Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu :KK66: Malum kuzen yatıya kaldı ve biraz geç yatıncada kahvaltı faslı 11i buldu :oops:
Çok şükür kahvaltımı güzel yaptım sonrada zaten onlar oyun konsolunla oynarken önce küçük kuşumun nevresimlerini değiştirip biraz odalarını toparladım ( ablamız toplamıştı ama bir iki birşey ortada bırakmış gecede kuzeni onun yatağında yatınca sabah düzelteyim dedim ) sonrada kendimi mutfağa bir attım daha yeni işim bitti sayılır :D:D

Bir iki saat sonra Annemle babam akşam yemeğine gelecekler ( eşim tam telefonla konuşurken çağır diyince hadi yemekle uğraşma babamla gelin dedim :KK66: şimdi bir bulgur pilavı kaldı yapılacak onuda birazdan ateşe koyarım )
Daha sonra kızkardeşime akşam çaya gideceğiz malum doğum günüsü :KK48:
ASlında birbirimize hediye almayız genelde ( sırf çocuklara olunca mutlaka alırız ) ama bu sefer eşimin aldığı portakal rengi büyük güzel bir şişe hediye edeceğim ona :KK48: eşim bana almıştı aslında iki tane hatta telefonda onada dedim ay çok güzel keşke akıl etseydimde dün aynı yere gidince sanada alsaydım ( süt yada yağ bile konur için ) diye sonrada dur birini sana vereyim hem doğum günü hediyesi olsun dedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Nasıl gülüyor kız seni Allah kahretmesin birde fiyatını söyledikten sonra ay birini sana vereyim hediye niyetine diyorsun diye :KK70::KK70::KK70:

Hayırlı akşamlar kızlar bugun kendime kot pontolon aldim 44 beden :cry:eski pantolonlarim 40 ve 42 bedenmis:KK43: bugun eski pantollarima baktim cok fazlada giymemistim elbiselerime pantollarima girmiyorum simdi:KK43: kendime ceza verecegim ve bir daha kiyafet almiyacagim eski elbiselerin icine girene kadar diete devam eski kiyafetlerimin icine girdigimde bu bana odul olarak bir pantolon yada elbise kazanmis olacagim, cunki onlar cok yeni hepside cok guzel giyemiyorum giymek icin mucadele edecem:KK5:bir pantolonum oluyor ama biraz dar daha once bacagimdan yukari cikmiyordu, hem bir kiyafet kazandigim icin hemde kilo verdigim ici cok mutlu oldum

Canım hiç üzülme eminim o olmayanlarda yakında bol gelecekler :D
Aynen devam edeceğiz ve eninde sonunda karşılığınıda fıstık gibi olarak alacağız :KK15:

Canim ben butun eski kiyafetlerimi hepsi de 36-38 bedendi ablama verdim simdi onun ustunde kiyafetlerimi gordukce ben bu kadarmiymisim diyorum dun cok guzel bi bluz begendim L bedenini giydim ve cok dar oldu hic guzel durmadi her tarafimdan yaglar fiskirdi Xl Var mi dedim yokmus dusun yani onceden small kiyafetlerim bile bol gelirken simdi begendigin bir seyi alamamak cok kotu bir duygu .ben her 2 kilida bir kendime kiyafet alcam dun 70 oldugumu gorunce hemen bir kaban bot ve bluz aldim evet biraz abarttim ama hem ihtiyacim vardi hemde cok uygundu ucune 135 tl odedim sadece onceden bir bluza acimadan 100 tl verirdim simdi ise ucuz ken alip cesit cesit giymek bak resimlwrini de koyayim

Canım yeni kıyafetlerin gerçekten çok şık :KK68: Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn

menümü paylaşayım

sabah: aç karna limonlu sıcak su, 2 dilim kızarmış ek üzerine salça yanında biraz zeytin 1 k peynir 1 yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşığı tahinpekmez çay
öğlen: 1 parça kızarmış balık yanında az garnitür 1 porsiyon kabak tatlısı
ara: az şekerli sütlü kahve
akşam: 1 kase fasülye 1 kepçe makarna

bol su

menümü paylaşayım

sabah: aç karna limonlu sıcak su, 2 dilim kızarmış ek üzerine salça yanında biraz zeytin 1 k peynir 1 yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşığı tahinpekmez çay

bol su
Ya porsiyon küçük olabilir de çeşit çok olunca benim kafam karışıyor. Ama bugün pazar aile sofrası

