- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr 

Öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu
Malum kuzen yatıya kaldı ve biraz geç yatıncada kahvaltı faslı 11i buldu 
Çok şükür kahvaltımı güzel yaptım sonrada zaten onlar oyun konsolunla oynarken önce küçük kuşumun nevresimlerini değiştirip biraz odalarını toparladım ( ablamız toplamıştı ama bir iki birşey ortada bırakmış gecede kuzeni onun yatağında yatınca sabah düzelteyim dedim ) sonrada kendimi mutfağa bir attım daha yeni işim bitti sayılır

Bir iki saat sonra Annemle babam akşam yemeğine gelecekler ( eşim tam telefonla konuşurken çağır diyince hadi yemekle uğraşma babamla gelin dedim
şimdi bir bulgur pilavı kaldı yapılacak onuda birazdan ateşe koyarım )
Daha sonra kızkardeşime akşam çaya gideceğiz malum doğum günüsü
ASlında birbirimize hediye almayız genelde ( sırf çocuklara olunca mutlaka alırız ) ama bu sefer eşimin aldığı portakal rengi büyük güzel bir şişe hediye edeceğim ona
eşim bana almıştı aslında iki tane hatta telefonda onada dedim ay çok güzel keşke akıl etseydimde dün aynı yere gidince sanada alsaydım ( süt yada yağ bile konur için ) diye sonrada dur birini sana vereyim hem doğum günü hediyesi olsun dedim 

Nasıl gülüyor kız seni Allah kahretmesin birde fiyatını söyledikten sonra ay birini sana vereyim hediye niyetine diyorsun diye

Canım hiç üzülme eminim o olmayanlarda yakında bol gelecekler
Aynen devam edeceğiz ve eninde sonunda karşılığınıda fıstık gibi olarak alacağız
Canım yeni kıyafetlerin gerçekten çok şık
Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn

Öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu

Çok şükür kahvaltımı güzel yaptım sonrada zaten onlar oyun konsolunla oynarken önce küçük kuşumun nevresimlerini değiştirip biraz odalarını toparladım ( ablamız toplamıştı ama bir iki birşey ortada bırakmış gecede kuzeni onun yatağında yatınca sabah düzelteyim dedim ) sonrada kendimi mutfağa bir attım daha yeni işim bitti sayılır

Bir iki saat sonra Annemle babam akşam yemeğine gelecekler ( eşim tam telefonla konuşurken çağır diyince hadi yemekle uğraşma babamla gelin dedim

Daha sonra kızkardeşime akşam çaya gideceğiz malum doğum günüsü

ASlında birbirimize hediye almayız genelde ( sırf çocuklara olunca mutlaka alırız ) ama bu sefer eşimin aldığı portakal rengi büyük güzel bir şişe hediye edeceğim ona

Nasıl gülüyor kız seni Allah kahretmesin birde fiyatını söyledikten sonra ay birini sana vereyim hediye niyetine diyorsun diye

Hayırlı akşamlar kızlar bugun kendime kot pontolon aldim 44 bedeneski pantolonlarim 40 ve 42 bedenmis
bugun eski pantollarima baktim cok fazlada giymemistim elbiselerime pantollarima girmiyorum simdi
kendime ceza verecegim ve bir daha kiyafet almiyacagim eski elbiselerin icine girene kadar diete devam eski kiyafetlerimin icine girdigimde bu bana odul olarak bir pantolon yada elbise kazanmis olacagim, cunki onlar cok yeni hepside cok guzel giyemiyorum giymek icin mucadele edecem
bir pantolonum oluyor ama biraz dar daha once bacagimdan yukari cikmiyordu, hem bir kiyafet kazandigim icin hemde kilo verdigim ici cok mutlu oldum
Canım hiç üzülme eminim o olmayanlarda yakında bol gelecekler

Aynen devam edeceğiz ve eninde sonunda karşılığınıda fıstık gibi olarak alacağız

Canim ben butun eski kiyafetlerimi hepsi de 36-38 bedendi ablama verdim simdi onun ustunde kiyafetlerimi gordukce ben bu kadarmiymisim diyorum dun cok guzel bi bluz begendim L bedenini giydim ve cok dar oldu hic guzel durmadi her tarafimdan yaglar fiskirdi Xl Var mi dedim yokmus dusun yani onceden small kiyafetlerim bile bol gelirken simdi begendigin bir seyi alamamak cok kotu bir duygu .ben her 2 kilida bir kendime kiyafet alcam dun 70 oldugumu gorunce hemen bir kaban bot ve bluz aldim evet biraz abarttim ama hem ihtiyacim vardi hemde cok uygundu ucune 135 tl odedim sadece onceden bir bluza acimadan 100 tl verirdim simdi ise ucuz ken alip cesit cesit giymek bak resimlwrini de koyayim
Canım yeni kıyafetlerin gerçekten çok şık