- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım zencefil ve bal diyolar. Çok iyi geliyor muş hiç denemedim amaSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Geçte olsa bir uğrayayım dedim
Halalardan yeni geldik ve baya hoş sohbet geçti gecemiz
Tabi evde olsaydım paso yatardım ( halim yok aslında ) iyi oldu yani gittiğimiz
Yarın halim olursa biraz temizlik yapar bir postada çamaşır yıkarım
Yatmadan thylolhotumu içerken birde sizlere bakayım dedim
Şu tatil bitince inşallah dahada canlanır buralarıda bende o arada şu hastalığı atmış olurum üzerimden
Bu arada küçük kuzumda her an yamulabiliryanakları bugün ufaktan pembeleşmeye başladı ve sanki çok hafif ateşi vardı bir ara ama şu an iyi şükür
Yarından itibaren onada banada bol bol limonlu, karabiberli ve çok az ballı su yapacağım ( hastayken inanılmaz iyi geliyor ) ona önlem banada şifa olur inşallah
![]()
Hoşgeldin şekerNaber şekerler :))))))))
günaydın tatlış çok geçmiş olsun boğazlar çok hassas dikkat etmek lazım :) karabiberli ballı limonlu sıcak su yap iç :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir hafta olur inşallah
Bu sabah resmen boğazım yapışmış bir şekilde uyandım nefes alamıyordumŞu an biraz daha iyiyim ama tabi hastalık devam ediyor
Neyse bir kaç gün çekeceğiz artık mecburhemen sıcak suyumu içtimde biraz kendime gelir gibi oldum
![]()
çağlacım hemen topla kendini ve kaldığın yerden devam et unutma zararın neresinden dönsen kardır demişlerİyi günler kızlar. 3 gündür giremiyordum foruma hem bir isteksizlik var diyete spora hem de misafirlerim vardı.Diyeti bıraktım sanırım :S kendimi toparlayamıyorum .Cuma günü sabit çıktığımdan beri artık olmayacak yapamayacağım diye düşünüp saldım gittim kendimi.Mutlumuyum.TABİKİ HAYIR.Hele dünki yediklerim aklıma geldikçe ağlayasım gekiyor.Değil bir hafta iki haftada dengeleyemem kilomu.Napacağımmm yaaa![]()
Bende dün annemlerde kaldım bugünde burdayım biraz dengeleme ye çalıştım ama akşam torkunun Burçak bisküvi sinden yedimNe güzel. Ben bugün uzun aradan sonra aile kahvaltı sı yaptım. Gün içinde çok karıştırdım. Akşamı balık salata olarak bitirdim. Tatil bitti. Yarın kardeşime doğum günü yapıcaz ve orda kalıcam. Yazmaya çalışırım. Öpüldünüz ii geceler
Geçmiş olsun canım bende 1 ay olmadı yeni atlattım zor oluyor allah acil şifalar versin inş.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Dün baya yoğun ve yorucu geçti benim için
Çakma eltimdeydi gün ama sağ olsun kuzusu hiç rahat vermeyince çakma eltim mecbur kızıyla ilgilenmek zorunda kaldı ve ben bir nevi evsahibisi oldum
Mutfaktan her zamanki gibi çıkamadım ama bu kez servis falanda tabi bana kaldı ( Allahtan bir iki kişi daha yardımcı oldu ama çoğunluk bendeydi)
Ordan çıkışta kızkardeşime geçtik ve onada yardım edeyim bari çok yorulmasın diyince yorulan taraf ben oldum
Zaten iki gündür hafif hapşırıyordum ara ara ama sabah bir uyandım nefes alamıyorum ve her yerim ağrıyor
Gecede zaten tam uykumu alamadım elli kere uyanınca ve kahvaltıdan sonra biraz uzanayım derken uyumuşum
Şu an biraz daha iyiyim şükür ama tabi hastalığım kendini iyice belli etti ( grip nesle karışımı birşey oldum )
