SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Öğlende bir attım kendimi anneme daha yeni geldik sayılır
Çok şükür güzel geçti günüm bugün hatta baya bir sohbet ettik Annem ve Kızkardeşimle

sağol cecom hepiniz çok kibarsınız. herşey biyana birbirimize iyi gelir umudundayım. gözün aydın kuzunda gelmiş.okul telaşımız başladı bende sabah cocukları okula hazırlarken baya koşuşturdum çaptan düşmüşüm 3 haftada.
bakıyorumda süpüre süpüre alıntılamışsın mesajları bravoo
Canım inşallah bütün kuzularımızın 2.ci yarı dönemide çok güzel geçerde güzel karnelerle sevindirirler bizide o yorgunluk bir anda yok olur

Bizim bu sene 8.ci sınıf ya artık Liseye geçiş olacağı için ayrı bir telaş olucak

Şuana kadar puanı bizim civarda bir çok liseye tutuyor ama tabi biz biraz daha çoşkuyu verdik az daha çalışıp güzelce yükseltsin puanını belki o zaman çok daha güzel liseye deng gelir puanıda dilediği gibi okur

Şimdi birde Londrayı görüp oraya hayran kalıp dönünce kesinlikle ileride yurtdışında yaşamak istiyorum diyince bende hemen yapıştırdım güzel okullardan mezun olursan, güzel bir meslek sahibi olursan dilediğini kesinlikle yaparsın ama Üniversite bitmeden yurtdışına dil eğitiminede olsa yollamam seni dedim

iyice gaza geldi ve bugün ödevi olmadığı halde ders tekrarı yapıyor şu anda

Banum ömrüm salam. Sen hele menim balacamın inadın göresen 1.3 aylıqdır amma inadı özünden böyükdür. Başıma oyun açır mütleq öz istediyini eletdirir. Tebii men de onun bütün şıltaqlığına qatlanıram. E 6 il hesretin çekmişem. İnanırsan o bacımı ne derecede incidirdimse bir defe atam esebleşib mene dedi ki az incid o qızı öz övladın olanda göreceksen nece şirindir bir kelme de deye bilmeyeceksen. İndi görürem ki atam nece düz deyirmiş. İndi onu incitdiyim üçün çox peşmanam. İki bacım var ikisinin de sesini eşidende özümü ağlamamaq üçün gücnen saxlayıram. Çox sevirem onları çox. Çox düz demisen ki insanın güvenib derdleşe bileceyi birinin olması çox gözel bir duyğudur. Allah bütün bacısı qardaşları olanları bir-birlerine mehriban etsin. AMİN.
Maşallah sende kuzunda çok güzelsiniz

Rabbim bahtınıda güzel eder inşallah...Aminnnn
Hepimiz geçmişte kardeşlerimizle tartıştık ama dediğin gibi özellikle evlat sahibi olunca insan dahada bir duygusal yaklaşıyor ve ister istemez yumuşuyoruz

Rabbim onlara sağlık versinde varsın arada mesafe olsun ( şükür benimki çok yakın ve haftada 1 - 2 görüşmeden duramıyoruz ki hergün telefonla görüşüyoruz

)
selam millet
öğle arasındayım türk kahvemi içtim şimdi de portakal ve elma yiyeceğim bakalım bir süre öğleyi meyveyle geçiştirip eve gittiğimde 4 gibi yemek yemeyi düşünüyorum.aslında 10 gibi uyusam çok güzel olur 4 de yediğim son öğün olur ama 12-1 gibi yattığım için acıkıyorum ve tekrar ara yapmak zorunda kalıyorum
bu hafta 1.5 kilo hedef koymuştum kendime ama sanki olmayacak tartıya çıkmaktan korkuyorum düzenli sporumu yapıyorum hergün en az 40 dk görüyorsunuz 1200 ün üstüne de bu hafta çıkmıcam artık daha veremezsem yuh bana bakalım cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
Canım daha ilk günden pes etme sakın süper gidiyorsun

her hafta 1.5 değilde 1 kg ver yada atıyorum 700 gr gitsin ne var sonuçta spor yaparak çok daha ince görüneceksin

Benim büyük kız 15 tatilde bol bol yürüyünce baya yediği halde ( itiraf ediyor ne bulduysam yedim diye

) inan gram almadan döndü tatilden üstelik ben kız zayıflamışsın dediğimde inanmayan cadı okulda 3 - 4 arkadaşı daha kız sen zayıfladınmı, kaç kilo verdin diye sorunca inanmış

inanılmaz mutlu oldu ve yarın kesinlikle bende senle spor yapacağım dedi ( bugün başı ağrıyor diye hiç ilişmedim ona )
Leslieyi hiç sevmediği halde eşlik edecekmiş bana

sesini kısıp senin sevdiğin müzikleri açarız diyince daha bir iştahla tamam dedi
Selam fıstıklaaaarrrr

bugünkü sporumu yazim
Leslie 1 mil 15 dk
150 squat tek seferde
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
15 yarım şınav
500 thigh master aletiyle bacak çalışma

Harikasın valla selinim yaaa ( Victorya Secret meleğimmmm

)
Valla fıstık gibisin zaten bu enerjiyle çok çok daha güzel olacağına adım gibi eminim

