Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm tatlı çıtır hatunlarım ben bugun çoook enerjikim :KK49:
yeni topik açmıştım eliptik bisikletle Zayıflıyoruz diye veeee bugün başladık
tam 15 gün boyunca eliptik bisiklet kampına girmiş bulunuyorum :KK76:
hergün en az 20 dk bi mek zorundayım inş. 15 gunun sonunda çook güzel sonuçlar alırım :KK49: sizide haberdar ederim sonuçtan :KK76:

Sabah
160 calori dankek

Ara
1 litre su
1 dilim greyfurt

Öğlen
1.5 yumurta haşlama
1 k.k peynir
5 tane zeytin
1 çay kaşığı acuka
1 dilim ekmek

Ara
45 dk eliptik bisiklet
yarım litre 0.5 su :KK49:

Ara
1 büyük çay bardağı haşlanmış nohut

Akşam
3 kaşık pilav
1.5 bardak haşlanmış nohut
3 kaşık yoğurt

Ve eliptik bisiklet suan için 90 dk neden 100 olmasın ki :KK49::KK76:
canım bu eliptik bisiklet normal evdeki kondüsyon bisikletimi yoksa kolları çalıştırandan mı ayakta yapılan ben koşu bandımı satıyorum da bisiklet almayı düşünüyorum hangisinden alayım sence

günaydın hatunlar ancak girebildim çünkü köyde dünden beri elektrikler yokmuş yeni geldi.bu sabah yalnız geldim diğer arkadaşlar rapor aldı kar var diye ana yol iyiydi sürat yapmadım ama 5 km lik köy yolu resmen kardan kapalıydı vites 2 yle yavaş yavaş geldim yarın buz olacak bu yol napıcam bilmiyorum off yaa neden bu köyün dolmuşu yok.eşime desem yarın beni köye getir diye bu kar bir kaç haftadan kalkmaz adam işini bırakıp köyde benimle 3 e kadar kalamazki rapor alsam arkadaşlar gibi ona da vicdanım el vermiyor Allahım sen yardım et kazadan beladan koru beni rabbim.

neyse herşey olacağına varır.öğle arasında leslie 2 mil yapmayı düşünüyorum zaten marta kadar ders çalışmam 3 hafta hergün yarım saat sporumu burda yaparım en azından evde de jilian yaparım 25 dk edermi sana 55 dk süper valla haftada 2 gün de yüzmem var yaza fıstık olcam fıstık...
nasıl da gaz veriyorum kendime :)
allah korusun tatlım kazadan beladan
canım bu eliptik bisiklet normal evdeki kondüsyon bisikletimi yoksa kolları çalıştırandan mı ayakta yapılan ben koşu bandımı satıyorum da bisiklet almayı düşünüyorum hangisinden alayım sence
benim fikrim nacizane eliptikten yana öçünki tüm kasları çalıştırıyor hemde elektiriksiz mekanik çalışıyor

yarencim eliptik bu
İçerik.webp

Ve ve ve ilk gün olarak kendimi birazda yorarak 120 dk eliptik bisiklet rekorumu kırarak günümü tamamlamış bulunmaktayım elh.
Yarın tabi bukadar yapamam ilk günŞevki bu diğer günlerde 40 dk yapsamyeter :KK23:
Herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar :KK15:
tatlım ben 10dk eliptik+20dk bant yurume + 20dk lesli+10dk platesle karma bir spor yapıyorum hergun yaklaşık 40-50dk arası tutturmaya çalışıyorum hem eğlenceli zorlamıyo karma olduğu için sende bişiler ekleyebilirsin eliptik arkasına. işallah sonuçların harika olacak

sevgili monicim banumla konuştum izinde olduğum döneme denk geldiği için bu cuma transferle direk takım listesine alınabilirmişim. yuzunuzu kara çıkarmam bana iyi gelirsiniz umarım. 3 aydır yerimde saymaktan yoruldıum
ben izne ayrıldığımda 76,4 düm bu cuma iyi bir sonuç almayı umuyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Dün gece tam ne güzel yatarım derken benim küçük cadı uykum yok diye deli etti beni ve tabi bizim uyumamız baya bir geçikti :KK53: sabahta ister istemez geç uyandım o_O

Baya şiş uyandım ve birazda ödem atarım diye 1 koca bardak ayran ve hurma yedim ( İnstagramda bu ara çok fazla deng geldim hurma ve yoğurt yiyenleri bende ödemden kurtulmak için tek öğünümü öyle geçiştireyim dedim :KK66: artık akşamlıkda büyük ihtimal kırmızı mercimek çorbası, salata ve yoğurt olarak öğünümü yaparım diye düşünüyorum hatta belki birazda tonbalığı eklerim :KK66: )