Aslında hiç halim yok ama akşam kuzenin doğum günü için eşimin halası bizi davet etti ve tabiki gidiceğiz
Yemek konusunda çok fazla kaçırmadım dün şükür ( kızkardeşimde sırf çorba, salata ve iki köfte yedim abartmamak için ) ama yinede tartı dün fazla gösterdi yineçok pis ödem var diye tahmin ediyorum çünkü cidden bu hafta fazla abartmadım aksine dikkat ettim
Canım hiç bir şey istemiyor hatta zoraki sabahtan beri birşeyler yedim ( 2 bardak sıcak süt içtim boğazım rahatlasın diye )
Yok cesaret edemedi konuyu açmaya
Hatta bir ara gelin KV ilişkisiyle ilgili konu açıldı bizimkinden çıt çıkmadıbir ara dedim hatta iş erkekte bitiyor sonuçta erkek eşine senin eşşeğin kancık der sonrada annesine gidip senin eşşeğin kancık derse tabiki sorunlar olur diye
Herkeste haklısın erkek dürüst olup haklıya haklısın haksıza haksızsın diyecek ki herkez yerini bilecek dediler
Bu hafta genel olarak güzel geçti yani
Yok yok abartmamaya çalıştım ama herşeyden çok az yedim gündekızkardeşimde de cırf çorba ve salata 2 adette köfte yedim
Bakalım şu anda hastalığın vermiş olduğu ödem var ama bir iki güne doğru sonucu görürüm inşallah
![]()
Olsun canım arada hepimize oluyor hatta artıda görüyoruz sen okadar yüklenme kendine arada yapıcaz tabiki kaçamak moralini bozma inş. Düzene girersinİyi günler kızlar. 3 gündür giremiyordum foruma hem bir isteksizlik var diyete spora hem de misafirlerim vardı.Diyeti bıraktım sanırım :S kendimi toparlayamıyorum .Cuma günü sabit çıktığımdan beri artık olmayacak yapamayacağım diye düşünüp saldım gittim kendimi.Mutlumuyum.TABİKİ HAYIR.Hele dünki yediklerim aklıma geldikçe ağlayasım gekiyor.Değil bir hafta iki haftada dengeleyemem kilomu.Napacağımmm yaaa![]()
Azar azar ic canim bobreklerini yorma 2 lt yeterli aslindaGünaydın kızlar
Uykusuzluktan yorgunum
Dün bir program indirdim günlük su limitim 3.4lt miş şok oldum
İçebilirmiyimki
Gunaydi sekerkiz candyNaber şekerler :))))))))
İnşallah bol kalorisiz bir gun olsun canimgünaydın çıpçıtır adayları :) hadi bakalım güzel bir gün olsun hepimiz için :)
O isteksizlik bende var canim toparlanirsin inşallahİyi günler kızlar. 3 gündür giremiyordum foruma hem bir isteksizlik var diyete spora hem de misafirlerim vardı.Diyeti bıraktım sanırım :S kendimi toparlayamıyorum .Cuma günü sabit çıktığımdan beri artık olmayacak yapamayacağım diye düşünüp saldım gittim kendimi.Mutlumuyum.TABİKİ HAYIR.Hele dünki yediklerim aklıma geldikçe ağlayasım gekiyor.Değil bir hafta iki haftada dengeleyemem kilomu.Napacağımmm yaaa![]()
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir hafta olur inşallah
Bu sabah resmen boğazım yapışmış bir şekilde uyandım nefes alamıyordum Şu an biraz daha iyiyim ama tabi hastalık devam ediyor
Neyse bir kaç gün çekeceğiz artık mecbur hemen sıcak suyumu içtimde biraz kendime gelir gibi oldum
Güzel menü canim her istediginden ölçülü yemişsin ama ekmek fazla olmus afiyet olsunSabah
Aç karna elma
2.3 tane patates kızartması
çok az sucuklu yumurta 2 kaşık kadar
k.k dan az peynir 4.5 tane zeytin 3 didilim ekmek
Ara
1 avuç fındık
Aksam daha yemedim![]()