Hayırlı akşamlar kızlar bugun kendime kot pontolon aldim 44 beden :cry:eski pantolonlarim 40 ve 42 bedenmis:KK43: bugun eski pantollarima baktim cok fazlada giymemistim elbiselerime pantollarima girmiyorum simdi:KK43: kendime ceza verecegim ve bir daha kiyafet almiyacagim eski elbiselerin icine girene kadar diete devam eski kiyafetlerimin icine girdigimde bu bana odul olarak bir pantolon yada elbise kazanmis olacagim, cunki onlar cok yeni hepside cok guzel giyemiyorum giymek icin mucadele edecem:KK5:bir pantolonum oluyor ama biraz dar daha once bacagimdan yukari cikmiyordu, hem bir kiyafet kazandigim icin hemde kilo verdigim ici cok mutlu oldum
canım benim aynı durumdayım ben de malesef 1 gardrob giremediğim 55 kiloma ait 36 beden pantolonlarım small bluzlarım trikolarım olduğu gibi duruyor onları görücek gözüm yok şuan kötü hissettiriyor, ama yapabiliriz tekrar onların içine sığmamak için hiçbir engel yok
Günaydıııııınnn tatlışlaaaaarr:KK54:
slm tatlımmm buna ancak şimdi cevap verebiliyorum :) özledim seninle konuşmayı tatlım hiç denk gelemiyoruz naptın sen mezun oldun sanırım dimi? ya Selin benim kilom 66 da takıldı çok direniyor senin de olmuş muydu?
Merhaba :) menümü paylasayim :KK45:
Sabah
1 kıymalı puf böreği
1 yumurta
Öğle
1 muz
1 ayva
Aksam
1 Ispanaklı çörek

5 bardak su
:KK15:
gayet iyi tatlım meyve öğün cok hoş ben de denicem de fırsat kalmıyor :)
Menüm
Sabah 9:30
2 haşlanmış yumurta
Süzme Peynir
bir dilim ev yapımı Balkabaklı rulo pasta(meraktan yedim :))

Öğle 14:30
Bir kase haşlanmış elma dilim patates
3 kaşık yoğurt

Akşam 18:00
Bir küçük tabak palamut buğulama
afiyet olsun tatlım gayet iyi

menümü paylaşayım

bol su
güzel bence :kk77: afiyet olsun
Menüm
Sabah 9:30
2 haşlanmış yumurta
Süzme Peynir
bir dilim ev yapımı Balkabaklı rulo pasta(meraktan yedim :))

Öğle 14:30
Bir kase haşlanmış elma dilim patates
3 kaşık yoğurt

Akşam 18:00
Bir küçük tabak palamut buğulama
güzel ama meyve ve sebze pek yok sanki o_O onun dışında iyi:KK45:

Sabah 3 halka sucuk yumurta
Ballı süt
3tb ekmek
1 küp kaşar
1 ufak pop kek
Öğlen
Büryan kebabı Salata yoğurt
Ara 6-7 yaprak sarma
Akşam
3yk bulgur pilavı
3 yk etli nohut
Ayran
Böyle yazınca ne çok göze batıyor. Kekmi?
Ekmek mi
Sarmamı
Pilav ve nohut aynı andamı
Hatice hepsi bumu eminmisin
Şey oğlumun dondurmasından yaladım
Bukadarmı
Bu kadar gerçekten
Ah hatice uslanmazsın sen

Ballı süt
3tb ekmek
1 küp kaşar
1 ufak pop kek
Öğlen
Ara 6-7 yaprak sarma
Akşam
3yk bulgur pilavı
3 yk etli nohut
Ayran
Ekmek mi
Sarmamı
Bukadarmı
Bu kadar gerçekten
canım sen farkındasın zaten ben daha ne yazayım :)

Ballı süt
3tb ekmek
1 küp kaşar
1 ufak pop kek
Öğlen
Ara 6-7 yaprak sarma
Akşam
3yk bulgur pilavı
3 yk etli nohut
Ayran
Ekmek mi
Sarmamı
Bukadarmı
Bu kadar gerçekten
hmm o_O öğle yemeğinde sarma olmasaymis daha iyiymiş tabii, yine de kabul edilebilir ama sabah biraz fazla olmuş :KK22: olsun bu kadar kızma kendine :KK37:

Back
X