Slm tatlı çıtır hatunlarım ben bugun çoook enerjikim :KK49:
yeni topik açmıştım eliptik bisikletle Zayıflıyoruz diye veeee bugün başladık
tam 15 gün boyunca eliptik bisiklet kampına girmiş bulunuyorum :KK76:
hergün en az 20 dk bi mek zorundayım inş. 15 gunun sonunda çook güzel sonuçlar alırım :KK49: sizide haberdar ederim sonuçtan :KK76:

Sabah
160 calori dankek

Ara
1 litre su
1 dilim greyfurt

Öğlen
1.5 yumurta haşlama
1 k.k peynir
5 tane zeytin
1 çay kaşığı acuka
1 dilim ekmek

Ara
45 dk eliptik bisiklet
yarım litre 0.5 su :KK49:

Ara
1 büyük çay bardağı haşlanmış nohut

Akşam
3 kaşık pilav
1.5 bardak haşlanmış nohut
3 kaşık yoğurt

Ve eliptik bisiklet suan için 90 dk neden 100 olmasın ki :KK49::KK76:
Canım menünde sporunda gerçekten çok güzel :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Senden süper bir sonuç göreceğimize adım gibi eminim :KK36:

Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun qızlar.:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sanada hayırlı sabahlar canım :KK3:

Baxa bilmedim canım. Eh çox bacarıqsızam e.:KK43::mad:

Canım başarıcızlık ne demek herkez ilk zamanlar uğraştı topiği çözene kadar :KK66:

Bak şimdi hani benim nickimin yazdığı yer var ya onun üzerine tıkladığında hani benim profil sayfam açılıyor ya işte o sayfa açıldığında aşağılara doğru solda bir yerde Albüm diye bir bölüm var ona tıkladığında benim resimlerimi görebilirsin :KK66:

Günaydın kizlar,nasılsınız ? :KK66:

Günaydın Canım iyiyiz şükür sen nasılsın :KK3:

benimde pazar günü öyküm 13 yaşına basacak ama arkadaşlarıyla kutlatıcam asla pasta yememem lazım

Maşallah canım Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah....Aminnnn
Valla ben iki senedir benim kıza ısrarla en yakın arkadaşlarını seç pasta masrafı yapacağımıza ( maşallah hatun öyle ucuz birşeyde istemez :KK48: ) atıyorum 5 kişi belirle sizi AVMye götüreyim önce oturup bir yemek yiyin sonrada sinemaya gidin bütün masraflar benden diyorum ama nedense bizimki istemiyor bir türlü :KK48: Allahtan geçen sene hiç kutlama istemedi ama bu sene ne yapar bilmiyorum 15.ci yaş gününde :KK48:

günaydın hatunlar ancak girebildim çünkü köyde dünden beri elektrikler yokmuş yeni geldi.bu sabah yalnız geldim diğer arkadaşlar rapor aldı kar var diye ana yol iyiydi sürat yapmadım ama 5 km lik köy yolu resmen kardan kapalıydı vites 2 yle yavaş yavaş geldim yarın buz olacak bu yol napıcam bilmiyorum off yaa neden bu köyün dolmuşu yok.eşime desem yarın beni köye getir diye bu kar bir kaç haftadan kalkmaz adam işini bırakıp köyde benimle 3 e kadar kalamazki rapor alsam arkadaşlar gibi ona da vicdanım el vermiyor Allahım sen yardım et kazadan beladan koru beni rabbim.

neyse herşey olacağına varır.öğle arasında leslie 2 mil yapmayı düşünüyorum zaten marta kadar ders çalışmam 3 hafta hergün yarım saat sporumu burda yaparım en azından evde de jilian yaparım 25 dk edermi sana 55 dk süper valla haftada 2 gün de yüzmem var yaza fıstık olcam fıstık...
nasıl da gaz veriyorum kendime :)

Harikasın canım inşallah çok çok güzel sonuçlarda alacaksın canım adım gibi eminim :KK68:

Dün gece tam ne güzel yatarım derken benim küçük cadı uykum yok diye deli etti beni ve tabi bizim uyumamız baya bir geçikti :KK53: sabahta ister istemez geç uyandım o_O

Baya şiş uyandım ve birazda ödem atarım diye 1 koca bardak ayran ve hurma yedim ( İnstagramda bu ara çok fazla deng geldim hurma ve yoğurt yiyenleri bende ödemden kurtulmak için tek öğünümü öyle geçiştireyim dedim :KK66: artık akşamlıkda büyük ihtimal kırmızı mercimek çorbası, salata ve yoğurt olarak öğünümü yaparım diye düşünüyorum hatta belki birazda tonbalığı eklerim :KK66: )

Canım başarıcızlık ne demek herkez ilk zamanlar uğraştı topiği çözene kadar :KK66:

Bak şimdi hani benim nickimin yazdığı yer var ya onun üzerine tıkladığında hani benim profil sayfam açılıyor ya işte o sayfa açıldığında aşağılara doğru solda bir yerde Albüm diye bir bölüm var ona tıkladığında benim resimlerimi görebilirsin :KK66:

Maşallah canım Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah....Aminnnn
Valla ben iki senedir benim kıza ısrarla en yakın arkadaşlarını seç pasta masrafı yapacağımıza ( maşallah hatun öyle ucuz birşeyde istemez :KK48: ) atıyorum 5 kişi belirle sizi AVMye götüreyim önce oturup bir yemek yiyin sonrada sinemaya gidin bütün masraflar benden diyorum ama nedense bizimki istemiyor bir türlü :KK48: Allahtan geçen sene hiç kutlama istemedi ama bu sene ne yapar bilmiyorum 15.ci yaş gününde :KK48:

Harikasın canım inşallah çok çok güzel sonuçlarda alacaksın canım adım gibi eminim :KK68:
aaa sinema iyi fikirmiş vallahi bende bunu teklif edebilirim. ya yemek yada pasta keser tamamlarız gününü.

ben canlı müzik olan bir yere götürmeye karar verdim bide hediye alıcam yelek istiyodu bakalım bulabilirsem alıcam
buda geyet güzel fikir. benim kız daha 13. yaşına basacak ilerki yaşlarında buda aklımda bulunsun. kaç çocuk var yaşları ne tatlım. benim bide 6 yaş alim var

buda geyet güzel fikir. benim kız daha 13. yaşına basacak ilerki yaşlarında buda aklımda bulunsun. kaç çocuk var yaşları ne tatlım. benim bide 6 yaş alim var
CANIM ben bunu eşim için sevgililer gününe düşünmüştüm yanlış anlaşılma oldu galiba :) bir tane kızım var 2 yaşınada henüz :)

Bence kesinlikle eliptik bisiklet al canım en iyisi o spor hocalarina sorduk araştırmalar yaptım ve kendi tecrübemle en iyisi eliptik olan :KK49:
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...YjBzrrKxbNz3AZzqd370dE-ZCupx6qyK2saAoN08P8HAQ

Benimki bundan
tatlım ben 10dk eliptik+20dk bant yurume + 20dk lesli+10dk platesle karma bir spor yapıyorum hergun yaklaşık 40-50dk arası tutturmaya çalışıyorum hem eğlenceli zorlamıyo karma olduğu için sende bişiler ekleyebilirsin eliptik arkasına. işallah sonuçların harika olacak
Teşekkürler canım inş. Normalde önceden 1 saat 20 dk binerek 15günde 10 cm incelmistim bakalım şimdi ne olacak :KK76:
Kalça larda sorun olduğu için ya hareket yapıyorum ek olarak :KK49:

Tamamdır tatlım zaten izinde olduğundan bu hafta listede olmana engel bir durum yok:KK68:
İnşallah birbirimize iyi geliriz:KK19:

sevgili monicim banumla konuştum izinde olduğum döneme denk geldiği için bu cuma transferle direk takım listesine alınabilirmişim. yuzunuzu kara çıkarmam bana iyi gelirsiniz umarım. 3 aydır yerimde saymaktan yoruldıum
ben izne ayrıldığımda 76,4 düm bu cuma iyi bir sonuç almayı umuyorum

Ayy inş. Tatlım ağzından bal damliyor :KK36::KK73:
hepimiz inş. Çok güzel sonuçlar alıcaz :KK73:

aaa sinema iyi fikirmiş vallahi bende bunu teklif edebilirim. ya yemek yada pasta keser tamamlarız gününü.

Valla okadar çocuğu eve doldurup hazırlık yapsan çok daha fazla masrafın olur :KK66: emin ol bu fikri kızında çok daha fazla beğenir çünkü tam tek takılma yaşlaırındalar ;) en yakın 3 - 4 arkadaşınıda dahil ederse daha da hoşuna gider :KK68: vizyondada bir sürü komedi filmi var hem gülüp eğlenebilecekleri ;) hani ailecek dahil olmasanız bile gündüz sen götürürsün onları baş başa bırakır belli bir saat sonra bıraktığın yerde buluşur hepsini tekrar alır evlerine götürürsün :KK68:

Tamamdır tatlım zaten izinde olduğundan bu hafta listede olmana engel bir durum yok:KK68:
İnşallah birbirimize iyi geliriz
işallah hızlı giriş yaparım umutluyum mutluyum :KK19:
Valla okadar çocuğu eve doldurup hazırlık yapsan çok daha fazla masrafın olur :KK66: emin ol bu fikri kızında çok daha fazla beğenir çünkü tam tek takılma yaşlaırındalar :KK66: en yakın 3 - 4 arkadaşınıda dahil ederse daha da hoşuna gider :KK68: vizyondada bir sürü komedi filmi var hem gülüp eğlenebilecekleri :KK66: hani ailecek dahil olmasanız bile gündüz sen götürürsün onları baş başa bırakır belli bir saat sonra bıraktığın yerde buluşur hepsini tekrar alır evlerine götürürsün :KK68:
vallahi bunu yapıcımm sağolasın:KK60:

Back
X