Sabah
160 calori dankek
Ara
1 litre su
1 dilim greyfurt
Öğlen
1.5 yumurta haşlama
1 k.k peynir
5 tane zeytin
1 çay kaşığı acuka
1 dilim ekmek
Ara
45 dk eliptik bisiklet
yarım litre 0.5 su
Canım sabah hariç menün çok güzel bence

o dankekide zaten çoktannnnnnnn yakmışsındır sen
Kızlar bugün büyük bir acıyla uyandık.Eşimin yengesinin yeğeni elim bir kazada vefat etmiş.Arkadaşlarıyla yürüyüş yaparken tırdan düşen kalasın altında kalmış.Yoğun bakım ameliyat derken bir gün sonra ruhunu teslim etmiş : (
Çok üzüldüm.Rabbim evlatlarımzla sınamasın, Allahım önce anne babasına ve tüm sevenlerine bolca sabırlar ihsan etsin
Canım başınız sağ olsun

Rabbim Anasına, Babasına ve tüm ailenize sabırlar versin... Kimseyi evladıyla sınamasın.....Aminnnnnnnnnnnn
Mekanı cennet olsun inşallah ...Aminnnnnnnn
Kızlar yaza bü elbiseye gireceğim inşallah dua edin
menumu de yazayım
sabah
biraz peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
TürkkKahvesi
öğle
1 portakal
1 elma
akşam
1 kase yoğurt
1 kase cacık
25 dk jilian
15 dk Leslie
2 lt su
Elbisenede menünede bayıldımmmmmmmmm

Sakın hedefini unutma ve inanıyorum o elbise sana olacakkkkkkkkk
Menyum
Seher: 1 eded qoğal. 1 fincan çay 1 qend.
Ara: 1 ovuc fındıq badam püste qarışıq.
Nahar: kahı pamidor turp soğan zeytun yağı alma sirkesinden olan salat 1 dilim çörek.
Ara: 2 eded xlebçı
Axşam: 1 eded katlet 1 kartof
1 litr su.
Canım Menünde bazı yerleri bende tam anlayamadım ama sanırım
Sabah; 1 fincan çay ( diğerini anlamadım )
ara; 1 avuç fındık ve badem yemişsin
Öğlen; Turplu, soğanlı salata ( elma sirkeli ) ve 1 dilim ekmek
ara; 2 adet ( xlebciyi çözemedim )
akşam; 1 adet patates diğerini yine çözemedim
genel olarak güzele benziyor eğer çözemediğim yerler karbonhidrat değilse

hatta şöylede bir öneride bulunayım sana diyette çok fazla patates tüketmiyoruz biz nişastası fazla diye

1 tanede olsa patates yiyeceğine 3 - 4 yk bulgur pilavı ve yoğurt yersen haftada bir daha tok tutar ve daha az nişasta tüketmiş olursun
Kizlar iyi aksamlar
bugunki menumle bismillah diyorum
sabah maydonozlu limonlu kür
kahvalti 1 muz elma tarcinli
13.00 de salata 1 kase merximek corbasi 4 ceviz ici
18.00 de limon isoanak kuzukukalagi detoks icecegi
yarim kase mercimek corba avuc ici kadar firinda hamsi
spor yok bir kac arkadas aksam gezmesine kacicaz kafeye hasret gidericez cocuksuz
Canım menün çok çok güzel
Akşamda inşallah çok güzel vakit geçirirsin nasılsa yarın sporunu yaparsın sen
Valla bende özledim eşimle baş başa birşeyler yapmaya ama bakalım büyük yeni geldi şimdi haftasonu biz çıkacağız siz ananenede kalın desem ilk haftadan birbirimizi yeriz

o yüzden az daha bekliyeyim nasılsa ayın 28inde doğum günüm ve şansa cumartesiye deng geliyor

artık o gece birşeyler yaparız bizde eşimle hem büyük cadıda kızamaz hatta onun sevmeyeceği bir plan yapayım ( o öyle bilsin ki aklı bizde kalmasın ) yoksa sinema faan dersem kendi her zaman gider ama peşimize takılmak ister
Kızlar sevgililer gününü uzun süredir kutlamiyorduk neler yapabilirim eşime surpriz sizce önerilerinizi bekliyorum
Canım kuzuyu Annene emanet edebilirsen bir geceliğine kendiniz için baş başa bir program yap

İlle dışarda yemek yemek şart değil

Güzel bir yemek hazırla, sofrayı süsle hatta mum bile ekle

kısık sesle romantik bir müzik koy

En güzel kıyafetini giy ( fazlada kapalı olmasın

) ve çok güzel makyajını yap

Kuaföre para harçamaya gerek yok ( şu sünger halkalardan alıp kendin sımsıkı bir balerin topuz bile yapabilirsin kendine ve çokda asil durur )
Kırmızı ruj olmazsa olmaz tabiki
Tabi bu hazırlıkları yaparken eşini bir şekilde dışarı postalaman lazım

atıyorum gündüz kadın arkadaşlarım çaya gelicek de eğer çalışmıyorsa ( o zaman nasılsa kadınlar evde dolu diye uzak durur

)
Birlikte baş başa sakince bir yemek yiyin sonrada oturup netten güzel Romantik bir film izleyin

eşinin iyice dibine otur ve baş başa olmanın tadını çıkar

sonuçta kuzun daha ufak ve her daim bir arada olduğunuzda ilgi onun üzerine oluyordur her ikinizden tarafa

bir gece kendinize ayırın
Ertesi günde eşine şöyle güzel bir kahvaltı hazırlayıp yatağınıza götür

birlikte eğlenceli bir hale getirin kahvaltıyı sonrada gidip kızını annenden alırsınız ve ailesine isterse oradan oraya geçersiniz olur biter