ancak şekersiz kahve içerim iki saat sonra
Canım bende daha bekarken Arkadaşımın Annesinden öğrenmiştim
Karnabaharı biraz haşladıktan sonra çırpılmış yumurtaya bulayıp fırın kabına koyup fırında bir güzel pişiriyordu

Sarımsaklı yoğurdu sonradan isteyen üzerine döküyordu hem daha uzun süre bozulmuyormuş öyle olunca ( zaten ben hep kendimize kadar yapıyordum onu o yüzden bilemiyorum kaç gün dayanacağını

)
Tabi Selin dediği şekilde de olabilir sonrada üstüne fazladan yine yoğurt dökülebilir kuru kuru yiyemem dersen ki kuru olacağını da düşünmüyorum
Canım çok güzel bir menü bence

Bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhh...Aminnnn
Bu saatten sonrada sakın katı birşey tüketme çok acıkırsanda ayran iç yada kahve ( Karataya göre 4 saatten sonra leptin hormonu devreye giriyor ya o leptini ne kadar uzun tutabilirsen okadar güzel gidiyor kilolar / karatay yapıp yapmadığını bilmediğimden acıklama ihtiyacı hissettim

)
Olan olmuş canım kendini üzdüğüne deymez artık sende yarınki günü kaçamaksız tamalarsın ve eminim bir güncükten birşey olmaz ( olmasaydı iyidi ama teyzelerin gönlü olmuş

)
Yarında bugünki şekle birde meyve ekleniyor iki tane

Ben birini sabah kahvaltıda yemeyi düşünüyorum diğerinide ara yaparım öğlende ki geç saate kalmasın ki şeker olayı malum
Canım menün çok güzel her zamanki gibi

Eminim cuma süper bir bildirim gelecek sendende
Hemen ne olduğuna baktım ve meğer benim almayı düşündüğüm aletin az ufağıymış

bakalım bir ay başı olsun eşimi trampoline ikna etmiştim onuda araya sıkıştırıveririm

karın içinde yararlı o karnına dayayıp öne doğru eyilip kalktıkça
İyiyiz şükür seni sormalı

Bu arada menün gayet güzel

öğlende kek olmasaydı iyidi ama eminim eritmişsindir onuda
Canım seninde menün gayet güzel

Ay bu haftada inşallahhhhhhhhhhh çok güzel bildirimler yapacağız inanıyorum